嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?6 w, h% `; c2 u  o: r; u
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
( R$ |* y! t& w( H# W想試又有D驚驚
. k/ \( I0 L5 F. ?
9 l  {2 ~: A" K  F: F) z* @) B5 e+ t係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?0 W/ r; s* G3 M: X6 @* c
有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.! P5 j8 i2 ^: j" Z& z

6 P+ U8 m- L8 T- t- B& ^; y2 C食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.4 l* ^6 T1 W0 n8 n0 ?

, U- z4 H: q6 r1 p& D) [
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   : j+ z* k0 F  _
想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?% j8 L$ X! ~3 ^0 Q6 }
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
0 V8 }9 H" s; C" P) J8 t想試又有D驚驚   R! p8 |1 J" Z) J- u/ R' [

! i- N& G/ E5 E$ Z  y# `# P' k係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
& b. t! q* s9 H8 y! N6 a0 |有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由  h' h, E" u" V5 d1 O9 f% B
& C9 ?5 |2 D8 Q' r
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   & ~$ o& t( z. s; j
其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由5 o# B' v; b+ [& z* W- n) I& j

/ Q9 Y$ q+ D5 w1 |" }* S5 W順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
$ Q7 j5 ]% z# m
令皮膚滑D同毛少D
7 [0 s) M- A/ P' ?+ ^' u8 E呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   8 N/ h! ]$ a# G/ L9 |4 [

! W$ E; x/ r: a/ H/ ?令皮膚滑D同毛少D
4 _7 Y# o, n, o呢個已經係原因
9 `$ s7 A! a. M
但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   - K7 n) S/ ~% @7 U& M
$ z2 y6 u/ p5 B1 p
令皮膚滑D同毛少D  j( ]9 F, g4 w( {
呢個已經係原因
+ x5 i% k9 G; d, D附送黑眼圈添.....1 |: G6 f; P' F7 K
唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦
  J: e/ T9 q  q: j1 W! c% r2 M8 U
1 ~8 M  U2 ~3 d# d皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩
' n3 m6 |' [$ ^! p3 B+ ~+ v& [/ X1 H5 s( s
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
/ K1 ~7 E# w2 d) B想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  5 U$ P$ u+ h- C' t4 y1 K* f8 K

/ N  q. ^& W! n: `" h* e, v/ a食藥得既話 話美容行業要關門) R0 T+ W% v1 O' l. r$ n
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既( p% \( N6 ?* ]6 n5 k

& h% E4 V: ?# p. V2 Q3 @去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
" I2 W9 i+ n8 R+ H4 H& o7 x. A3 q或者問你拿醫生處方
3 R) U3 J6 {2 p& Z8 C1 i8 G(原來係香港字食左字
& ^. ^8 a4 R& S* |& j& ]/ o; W" [9 H# I' y) J

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表     t3 [- H# g3 h; a0 z
邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
" D& |2 n- j8 P- I" a想清楚會 斷欲望做聖人  
# T' W* v$ L% D) [( e2 `+ n
/ Z& `+ K# G; g( M' `/ ]食藥得既話 話美容行業要關門  j( A% `- P& R4 n0 v6 ?* z
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
" Y' N4 }: c- A1 r/ Y9 r9 ^  B1 X% A% {/ P4 d
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
# m% A: R5 H% \, ?' x( n或 ...
5 R9 s# v  I  F. \0 R無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛  \0 ~. B# Y; T- W" U: p# @
真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
" c* N; ?6 _  y( p! M係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧. D$ |  e. g( {2 u- P
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
& f' W5 q' r2 a3 Y6 C8 B- A" {甘樣仲衰仲辛苦
, {. F. p6 ?1 x' e6 E$ B同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎8 p4 s/ z- t7 z; Q
當然你有將來又要付出真心
+ N$ k' O. j' e$ F% [月入無5w真心唔好做男
; B$ |( [; v! H7 ^$ ]! H/ [1 [) M( {1 c! p+ {* W9 i. A7 ]0 y* e

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
, K$ W  D7 T3 ?; Q9 y已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
2 M! N+ S' g& ~; a2 e4 B係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧$ O+ L  k9 }9 @+ t# N
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女  a& {4 p# s+ g
甘樣仲衰仲辛苦
% Z# L7 U: e6 y3 l同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
  {+ T5 @" e$ |- I當然你有將來又要付出真心 ...
, ^7 l, A% r7 C$ h
食完藥唔見得有成就囉$ z; \! M7 T3 c9 i9 x; a% g

5 N# k" u: m9 r- y; U同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?* H; s6 ?* p% E! A
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
. s4 w1 H6 _$ i2 h' u( W; J8 W' O3 Z3 c

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   * _" |9 Y' x" N  I4 _& k
3 H0 }( k/ t1 p% G係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
! H" e0 D7 U1 F" w感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女! K# T: T9 \# k7 c1 w, H* B7 J
甘樣仲衰仲辛苦 $ l. K. [: n. o5 K, _4 |
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎6 S3 Z/ A7 w& H! m' A: ~
當然你有將來又要付出真心 ...
/ P& j  a' G+ L6 [8 Q- Y" B+ k乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。
) i0 }/ ^- u# ]/ H* z" z# d/ o9 z
. J( ~2 b7 X  p) N& m8 G: l+ X
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   , U. S7 @- p" l0 t9 d
3 @. w0 Y( z- Y7 x5 x1 }( G係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
! s' t1 O& [& y; I. r感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女! Y  v4 @7 L, \% e& c# k- D. N) C; m7 N
甘樣仲衰仲辛苦
# @) q; L) c% q# o同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎( Y. P5 h  z+ j$ ]+ G+ b

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既
* y0 q1 \2 [+ |* _* S/ P2 T不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
5 d- |4 h3 J& O0 D  w& G; h已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
0 P% ~" h5 _9 b( Y+ W% i係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧0 h, j; T& B- W7 x2 y' \5 E
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
+ N* m4 p* h# D& {8 s; B+ R8 l( J甘樣仲衰仲辛苦 : M0 K% s4 O+ h
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎0 U6 O8 A& {) X
9 e5 @$ D5 Z% j2 q/ U" K& t日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   
: `% K& H8 @* A% G! \5 k9 B1 r
( G' K9 v- z+ j) U4 z% v2 N食完藥唔見得有成就囉$ W& |8 u% C% f& Z
+ ?4 X# z% `5 y3 Y  q
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?0 t; @7 }3 b- r9 I- O+ G
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
+ G5 F- A& o6 `0 }* V
4 q/ ?: U( x" n, a" b

. J$ W9 ^! D3 O; a佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無( l5 R4 {7 ^5 J2 d5 \2 w
/ F8 c0 S" D  b1 @( O
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   ( a  h; x" ~2 G

+ [+ t* Q, N# n, x1 Z; M日日想女 性慾依家野係好難控制
4 n# \- ~) P5 U0 z- C# M* O7 l- ]
, p. ^1 b, w6 ~7 c3 |5 O& t到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
/ X$ f/ G- u4 }/ ~/ X: `! l+ ^
! G, `* L' i9 g) M
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   
5 ]8 Q7 ~3 B+ I+ G7 r" s8 |; w" ^; w. f/ W8 H3 r
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
! _+ \+ x5 P0 w: N4 A+ o4 e

- Y7 W" f" A$ w2 Y3 P或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖) `* W3 q1 U7 Q7 l4 C/ r/ l
後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論4 d3 c; h$ K- N6 H% @5 L$ J

5 ]* N# r% Y$ \1 o[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-11 13:59 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表     v+ Z+ S" g$ T% u/ e
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無4 z3 E* N' s% h

1 _& T! s) e; v3 s到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
( Q4 ]& m) a" y& u) f* o* m/ S' {/ @0 @) `. f- e( c8 @
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
3 x. v2 `. C. b# n1 d( P. p後天保養/天生 ...
- m' {2 Z+ l1 v* U4 ?. W  x% k$ B  D做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser0 u6 e: Y& Q# H- _/ [0 @
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
) F: _; h4 F+ v9 }+ g# o  j3 R/ z3 X0 E- ~- _6 B
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   
$ z7 R2 z. q8 A7 s' H- v/ L- R' y3 L. z) ^
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
. i  A9 P* X2 |# k5 V( n* E* j( ~9 ?2 F  W唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?; y/ a9 t: r. D: X, D2 m" G* }2 W
0 K6 s. C$ w% F4 l5 \2 r2 U
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
2 S( O: e7 Q, @. C  ^2 `
可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi