嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?5 ^3 j# }9 ?# l; g! K- j+ S
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用$ a* i, i, s4 }7 x5 ]2 M! D
想試又有D驚驚 - y( K0 ^' T+ z$ t9 ?

( N: H8 U9 q7 S/ L$ K0 D係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
8 H; c& p% D$ s) ?5 ?( w有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.
( a$ f( D: A8 ^1 Z% ^6 D. v+ w9 X5 ?
食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.
! l, l* \# H5 h! I5 W0 Q0 V" e7 c. w7 S; T
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   
0 J  R+ k) \9 }' D5 o' T: p/ u) h4 {想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?, B% `# a9 s) H9 h8 [
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
: R' X( w) o5 ?3 P$ L2 k7 ?+ ?想試又有D驚驚
/ J- ^( o* ?1 N& |3 _2 E- g3 w- i% y" w
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
/ L* O5 J0 a/ q有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
( z- \1 V4 R( ^, b$ F
7 m# d$ V+ L7 |9 N順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   
5 w! a4 q7 w5 I9 A3 J" A其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
/ ?5 q$ @, h% B- L1 q$ I7 P2 o9 W4 f4 O1 p1 I
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
/ a3 }/ w7 T" a5 }5 z- g
令皮膚滑D同毛少D( x7 ^8 w' Z4 e; r& [
呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   , b7 G2 F1 d) q9 [4 A3 T, b5 [1 S5 z2 Q
1 W1 U' A/ S) e
令皮膚滑D同毛少D
1 K. w1 f7 k, [2 Z呢個已經係原因
( @. @) m5 }- \. ]& X' O' `6 A
但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   ( v0 M/ h. d: t3 }% f3 T0 R& K$ c4 s3 P
. I* u  D  R1 ?( \+ \3 s# q
令皮膚滑D同毛少D. u5 A$ M! C. U/ {/ V( l8 x+ E
呢個已經係原因
  Y9 V5 j, C1 H2 D附送黑眼圈添.....6 ^9 P5 C: J+ `7 k6 c
唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦
, _+ O9 M4 h' u3 H0 |  h, F: J+ |- v: I, a! D5 S% l
皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩- u, R2 t" H% n* m7 H. b8 A
" s0 B# c+ D; p5 Q
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? & o/ ]( q! B$ B* w& P
想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  5 ^7 G# {( a0 @; A

; d4 r* f' u8 C$ P食藥得既話 話美容行業要關門
- g9 O4 ?+ N( X6 K皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既4 r# |/ b4 w/ x; P2 d# F: G
$ J' Z8 P+ R- b1 v; ]# p, E- J
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?. n7 y4 A4 O# c2 n
或者問你拿醫生處方( B9 g$ [9 N/ W  r( ]0 X
(原來係香港字食左字  [7 V+ n& W( Z( X! B  `# B- x
( j* I# C7 p7 K1 K

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   
6 y4 k7 m# e0 j; q( R/ Q邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? 6 P! K$ v. A* {$ y
想清楚會 斷欲望做聖人  
, l* m1 I0 ~* ]% r9 e2 ^$ F0 |. m( w, q+ F" W5 K2 B
食藥得既話 話美容行業要關門& v! |- O% x2 s. |
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既$ j' q' M3 p+ z; f

1 c; `) Q. B  P+ t) k  }去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?. j/ M5 R& V8 T+ X( x
或 ...
+ u& k9 l3 r8 m* W2 M9 l. @* M) R無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛# `/ [8 N5 d' O: k% y+ e/ R
真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥' h/ q% o$ E& e
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧; @1 h; H. ~0 Y' u' M0 k/ {
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女" a4 c+ y: K+ C' ]- {1 Q' s
甘樣仲衰仲辛苦
% `$ C+ [, W! q. C' V同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎) z2 r2 s9 J& G) l0 C" P' a
當然你有將來又要付出真心 " ~6 S$ R+ {* c3 D4 [) D/ C
月入無5w真心唔好做男
1 |; z+ _$ Z; @3 d7 B
9 E) f: ], _( M- \7 P5 r[ 本帖最後由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:26 編輯 ]

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
" I$ [+ I7 q; b5 d已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
4 V1 C0 ~7 R# D6 f係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧+ {2 r# ?  u) Q: q3 ?
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
) _$ B2 Y" w6 `0 L甘樣仲衰仲辛苦 % }8 @% h( T. G$ b3 j
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
1 ]! ?9 N: e/ Y當然你有將來又要付出真心 ...
8 q) N2 t8 a( Y! O8 `" i食完藥唔見得有成就囉
$ H/ T/ J$ b" n/ S
  q/ D3 ^- P2 z( r: [同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?  C1 N/ X8 v: _. G
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
6 e1 J; p1 y+ x& _) g' a) F- B) l8 l

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
" `# c% Z$ g) {1 \0 L0 D已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥% R) Y# u! M! m
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
3 `! c7 i$ v$ j8 c1 s感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女1 ]6 _% F# e' V0 t/ t7 Q
甘樣仲衰仲辛苦 # u2 O7 {: z2 M
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎. s) k; V+ y6 y( Y3 c8 i
當然你有將來又要付出真心 ...
- Y" m8 d) I' |: y2 l乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。6 h1 t5 Q/ u0 Y2 w

! Q4 W* A# ~- S; i3 b
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   2 ?9 z- R8 D. f% n; x5 b7 k0 c1 f8 K
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥: ?0 K, l( g" I7 v
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧* S: K# [% G* Y+ P1 S0 j* X: P( E0 \
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女$ f5 z2 k3 {4 }7 k/ ?' E0 `+ Y
甘樣仲衰仲辛苦 : Z! r$ j) o$ w7 T3 w9 t. D% G3 \2 v9 E
& m1 T; j7 S+ H4 C, a/ B( V! I當然你有將來又要付出真心 ...

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既 , f, l9 M3 T* |5 d$ Y
不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
/ }: R8 s4 h; g+ X' C已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥- @* `: C; n; j: V; \* m/ i9 F$ k6 v4 ?
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
2 ^4 s7 L; _& ^4 W8 ~感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
7 P" l8 W% r$ V甘樣仲衰仲辛苦 + q3 L' L& _4 d3 j9 _9 p% v5 V% {
* P; M+ D3 H4 r- F" P6 k當然你有將來又要付出真心 ...
2 k! b! H) P+ q% y
日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   0 b4 V& y2 [5 B6 t$ [
" h* o. u  `% ^! K$ ]  D! q2 _
食完藥唔見得有成就囉
+ u" W/ j1 n, G; \
7 H$ l' P/ ?6 l9 t5 |- d6 E! v) Z同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
1 c" ?0 t* i! \5 P* {就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
% p7 c( t" z! z, J; R
, p5 C1 x( x+ E3 l( O8 _7 [

: j; l9 Y9 q3 S8 _( b/ j! [佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
% Y- j- ^- o6 h0 @9 Q+ `) a" _& d% L: T& F) B" f) _
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   
1 b* J1 y$ L4 F2 ]' N- @( Z
: Y+ l# U& H! u' t  L5 @日日想女 性慾依家野係好難控制
7 U7 \9 [% L9 }* V8 }, x
0 q, i0 Z5 @. r
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
7 m4 d' f3 v1 Z* h% w/ l
. U9 Z1 J* T4 F9 c4 f8 Q  ]/ q, w* M6 g& x- S2 W  a( n
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   # P4 L3 ?9 {* B$ [9 ?6 [

6 ]9 O* n: ^! b! y乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
# }6 t7 P( |0 N, [( \2 U
, s4 ]5 n+ Z: G! o7 u或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖- w! Z) u7 m$ c# r# c' o) @
後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論2 {" c8 A. {" ^, v
9 y( \: ]7 n) J( m( s' R! v) D

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   4 [2 @$ W0 T3 l  z8 ~. V
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
2 ^6 J" J/ B2 V3 N$ s
& E% r, t: k- |. n6 I( T到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
8 s7 e. W7 U+ b) R& H  T( t
' h9 A' H4 d  S' M1 k1 _7 I或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
: m; i7 ~+ j5 t" D, s後天保養/天生 ...
! d6 W4 x$ V4 a做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
' R& F' ?8 E8 Z( o% Q" n唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?3 f3 D4 k& z1 P8 M) O5 Y

* ~, h" M" M/ _' M, d其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   
; z  v) T; m: C. z8 z1 p6 H( g/ K- W6 i, V; @# C7 k4 n
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser, H: e8 Z4 k1 X' L
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?& d. e( w, N" r: X# A# [8 B
  w3 ~5 R3 G3 A6 @
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
5 X+ U' _9 M! E0 A3 x* y9 K* B可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi