嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?  A5 K% w& p+ O$ m
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
" C8 I. V9 W* L/ z想試又有D驚驚
( i  O3 X# }2 B& [
1 D4 O+ J+ J& }! w5 v係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
6 _; p+ G7 e  v) r有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.* L. a" ~  X# x0 C
4 p5 `+ F8 Q/ V6 T; w; P
食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.
; T% w, T; H" `/ C7 [8 Z) l% e" h$ F: `$ U& z. p1 O
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   
0 n( r) h" P. }& O想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?2 J  a! ^$ w2 L4 m
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
8 R4 }* Q! C2 ~) X想試又有D驚驚 3 _* Y3 {5 S* B. _: }- i2 ~  V

/ Q# @: T0 H8 O& |' r5 C6 l; K係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?' L6 A' f; a+ ?! X1 B
有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
8 j3 @* t0 J  t+ j# q' T  N) J
! m: x1 z& P) z# x  o% v* M! k順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   
. |3 Z0 a7 ?& C" T2 S: U* H9 K, L其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
+ M' Y8 |1 ?' N" b9 u3 o7 s/ ?+ T4 G
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
' Z: I9 t6 g& ^5 G8 z% P  `' W
令皮膚滑D同毛少D
9 \3 b5 b1 D$ T* z呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
, I. n' q: @3 g. l
% [4 [1 b0 g( X' F, o% I, h* ~令皮膚滑D同毛少D
* s. l& {. F( e3 `6 t呢個已經係原因
6 F6 ?# B( ^( o7 u
但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   ! ~2 L& }  w- y* m. Y4 b" E4 H% ?

4 @* m+ p$ c4 U# K, ^令皮膚滑D同毛少D& A( i3 Q1 l9 u: v; y3 G. m
呢個已經係原因
+ Z$ b7 \# ~' G7 x5 g1 |$ V附送黑眼圈添.....! \, }# Y; T/ }0 P
唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦
5 o: C( h4 H& y. z4 q: ~3 |9 i0 v- N" e8 e0 y. F
皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩
9 I& M: D6 w& u: e! J+ v% `. T1 h8 @6 J  h  S8 ~* c9 T+ d
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
% l! v& K* c7 e  L+ u: `想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  - ]9 J2 j% ?8 V! d
) N; t# S/ L* s, W: m* h
食藥得既話 話美容行業要關門9 e* g2 k- H. q; d/ m& \
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
. V9 s- Z4 r0 G- e5 K  F: K  J  P. K
5 V% d+ E3 t7 B% z, R. T; `: ]去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
0 u1 z, _( N1 b或者問你拿醫生處方: B4 B0 X1 R% e
(原來係香港字食左字$ d+ d, y" q7 @0 W& T% E
' ]  }- E$ ^: g, U( h/ k: R& j

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   
7 i) `9 L5 I0 c" D2 b! y* t邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
' U# O1 [2 i+ x- T想清楚會 斷欲望做聖人  # u7 ^8 w) Q0 [! z
* N8 B( T% `. q/ w6 ^/ G
食藥得既話 話美容行業要關門
3 \- k' |/ e, u  H皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
$ k( Q* ~" k6 H; }: }8 {5 o( p& P+ D  F: ~1 Y' L5 m; g. K
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
$ u2 p/ Z) B: h或 ...
' D5 |" U6 p8 {
無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛
- s: O, |, ^" ]7 v真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥* t" d" B' G) ~& E% T! V
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
# ^. l* r+ N, l: R' j感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女( [" G$ q6 m) s! a  d+ H2 I
甘樣仲衰仲辛苦
; e; w  b" N( R同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
) g/ x& i) v. F  m$ }) {當然你有將來又要付出真心
' o  [! u* |. y5 z( ?月入無5w真心唔好做男
% J/ |- C! G( P$ ^! {8 |' T; Z0 x0 X+ E

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   7 s+ i5 D' v( ~# r& Q* x
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥' V; v" ?2 s5 F4 T6 W/ o' Q
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧$ J* Q6 e9 _# @  f
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
1 g5 c7 H# Q' V& m2 ?7 l1 z甘樣仲衰仲辛苦 3 |2 a7 U9 j$ H3 V: b9 I
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
1 v3 a2 f+ m/ j- d" G當然你有將來又要付出真心 ...
5 w7 Q1 z: V7 X食完藥唔見得有成就囉
& m, F5 d: c) ^, M4 `- U& p
& l( Y7 F7 H( N  g* F同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
  g- h% Q) v1 f) E; B, t3 i9 Y就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉/ P, t% U. A( `$ D. A8 t
0 ^7 L& \' o/ _- g' m

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   7 a# Z: I) i) W7 v5 o* \# K) p; ?
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
) o3 E, A% T1 R3 O  Y8 T; T係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
' V) t- N7 l. A, A, u9 ?3 T( Q0 ~: C( A感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
$ |" x* k' P  l' {( x" t- A4 l甘樣仲衰仲辛苦 & P! f( f: o2 H! g; Q
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎/ X7 c8 w5 V* Y3 K
當然你有將來又要付出真心 ...
1 c7 r6 O$ H, K& l- m7 l6 t5 ^
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。% t2 C9 K/ u, S

/ C0 t7 z5 F, s( x9 m$ W
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
/ Y$ [9 k* V. l* E已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
( o/ A4 ~2 o2 N% N; I係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧& U! b: B* r' k! t- U  ]$ A; T
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女7 y' G& M% X* S: `4 L6 j' D0 z
甘樣仲衰仲辛苦 $ \; ?% _9 t0 C
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎+ k2 t+ h: Y4 Z8 L: ]- {

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既
! a( d: g$ F3 A1 A- L不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
5 \- l2 A( ~5 u( B' z  B已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
0 Z, j7 s/ ]! A5 Y係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧: K9 S6 R& P0 S# d6 |. X
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女; x. H! a$ i8 f, z6 Z
甘樣仲衰仲辛苦
$ _1 y8 @! }. Q) P同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎% M. V* z, ~/ G, ~
$ z+ x* c6 j* C% k+ z2 [8 @日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   8 J8 c# y: {0 ?

7 g1 v4 p$ v8 f食完藥唔見得有成就囉
$ P# S) q' m. B* I( r: p8 ^
# ], j! y3 {8 J1 T9 a同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
2 ]1 n/ j1 C4 G4 q; D2 B2 Z" T就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
4 N0 q- ~6 r5 H. `1 u- @4 w# E. ~6 G# i( L" W) X% m

M% p& _9 h* w/ x0 B佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無: y$ F# u/ w+ U
2 i' i9 ?: n% q6 ?: f/ u8 c
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   
! A) l* j  v; ?/ E4 Q" E# x1 i
4 z& G! Q: f2 P7 b+ F" E- f日日想女 性慾依家野係好難控制
# O: [  b" M. M+ F% ]* E6 M1 e$ `4 S0 t
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難2 c( w5 S, Y8 r7 ^

0 R7 X0 H  L' l3 Z* G' }) r6 _3 |1 I  S  n  q
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   
5 p0 H, z% M, w# a* T) d) E6 z; o4 F+ c* Y9 S; T. l- A' z
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
% g7 K6 L% |" u$ U
- Z5 F) ^( o1 `$ W+ X: Z3 i$ y或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖& g. z4 t- o- ?0 Z3 q8 H4 @
後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論
) t% ]& o, M* C% M, A7 M, e8 i1 c* l4 m+ y9 Q

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   , S4 h: {. B7 f$ V; i
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無! N# X$ ?. k  `% Z# \
8 G, p0 H8 V) j$ _
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難! f7 O+ l2 ^( P8 R9 i) U2 q, b4 K

; v( _( E  p8 ]2 V或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
! o$ S: e+ B% q/ Z6 C後天保養/天生 ...
3 U( i9 v5 x- D1 b做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
+ M; t  c" y  _6 \. ]- O唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?+ C; G: Z* K: ~/ J

( |  T# T' t! v4 G7 A& [其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   ( ^+ v1 \% ]  o* V4 m

; T* |- X5 K" }0 Q) I+ V  q: ~做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
/ `$ n, N$ m1 ~! V! N唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?5 A/ z! w# \5 g6 _! `+ o7 m
3 s3 F" i8 x9 f& r6 d3 e1 {
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
# _8 [$ g4 d& T5 S( c
可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi