嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?$ s' s, c7 q  E
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
4 J' \9 u7 z0 B2 L想試又有D驚驚
2 ]* n( S+ Z0 B3 V5 \- ~( M
- D' h3 w8 v9 A, ]係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?+ o5 e7 \2 V& N# E/ `1 N
有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.) F3 Q& H2 J- Q: g6 P3 L

8 K3 A: E( ]7 c5 Z食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.
. y; q" L/ h7 f5 e; t; W* R* T$ _, ]8 P+ M
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   
( W) S0 Y5 C( [0 m: Y想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?  ^5 _/ l& c# O" c3 B. X. P) b
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用$ C1 }1 g/ U  R- a, ?0 x3 s
想試又有D驚驚
+ [, b0 Z# ~! p
0 H" {- S$ a6 {係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?0 J' B" B& _: v. T  O$ `
有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由; n, `) f% G  H! t, f
5 k/ M5 Y, B( \- z
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   
4 o) M/ H4 Z- P其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
7 J: V* I! V; V  S/ @0 F$ {" I& Y
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
7 r: q! p9 r+ q* @# p0 K; X
令皮膚滑D同毛少D
& v7 h; V. f1 `) v呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   3 \5 ^$ l( ?1 b/ h- j. R6 M) T. r

3 }8 _7 }& r8 o令皮膚滑D同毛少D: v  B* p4 ~  u& d( L/ O
呢個已經係原因
5 {4 E' Y  }; \# o' `) N$ p( }但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
6 M0 @9 j$ e! z9 U4 |" C3 v& t; ^. x4 j, S* T3 m( R  {
令皮膚滑D同毛少D4 p/ j0 F5 _* P: t1 K
呢個已經係原因
( y& K/ J9 c- Y  r" C附送黑眼圈添.....
! W% T6 h$ ?6 P5 o* |- T& N唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦
" |$ }( {7 t$ z" U( f/ o7 c; G% b1 L$ u) s
皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩
+ k9 e' `; n+ c! B$ Q" W% \$ v, S$ r" U1 l
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
& |6 U9 X$ h: G( v! o想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  
1 v. U4 S& m3 C9 u3 n
& r! q/ G4 |. d- t" N# b食藥得既話 話美容行業要關門$ x: I8 N6 c, \& j+ W0 m5 s2 e9 f
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既( }2 ~4 D3 h' \

$ Q" b+ y& C# D" t1 N) X, q) O' ~去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
% {3 S) b% o7 H或者問你拿醫生處方+ E2 ^9 Z9 u# E) }
(原來係香港字食左字+ [1 u' Y1 v4 U6 [+ O& x

# i5 e' n& N1 U/ V/ m# ]) s& `[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-10 17:09 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   
0 E- T! \3 p! a8 ~# K4 X邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? / y! R( X/ g' o" Q
想清楚會 斷欲望做聖人  ) E! N) E+ ]: R, s1 J( @
9 K- E1 w# p9 Q. g5 D
食藥得既話 話美容行業要關門
2 }1 q$ {! }* y% l皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既6 M. y& Y2 b5 b7 Q5 X2 c, i
! L/ I+ P" f! y2 O
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
- Y' o% Z0 @. x5 D( |0 }: |7 J或 ...
. b- \# r: j. e! L3 i1 Z, e
無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛9 W. a$ \4 V( g$ N0 l' c9 a2 n' c
真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
, g" t( H) W4 a. H" r7 P係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
# q8 \8 C/ N  _, _# _* R感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女) f6 x3 [# G9 N9 L3 [/ F- b
甘樣仲衰仲辛苦
& ?3 w6 p" V2 e7 c5 K* y同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎; `2 c! ?! k3 l# C" N4 ~' D5 b* z
當然你有將來又要付出真心 1 {0 x- A* T% @% ~8 m
月入無5w真心唔好做男
1 [  W8 Y) ~, A7 h! V! A" }5 J, k

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
3 i' r! `$ h4 p. y' R$ s4 f! o已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥/ ~! D+ e; ^$ t1 B% @7 y
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧4 b: n: D1 Y- p5 b1 j, T6 S
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
9 ^, \) I+ j5 q4 y* Z8 {( d+ `( X. N6 _甘樣仲衰仲辛苦
2 V) `. b- S' h/ X8 m" b同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
' W( O) j0 H7 R當然你有將來又要付出真心 ...
6 ^3 q9 a: n9 Y# {7 a
食完藥唔見得有成就囉* f: h# B8 ]; a5 ~* h
% r6 I) r% T' Y" @, B  }" ^* Y$ \
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
, z0 H8 m0 p9 L; F就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
+ |; v+ ?, N1 j. X# y3 m3 e4 J6 ^6 a1 n3 [

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
. j; c" |% R7 L& i/ g: V已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
" I. W( f2 t4 h9 G& ]係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧" f, W; h- o/ U
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
% ?, ?3 ?4 O6 M# c2 c+ c  i9 q甘樣仲衰仲辛苦
0 l8 Q7 D+ b& W同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
; `* k3 H7 }6 _  U( x當然你有將來又要付出真心 ...
3 d6 A4 k& K1 e' l6 [
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。
3 i& Q9 M* J9 r7 u- s5 g( ?! J. \& F  g$ e9 j& x* L5 o
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   # w( [' J/ A+ A; }$ E+ X- c
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥4 z9 |* P+ y/ B; M" b
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
: v9 n/ ^" N, I: c  ~感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
3 R, E& q7 f* V5 g# j甘樣仲衰仲辛苦
2 H, L% k9 N3 \/ V; f) l1 _: J同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
0 b  R3 }# K& u& u! u當然你有將來又要付出真心 ...

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既   T0 n4 D" [, {$ b( R0 {" d
不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   / v/ h) P. Y# @/ n% h6 n; U
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥* `  `  ^; l  H1 H3 `6 z2 Z% P" w
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
# \9 i" R6 X' X* @4 p2 M: a6 ]" D感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
' N+ i. T. F$ X甘樣仲衰仲辛苦 ! r* {! Q" L0 ?$ X: w) H
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎8 ~# N9 ^% P7 a0 h/ d
當然你有將來又要付出真心 ...
' E% x+ u0 ]' z' t
日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   
; R# J6 J6 V2 F7 K5 }) Q: l1 D5 _) n- {' g
食完藥唔見得有成就囉5 r' S( U- u8 o) w7 K

j3 O5 Q3 P- j' y) @) F0 P同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
; l9 ~( ~2 r" y; I就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
' U" y$ Z6 w7 n
% @- n* u* I% W- a; L( A3 T+ h

0 q0 o5 }: m" c! T佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無1 z! M+ R) h6 p0 b8 n1 m
4 A: W% D5 J% n- ]
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   0 m6 P* j" C) [. B3 s0 ?4 J+ n

4 E- v9 b4 B: E, V: e( z/ \日日想女 性慾依家野係好難控制
! C; l0 \' B4 Q: Y" H
. H7 J3 l% i3 A0 _, L. L: Y8 a到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
/ W4 o6 e0 D" }3 }3 C7 T4 x& E
( y3 O+ {4 H+ [1 ^( d
- K7 t" Y/ z% \. c# b
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   2 B: h1 ~+ E1 U% B# c: s* [
- S; W/ S4 A( t
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
: d" s+ b4 ~. L" [
  L+ A/ _) Z" I# r) x
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖& z. |0 Q6 t) Y1 |7 q1 ]
後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論
  c8 f! c1 O7 Q0 _. U) h$ E! F
0 R" b3 ]/ F5 {6 ~' {) b[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-11 13:59 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   5 y  A& J- L2 Z; _# q# F
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
. V3 m6 z2 f# k, e" {7 T
* t' m9 M3 m# }. j' @7 Q! U! \到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難+ t4 s# p# Y6 g7 ]

" T; C, `% I5 z9 l; ^+ Q或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖* E  n, l. m7 T5 q) q; D
後天保養/天生 ...
' t+ t1 R  k: k; m; o! T* N: T
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
4 Y. l6 o5 X8 ~* ^唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
% s1 J* q& S6 d0 j* ?# Q5 Q0 P& d4 }+ G1 Z! v2 _1 @2 I( X3 i* C
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   
" F# E8 ?* C% c6 t
5 g- ]4 j. c+ a0 m) a0 h. P, H做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
- K& y4 r! e5 [4 m/ }' Z' m唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
( E  S* ~6 a6 M( I
( Z6 g) O, D0 P% D) f其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
" F8 y1 C# D2 [+ G: a
可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi