嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
) d  j$ t2 i" r- k因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
) E; d& a7 ]+ G- \想試又有D驚驚 $ i: a% c; ?# L# d+ N
1 J; k. w/ l- g$ Q3 x! m3 r
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?/ `/ d4 C$ R5 `7 n( _9 M
有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.9 `  j7 ~1 Z2 `+ @2 \$ H# P

1 o" k& o( R- x; @, }食荷爾蒙, 只是心理上好過一點., Y' i- o9 J1 Z4 k6 [' W9 T) g
+ ^* v$ {; \# [9 G5 H/ z- D0 L. I
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   
" ]1 S& Z  J0 W1 E/ c: S想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?! g6 u" {. ?5 H3 F7 F
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用3 Y, ?  Y8 l, `  W" A" }
想試又有D驚驚 6 i8 o" |8 ?. W! f4 _
3 @3 U- o2 y- \4 E  |  o
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
( P3 E; [! y5 O) ~  q( D+ l' B7 h有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由" D9 [, @3 R8 ~0 m; k
& w- o( G) C; B' d5 X; z6 Z& d
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   9 ?/ I* u3 }5 ?- F& m( B5 a
其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由: k. N  Y$ J  ?2 E9 f" n2 h

% |/ B6 e# D# t順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
- Y, i# \7 a. q) a- u+ H令皮膚滑D同毛少D
& Q. l& J9 A$ p# Q4 B; @呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   7 `: j1 S& f5 q: X8 R

& J2 t9 j' G3 N( I5 `) S$ N令皮膚滑D同毛少D
6 n  T& I5 _1 l9 E+ L  a$ \# \呢個已經係原因
1 E4 T2 E+ u8 g- s但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
$ S( ~- q- z( n7 {; E2 ?1 [" [3 G6 ?- t
令皮膚滑D同毛少D
& ]0 G/ U3 J, M* @呢個已經係原因
' l" N: {! c7 r1 |$ p" P4 d) L附送黑眼圈添.....
5 z" U! o, ~9 O* B8 ]0 H& Z唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦6 ?% }" s, f, h+ }/ C4 P5 O' p
, y7 O! q$ P* T" W0 h3 n2 c) L8 [
皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩
4 e2 Z& }# `9 u, |+ Y7 J
+ [: o) I7 M$ {+ p) o: ?[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 14:44 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? # h& d7 f, G) @5 p
想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  
6 A8 k# e" a4 r. A
3 C: s, e' z/ u# L, w% @  U食藥得既話 話美容行業要關門
- E7 i/ P. g3 T" r7 v, I皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既* A. v; }* A6 {$ d: i3 F+ j

: S% P, W7 s' r. r/ Z5 `0 I去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?  y# W: f; d- U
或者問你拿醫生處方
9 _+ L/ J3 ]5 a% j* L+ m(原來係香港字食左字
3 S% w; P2 K# s8 b
: f  E, y0 y. m0 }[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-10 17:09 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   
$ [5 D" [  R* `- [邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? * ^0 ?: z7 M) o4 q/ ]
想清楚會 斷欲望做聖人  0 |! _& r5 M* C7 R0 _
! U  b' y8 x! D5 r
食藥得既話 話美容行業要關門
1 N) Z/ G. R, S# }/ G( Q0 ]皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
7 o5 d8 c2 `9 o& q! r
  {, [7 R4 k; |0 H9 Y  j去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
: n3 X. E- M6 F" H5 ]* ^1 U或 ...
: ]6 q2 y* u# {0 A" p無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛4 y" U* y% Z  @, K
真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
! ]( W; u5 N+ q3 n! @# |係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧2 o$ l: i- y% H" w: Z, ]3 H
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
6 c1 K5 [: l7 W7 z, v5 V4 ?甘樣仲衰仲辛苦 + d. ]* I2 q6 F
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎9 B2 g7 P& w2 k) J7 S% N; v1 }) z8 Y
當然你有將來又要付出真心   ~0 y9 o" ]! [  s/ A
月入無5w真心唔好做男
- C; {. s8 y! z. ?& `- G% O0 r6 `1 _+ e4 n( B# t6 u

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
( F$ @7 i8 g6 j- I8 R. N已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
. h! s9 D; p0 }, ~# S% Q! `係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧  e$ e& y( d* O# ]3 r. ~
' d9 r" g& T, ?  H% }甘樣仲衰仲辛苦 0 l& b2 L% b: w3 T6 c+ H
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎' R* G2 n0 w4 c0 |' ]
當然你有將來又要付出真心 ...
. Y5 M% f! B- ^! T% K! j/ B食完藥唔見得有成就囉
. `& P- B# V7 ]' f7 M7 ^9 y! Z* w$ l' q( [+ J5 H5 P0 `$ X" c- Z
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?, L: C/ o; ], w3 q
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
5 Y1 p% K, `0 ?
% P) |3 }, n3 Z7 R. q1 c/ Y) e) A[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 21:14 編輯 ]

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
% I6 k3 |$ w/ j2 I已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥6 m1 I7 m5 @- H3 z
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧) d$ j$ O4 B. a$ F' ~- U6 ~
. [" y  ^, ~5 b; F甘樣仲衰仲辛苦
. K4 h. I' w/ z: h* y8 c- z同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
# p2 J3 E! J: K( b& a8 x0 S當然你有將來又要付出真心 ...
# @3 H, s/ \% k" b) G1 H( X
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。
. i; {' d9 J: g3 E+ n2 q* k% Q' ^3 a$ X1 C/ L0 O8 g9 _
引用:
  z" D( ^9 a& e& V5 q! J7 \3 i已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥$ s" Z/ V3 ]% D  j0 z) D
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
. z# t3 L" c  c2 m* A4 I7 z感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
& P# [7 a! G! v: @甘樣仲衰仲辛苦 7 D$ h' q4 L9 l8 _
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎1 H/ r9 B2 P, Z  z8 s( H0 T! O

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既
. F8 v% Y7 P2 ^- w4 e1 e不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
/ I  M3 G' y7 |6 A! {5 }已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥, U* I0 r. B( y
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
7 M7 ^) O. x  i$ y) Y感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女* r( [1 p4 O6 q
甘樣仲衰仲辛苦
" m+ h$ Y" f0 f! K4 o8 w同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎7 f3 ?* w* N, R
$ d6 g9 n% o. G6 D6 g6 C  C6 r
日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   
" w, D2 h6 b# V7 a2 c9 y
6 ~: i" O. ~5 E食完藥唔見得有成就囉
7 ^. i5 l; q+ W8 h) \
( g  u. f  }4 I& P$ Z同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
7 O) I' D: v! G) O) p. y, T7 y就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
' W0 d3 j1 w6 x

* w) ]/ E9 B+ W5 `1 a
- H) w* m1 F; Z佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無7 j' {  w/ D0 E

, e: _; n  t/ V# o6 ]
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   
2 S7 E, \0 \/ Z  S3 X3 H
! t) [7 v4 o  X1 [日日想女 性慾依家野係好難控制
  C" E8 |4 v+ r) y, Y5 R
2 y: `9 g: k% k& p/ x到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
) `! D9 f, S/ x) E3 n' a: |
+ B; H, {1 Q  E' k$ i, ~3 }! O5 p  a6 H! F% i. q
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   
, R  H0 W7 y$ {/ Z+ n  I- [4 E" b0 O  }0 O2 D1 R& w
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
& p2 [: A: e7 t( C2 Y! r# r) h9 m* u- S$ A9 g6 S/ j# P
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
7 s8 ^7 K. O- D$ w' j後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論
4 m3 U& ?& }1 }
" \. d* j: I8 x' j[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-11 13:59 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   , e2 {/ M* r' v
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無2 E7 p' R. C, X6 V6 K
) Z6 ?* E  O$ Y% f' r/ @
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
4 O( o1 ~6 a8 p1 l- @! o2 v+ [3 _$ G4 ~2 w# g5 J% ^" Y
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
, M7 c/ d* x2 E' V後天保養/天生 ...
, V# v4 D: H9 y/ X, m& a1 t0 Q8 z
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser' X# e8 X2 F7 @3 h! c+ g
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
% v% T$ z6 j6 K1 I0 e/ R( M$ G9 N+ H# h9 J4 T$ g+ ^& D
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   
0 L, C: {8 _8 o7 k, d
+ Y" Q9 Q3 v. [做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
: v& C' Q5 l! Y6 S& P唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
/ ~5 V+ d+ r0 G& w' K! {
* o6 q5 S8 T# P  p! u- m$ N其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
3 T. Q* O7 X& [4 n可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi