嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?* l7 z+ _, C3 |! K3 |9 U) M# \' _/ Z
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用: y. C: }# D1 E6 s) @4 r' g" i
想試又有D驚驚   o3 Y9 y" R1 D; ]& d% p+ m
$ K- g. H* B; w/ q
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?8 z& J0 r. h8 B- H9 v( W+ ]9 T6 t' q
有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.: E* M, I# \2 e+ {( X" u0 l

# b/ `5 S% F0 O食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.9 p& `: U/ d7 ~3 x5 T# ~& j
2 ^, Y) ?  k0 h- P5 |
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   
( b& Y$ `$ J( I! a想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?$ i) F& `5 J' Z$ j$ [3 W+ R: h
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
' |8 G8 }' c+ \- Q: f! @想試又有D驚驚 1 Y* X/ ~5 H) K/ m
6 G7 a- ~# O% \+ e  O1 F
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?! X, l, r" u# z+ `3 R$ o
有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
: i2 X" `0 u% \, |9 m& U) C$ d' N5 A, p! R
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   
* ?9 V4 l0 T" y+ C其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
/ H' _) }7 I1 X" v3 f' n9 F  x. _4 W& o2 Y$ y
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
6 m/ a2 R2 G" B+ v, {* l& i. C令皮膚滑D同毛少D
  z# q; H* g' _7 [$ p- q呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   6 ^5 [7 A* |& ^! q* D! A

1 Q- j! s+ b& H令皮膚滑D同毛少D8 T* a/ v9 e% Q. h- f% l$ K
呢個已經係原因
/ q. N* K: Q! N, [但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   / m3 A( M. J" D/ n3 v3 ?. e3 |" Y1 `
8 P) |% A5 k8 l* y  U, g& K
令皮膚滑D同毛少D
8 U/ f0 C2 V3 y呢個已經係原因
2 a( t- w& K% G6 B* ]4 j
附送黑眼圈添.....) l. l' h  K3 {# f  r: ]( p" m, Y) ~
唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦
' P6 S$ R1 E- X2 p/ ]8 x" j: W2 O% Z! v6 C# J
皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩: a4 a; ]4 Q4 U

. E/ Y5 B  N4 N6 ^( B+ r- K. P( G[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 14:44 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? - p! O" D% Z2 `( c/ q8 t
想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  ) O/ `+ t3 e: C, V
" Y' Z# b) \$ d' z' W
食藥得既話 話美容行業要關門9 X' o+ Z! H5 e" z. b/ y& }: z
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
9 |4 S: x7 D0 B
+ A" d) H6 g. a% y; `. ^$ G; ~去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
$ D: a, Q6 o9 l: ?或者問你拿醫生處方
3 J$ X6 X2 Z" }(原來係香港字食左字/ N5 `# l8 B1 i5 W) L
# b" W* M1 Z, B4 w( l

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   - X; }. _, [3 _6 N5 e. _
邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
0 G! z( d; O  M7 @想清楚會 斷欲望做聖人  2 o1 s4 y$ B) _3 L9 [

8 ^$ i! g, K& Y: ^# i食藥得既話 話美容行業要關門+ P1 ^5 c5 K/ Z. K' A- R( X9 c
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既2 s: ]3 E- f% D3 }, g* }

& j! R6 |" z' W9 J去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
8 s7 w# w) u, V* t0 K或 ...
% [5 R) `6 H5 V8 X無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛
! L3 b9 b2 D1 G8 t- w1 i/ o! [8 Q真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
) @. v! b, H0 F9 _& p( L係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
2 h# \. @2 [; Z/ y3 Z3 x1 j4 D感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
0 j) f4 N3 q% J; |$ y/ h甘樣仲衰仲辛苦 % ?. x  q  N0 V2 b3 y6 d0 n
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
% n- t# H/ ^$ u" U# x6 q當然你有將來又要付出真心 + S) |7 L- W( H! d0 q8 k# _
月入無5w真心唔好做男
  o9 v. h; D3 g8 m, t" @  |. j; p* v$ q  k# \) r

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   ( T( W% W$ S+ ~6 t; b
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
6 B0 i; j, ?% f) `8 m& `+ @1 l係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧( ?- [- D+ J* J+ z$ N
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
, i6 U5 f" [: F3 u甘樣仲衰仲辛苦 , b8 W# ?4 w% {+ D3 h
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎0 S$ ]& M! i' U9 k- Y% A
當然你有將來又要付出真心 ...
3 p2 x" S7 [! y( R( _: [/ l
食完藥唔見得有成就囉
! K1 b! h+ G* |2 B. @( M0 Q
; Y# G2 K" a# L2 f+ L0 B* f! g同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?' d% q. D1 p* k% F* ~1 o, u- C
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
8 `- E- J3 C( P' ^- r5 Q
$ ]% M$ ]- D7 U[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 21:14 編輯 ]

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
, l7 |8 b- W, E* X3 [7 c已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥( f4 ?0 |) {9 V. G: ?
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧9 ^( ~, Q( _! |
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女: z) @. U  i& N6 r' ?# V. V0 y6 o
甘樣仲衰仲辛苦
+ \  {5 J2 t# Z/ V. u同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎! z% {' q2 ?, n$ f
當然你有將來又要付出真心 ...
( C4 v  Y( A% }2 k乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。
6 r+ [; W' ]& Z
. C0 t5 ]8 E4 m. h0 F: \5 |
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
% h  P5 }6 |( l/ s已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥  x( J5 T  H) r& c% k& ?* G
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
7 @- f- U9 v2 u7 V: P8 w4 k: M感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
# T2 V+ H& V9 g8 c甘樣仲衰仲辛苦
0 B4 m3 C7 P( T3 Z2 k. D; B) C同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
  B8 e% d' a: E: b當然你有將來又要付出真心 ...

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既 " l4 Z/ T: {$ b6 s0 w
不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   ( m* F2 k; L8 X  {3 a0 k! i0 x& d
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥1 U: a' Y3 ~, e7 }, l5 Z9 \9 u: n
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧$ {) S+ T/ \' c% G, f9 X
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
6 T+ L! B1 O' [" C甘樣仲衰仲辛苦 , e# o. f' B  v% s
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
" @1 z" G) e7 p6 N- |8 L7 _當然你有將來又要付出真心 ...
  O( F& H; ~4 E) h+ A# ~日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   : ]. O+ h: S" `) `! B/ U/ l0 c

a  J0 H1 A% K. w食完藥唔見得有成就囉
8 G8 x* F  k1 U0 E' i
, P) w+ ~0 L- u+ x9 y同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?2 M3 W9 I8 b6 [3 U' I
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
" G9 w+ {% q4 v8 G. [$ z  B, T+ P+ d' e1 X8 F* T- y" @

; T' I$ J( L  E6 ~2 {+ \佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
* D) R) a# V! U& @/ s( `7 W" M! J/ C2 n' @
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   
2 I6 m0 u8 z+ _
+ g: B; `1 ^; Q9 ], L日日想女 性慾依家野係好難控制
( v$ X/ R* `8 E' z, I; A6 z
) T7 D7 o  N; J' {2 m) L到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
+ E5 k/ I6 a5 u) E  B! ^7 r( N3 [& B5 a0 _1 j  S# J0 E$ e

( [, }+ a# O9 @9 _0 E/ K7 }3 Z
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   
& J4 ~1 @/ A" o  l1 W& O
6 J: M  S6 {2 A2 n, |" [乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
% g; G9 B% s& h4 j) Y5 ]
' d- [  h, i. U/ e* g1 j或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖/ i+ }1 p8 l0 A! j
後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論# q; o  U! \- S' L# ]
9 n5 p( ^& M! K2 S& J9 `! v; H5 n$ F

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   * M/ Q- t2 n' G% L7 _9 ~% y
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無7 U% F; T. `# c# b
7 a' u/ N9 G2 v
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
; \6 {2 q9 P( X# E/ h( Y/ I+ g# N! t, Y' h
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖6 i* N4 w6 t! W% @8 f8 E
後天保養/天生 ...
* S% z. I  M1 h
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser8 w" ?6 ~5 d0 E9 z* V  I3 s
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
0 e& d% t, i- A0 H" p' Y2 `0 p3 e: M. _# M) d/ r( J# i
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   ( M5 Y. i" T8 E, v

/ L4 v9 h- n: O0 U- V' ]做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser/ V& {" u1 X4 G0 [0 x& r
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?! s- G0 A+ x, v# n

; J# ]; W- E& u7 s其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
; Y* ?* j) A' M, J% e/ v& J
可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi