嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?2 O  H. I; I! n( [
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用! D8 m: K( D1 C4 P
想試又有D驚驚 . k5 Z5 j" x" [7 S
  f$ l$ @( I7 L% d- L
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
; p+ |% o5 ?% _& J! w有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.& W2 Q; m2 m) V, X/ ^$ d
% {- c" f( v( s. h* y; U
食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.
, `2 k  Q7 V, e2 ]" E& N6 R" q( u1 }: |" T8 f
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   
: S) |& G9 H/ Y& o想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
% h$ w' I' i0 ^- h: i5 ]7 F5 ~, B因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用/ L/ [3 l) ^+ C, F7 O  g7 \
想試又有D驚驚 + J0 T, }% Z! m( U* L
# C+ z( B& l; x
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?- \/ W9 k* S7 t8 P# O: \
有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由" [( i$ m# P6 b; t+ _+ C7 ~
' `; L' a! [4 b1 r* T& [5 d3 c. a/ y7 C
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   " Z1 t& }, ~# j6 w& R! U
其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
- R4 t9 ?" J+ f3 n& S) l6 l3 r
: h# ?: a4 _! e$ J; N+ \; t順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
2 b1 m% Z& ]  c' A令皮膚滑D同毛少D
0 r) R: J3 `+ t呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
1 z+ e& x3 J0 |/ x+ N5 K
7 J' j' Z; ?2 n9 B令皮膚滑D同毛少D4 a5 O1 c, K- E7 a9 D- W
呢個已經係原因
' A6 n8 z, U( x3 g* q# H6 P3 V" J但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
; d- j4 G6 Y2 D$ r: o
! P9 K2 G  D2 ]: H) e+ ?, J令皮膚滑D同毛少D/ {% Y( g+ a# M: g6 g
呢個已經係原因
% U# k8 c2 c& S附送黑眼圈添.....
% Y: K: Q: K" L$ e+ o. u唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦
0 G% m3 j9 {3 A6 ~* c/ [, f0 c0 n/ x& Y! w8 @
皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩$ C5 u* ?1 k* m/ ]' U

5 f+ _3 J6 N2 N' z0 W3 j0 s/ C[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 14:44 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? ) |) j. n; Y0 v# a2 [
想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  * C& L$ t( P) ?1 k- y/ L- X! d/ n) q  P

" d) Y" U$ S+ q, X+ k; Y* o# L7 s食藥得既話 話美容行業要關門
8 R% ^+ J% r3 O4 o. Z皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既2 Z  z- }5 P, \" f+ u
4 k  ?* D2 b$ s$ K; V: Y
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
$ K/ \4 X) H5 T/ n或者問你拿醫生處方: @3 m7 y( i; ^5 w7 R5 S
(原來係香港字食左字
% R) F5 B. D. t) d) Z+ S( K1 W% _! f

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   
; L8 u! J8 Q9 x邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
: v; G- Z$ L8 ?想清楚會 斷欲望做聖人  
! [2 T% C! G" e0 t
6 Z. I9 F9 t) {% O0 E食藥得既話 話美容行業要關門
; h$ B: n; U2 I; G+ c6 R" Q皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
5 l0 ]* r+ p& _5 X0 h3 g
0 T, o' s  U: Z2 p4 c8 a+ D  \  z% R去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?6 p) v6 m! \( c- w- l8 E+ W. ]
或 ...
1 L; a8 {' Q/ t7 c: \4 U; ]; ]無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛8 a+ ^2 S, t* Y9 l/ Y. @
真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
) f1 P( T: k) b# E) ?  I3 L係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
7 A( Q1 S' T5 u8 [感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
' H( G3 n# H) J# r' O5 y7 E1 n甘樣仲衰仲辛苦
- ^  C$ v& L4 K* }; B同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎9 B! X8 b! z( B
當然你有將來又要付出真心
, V  K! \! T3 b$ V- ^1 ~! J) n月入無5w真心唔好做男9 Y$ H8 L. B  x% ^7 J3 H

$ |* Y( g3 r- m( |5 v[ 本帖最後由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:26 編輯 ]

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   % W" K& H2 p* P! {7 M9 l
& k$ C* e; l& l( s係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
% l8 P. E$ R9 E感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女' j5 C" o4 q. l. @9 a) h. n
甘樣仲衰仲辛苦 3 l) Q% @! z5 _" q+ x1 t
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎7 q" n' q! h4 S
當然你有將來又要付出真心 ...
; i4 q+ }& C/ x% `6 R& w
食完藥唔見得有成就囉% s# r: m& Z# P8 J7 X

: k6 m& I9 \* g, g2 O: N) O同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?/ o0 D5 ^% j* r$ D3 s4 ^5 N
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉# A* t  r  x2 S* s3 f

: ?$ q% _3 H3 R" Y6 a, u[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 21:14 編輯 ]

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   ; a( T& v8 z5 B- U
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥( u7 l5 f; d2 L0 \7 \
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧! y/ {& t8 M8 T, W3 W
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
9 d: m* {5 y# o9 }1 k7 Y9 n甘樣仲衰仲辛苦
8 v$ ~2 j1 }+ a/ u' b$ f' Q& K' u同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎% d: k) i0 H  q* M( [" P' `7 a( t" N
' n$ a, L( u3 G: @
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。1 C3 O5 d# g; M& K2 Y

4 Z; w9 v6 w3 ~& g! W
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
3 \# z/ g* k# `" e3 I已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
7 U4 A2 `$ a5 O$ V3 C係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
8 I# h; U% ?+ A感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女# P5 e7 P5 z: l; t. q6 ?* `3 x
甘樣仲衰仲辛苦 * \, Q* }: F7 ]
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
2 D4 N% J7 p" ^5 w1 t  B1 ^2 a. H當然你有將來又要付出真心 ...

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既
& [4 R) s0 u9 O* |$ W  z不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   9 _5 V, _  T0 b1 [
' P: Q5 e, K; i: l9 S係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
: q: ^* X, V) b8 |感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女0 S3 C2 B; e1 s, T# o% `
甘樣仲衰仲辛苦 7 L- C" }$ n7 x" R% f2 V; V) H
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎1 @2 x) r  D. {5 G1 c0 C
: v- R" Y6 @/ P: B% u日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   - m; _; O( o) L9 {6 f3 A

0 ^; X0 C2 W# l6 _- J食完藥唔見得有成就囉
. ^# V# c/ v- S  ]4 t3 x' W- }4 U" v4 n. b: T, ~
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?$ m- _: V9 n* c% E, M
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
2 }" G  d3 D; e& a$ s) `2 r# o0 Z9 ?* ]# N: f: G2 f

9 Q' a! k( y$ N' _% _" d: A佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
* d* o" l1 m1 R; B2 |
, E9 |  T& ]; g& Y& h
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   % l+ }9 F* d! {: T
% k; G; C! t" r5 b1 L9 e! f* v/ U
日日想女 性慾依家野係好難控制
& y0 b' ?; @1 G7 c1 }

' w, @+ t/ N' M# r到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難5 X6 y" g+ D( q9 b( C0 c
' I/ E0 n! W& Y; q! L9 r
! g* C8 ^, ^. m/ O3 f& o& o( h3 d
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   7 B7 F6 @( P5 A1 s9 Z
' j; k/ Q! W' t! |# X% w0 I
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
0 A8 {/ K- w' W, F
% z( s6 G1 V+ K. B或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
" Q/ k0 @! b7 t後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論' K# G+ Y3 [/ u) @) P& T) m
3 R( s+ I! N' ~5 Y

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   ' S# O+ P. C: J) M5 U6 \
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
4 s# \8 L9 K  j4 z4 e/ x: t# e& M, m+ Q! {& P
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
/ b/ \3 R; s( p) j7 s! K/ F! T: ]# A0 h& X9 e
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
5 n/ U1 g! U0 P9 S$ O% W1 o後天保養/天生 ...
) j! l6 k% q8 g6 j做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
* ]5 \# {9 @4 @5 J& Y唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
, ?& W! g2 Z7 r) o
4 W5 N9 H% H! q9 c其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   
5 x. d' x, ?4 L7 W! i  k( f
5 O3 P  e9 W- x" v% D$ P做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser; `5 p/ ^! S& a
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
* n, e  ^7 h$ y5 @8 @" e1 z
/ [+ B" V, A0 _- [其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
# _8 s! o7 x% F2 H
可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi