嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?$ ^2 d% B* H( }/ A2 m8 q+ I
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
1 A' M8 |, z% `! W想試又有D驚驚
9 H( D; h$ p, p' h% W8 Z  o8 `0 m4 x. L' Q8 v* n+ C$ h
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?* J$ h* y; o: T+ |/ w! L$ f* g& r/ U
有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.1 O1 A6 J& a  ]' p8 K' ~( X

+ j$ E$ _* ^; H  N6 A" W食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.0 m* `* y! q3 D# c5 s' O/ H
) `/ K+ B% F& [* w+ k
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   # {  E; E% m+ {" F
想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
% k1 b% M) e. s( c7 G因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
$ ]$ i/ B% J2 g/ v4 o$ U; Z想試又有D驚驚
9 ~  [  ?+ y5 v9 S) X" u3 x& F/ p; _1 X3 y/ n
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?  L6 V0 S+ L. c: d- I' Y
有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由. {3 B$ f! B( P. c1 j+ m2 B
- T9 Z: s% C1 y
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   
% [' k( Y  f( k/ ?: e3 Z2 D9 D* u# i其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由; O8 W: e2 d& Y' b

2 o3 M) j5 Q5 j  B7 ~順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
+ j. a9 o4 M: p1 k! s( {1 I+ B令皮膚滑D同毛少D
+ h/ R8 l& x/ o5 z. S6 Z呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
+ {5 V: ~) \, H4 P' b( y# z( p3 r
令皮膚滑D同毛少D2 l! L2 W* ~- w7 i% l
呢個已經係原因
8 v; B5 I9 c0 n: k9 C! J$ c9 t( m但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
8 }9 K. |; x% [  S2 h/ u& F2 s" K6 a& ]5 @
令皮膚滑D同毛少D
! Q; K" b8 a# r) ?呢個已經係原因
  ^7 z8 p6 V; t( c( A8 |附送黑眼圈添....., H9 B$ C4 f; M& {( p# a  ?
唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦: O$ Y8 m- l9 d/ O. [& u

M& s* n- q) T- Q, B$ J2 [( g皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩3 @9 a2 K. B, Z8 ?5 t, V2 P

) O/ k% Z- f, p3 k  e[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 14:44 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? , P2 M$ y8 C. O. D7 H5 R1 p1 Z; A! g
想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  
* R: {* G3 b4 B8 ?
5 V/ @. o8 y7 R( C6 Q6 e- O食藥得既話 話美容行業要關門
8 l7 u- Y( h# o7 f$ F皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
& \6 ^+ e. g9 J' }2 l% L# Q" R, n5 x3 z, s% e9 T/ V! _; }6 d
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?9 r# N1 u4 \5 h6 V: D$ B! X7 m; k
或者問你拿醫生處方
1 J1 x2 u/ ]. G; Q& ~$ V7 k1 U(原來係香港字食左字. C7 d+ b, @2 I, h0 R1 _! N

' A7 B6 ?& F4 Z8 W; @[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-10 17:09 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   , E) w: x! d3 t* g+ t+ n: z
邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? & D3 P0 h9 c0 h( G! P) m
想清楚會 斷欲望做聖人  # c; p) p  C, w& C  ^" J9 D
4 w0 N  F( E: b
食藥得既話 話美容行業要關門
8 a+ Q$ Y! [. B! _皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
: c7 b2 I) x2 c$ d; B0 N. N9 c% l: L  s. A6 h6 f" J& o
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?! j0 z! X; m9 X# t3 P, S% B& q* n
或 ...
" W  E1 t' H# F5 m( {1 C5 ]) Q無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛
" S$ D3 u+ w% j真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
( ?; a0 k3 E/ ?5 X& w係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧9 _; V8 N. z  E. Z5 M1 M
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女4 _: V- m! a% ]
甘樣仲衰仲辛苦
. S+ R2 D: i9 s7 r; X5 o6 K同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
& |* m7 {6 z' \0 o當然你有將來又要付出真心
8 w+ s+ l: x2 p- E月入無5w真心唔好做男% `2 s+ `! _3 n

7 j: _! H6 x) k8 ~[ 本帖最後由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:26 編輯 ]

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
4 U" p2 \( v2 ?% V已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥! N- |! P8 D! R3 X
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
) Q, @2 X4 O6 {" _3 o感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
! J" B/ N4 t1 |/ q4 _+ S8 X1 d3 a% n1 R8 e甘樣仲衰仲辛苦   u, Y- o5 E" Q+ _2 q* `2 B
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎" Y. [$ n9 P, S5 b* o, a
當然你有將來又要付出真心 ...
3 b- G1 a9 @* I* _; D
食完藥唔見得有成就囉
# Q7 ?( d9 P9 {* P8 a* c
# I& N. N9 O5 Y( q/ {8 ]9 q/ }( [同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
, ^8 R$ M. G5 V: X就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
9 \% u* y. ?: T+ G, Z/ S0 T) y9 I2 a, o% b% L1 z% R

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
3 H2 T/ a9 B  S' V已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥  C1 l# h7 W; v! X, |
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧4 v/ z: C- I4 p0 t! w" @6 [5 j3 V
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女% `+ t7 \0 p1 ]4 C6 G) e
甘樣仲衰仲辛苦
/ U) ^3 F: ]6 B7 T2 N. Y7 |  o$ j同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎2 \' p8 E, W0 t) C7 Y1 p
$ h, Y* \+ H$ ^  c6 C
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。. E4 u. |6 `& \* t" v
3 [7 X1 I- z" O4 r3 q3 e
引用:
0 A4 @- v- y6 ~; o* k已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥/ A1 P1 d) M' B7 @" i. D) X
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
+ O/ q2 A/ o5 J( x感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
( T' m" e" K$ C6 L甘樣仲衰仲辛苦 6 p: l6 q+ g8 K) u# z% X/ T+ X
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎. |3 s% E& _$ e& A

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既 9 E1 `% |) m9 x: u
不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   5 T* C1 {* U) _9 O% u' x/ L' U0 G
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
+ D8 X  L6 l0 P係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
! s# X" _. i0 _$ T' C( p感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女$ M6 O. I5 Y) m) S0 }- Y' \2 f
甘樣仲衰仲辛苦 8 W2 o7 p0 u) W7 H) n) ]- s$ H" _- T
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎* V% B  J- Z+ a; p4 n
! z& _# U" G2 }* B% v1 v
日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   
* s7 X7 t- J# I
! l# ?% Q8 [+ _4 k5 n食完藥唔見得有成就囉! m7 ^: p% t; o1 @6 `

- K7 H0 A# c/ H. c; z- j% [% ?同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?$ g( H& m/ X- p$ T+ U
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
! t  [7 }4 T4 I5 x  u: w1 e4 H. ?: E" h5 ^
0 e! g; O$ Q! G6 N0 f2 ^
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無, S5 N8 x( _1 N1 x4 D
! ?- Y- b2 |- z8 \  L2 Q
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   ( ?! F" g+ k+ `! [3 y0 m

; b# r5 l% m. [0 y: `日日想女 性慾依家野係好難控制
/ e1 s$ q8 x5 w1 }0 P3 \9 `
/ b# s, }1 o2 f  e; |( L' k- U
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難& C% n" I3 M0 v
- C. C# ?8 z1 R& P3 G

: J' u) z! e! v6 d$ Z7 Z6 }) d# k
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   
* ?* j& Y2 Q6 A" Z  F  F4 A3 G" P5 \( I& G  T
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
& N( Y& v2 h% c( k1 }' @. w
7 x( p" Q& K7 g5 B( l& G, y  n或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖7 A' |* Z  e; n! |$ }& q
後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論8 \* \0 c) t# L1 E

3 p1 o  P: y. s( |7 v3 v. S! W; ]7 g[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-11 13:59 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   
5 ]3 x5 n- A# w- P# V( K" A6 A& C佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無2 r( Z' n7 _! |4 e4 L

/ I6 N! I! l- v$ B( _2 E到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
; o. t) ?+ i( R2 d% Y
1 |+ }: k% s% C8 @8 I或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
+ V* O; z7 `9 X# m* W- p4 W# J後天保養/天生 ...
" V$ e$ R) I0 h1 x! y  d# ]做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser7 B2 U9 |& t- e6 O5 x
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
% Q+ h2 E2 d8 Q2 N, t# D5 `" `9 w7 i% J( v6 W, t* N1 C' m/ Q8 Y' J
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   
8 E/ U; S( Q, s, w& ?/ E# E& C8 d5 L' [- B
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser) T* Q  n$ \6 l; y  p+ Q; `
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
( w4 F7 l: E! s( ^) L6 t6 @" _# Q" Z; G2 K0 L
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
1 V- A# W1 G9 }9 R$ s
可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi