嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
( y* u- w% _1 c因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
$ Y+ V3 \' q. N想試又有D驚驚
" Q7 s: \1 W# X: P8 n* T* ]5 O0 y3 `' d( W0 E
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
2 F( y+ O  H5 K% d; \) |& [有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.
6 e/ r6 @; o' R) B9 W
, L+ b& l" j) h$ g0 t食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.6 t7 I( R8 Z& Y6 g, m- w5 y0 D  t
$ U5 g: x. X3 ]0 R  a3 |
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   3 G1 u( P! s& u* z+ P1 z  y! I
想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
6 C0 R' }, k- n7 c/ Z" I因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
* E8 v; h6 G! {6 Z+ o! \  y; x: _想試又有D驚驚 & u% W( {9 I# X6 j. m# [7 {

" d8 i8 ]! H+ w5 v$ b係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
6 ]/ Y- D# e, ?6 k6 [6 U' t9 y有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由2 b% A( p4 k/ I, B5 V. Q2 T

. x* h7 G/ _9 H5 R順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   * F5 G2 [7 Y4 m9 i3 x$ a
其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由/ {7 O$ X: e' q9 ^

# Z4 o' O4 {- S順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
5 n  N5 K8 V0 u; z  @% U* m
令皮膚滑D同毛少D: S2 D+ H8 g6 U8 P8 v: D1 k) a  G
呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
' Z2 e+ P. t# q6 x4 r
, s2 q, ~, g: v: P: W# H令皮膚滑D同毛少D
& u! B+ q5 @' @- W5 V2 E呢個已經係原因
$ }  y9 b' z6 _! z" ~4 l但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
" N/ j" ?5 d5 @6 Y# n; W; N. @- b/ A; S9 y
令皮膚滑D同毛少D
8 T. }  m: Z7 y+ J9 c5 g7 B呢個已經係原因
/ b. X: _/ n  k9 q) ~& v' h
附送黑眼圈添.....
2 b  @4 a" _3 d8 c& I- O$ @' n唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦6 s% N* v& s/ g# f" {: c

: g" d' Z* G+ z/ [! ?6 m$ d皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩: I5 V- o" x9 G+ o9 ^6 W, H5 k
3 k* Y/ _, G, h$ z8 ~
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
7 F7 @# g, L8 g3 A/ _' e, C' `想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  
  ^2 j: d5 Y% u. p4 A5 }/ h; ^
6 C9 c7 y+ x, L0 c0 {$ J0 E食藥得既話 話美容行業要關門6 W: V- `& N& E6 `) m
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
8 Q" u5 `+ ~6 C' m0 ]( T
' Y3 S8 S" s0 I3 z7 v1 y去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
: K. c( [0 @" Q; n" h1 p% g. N或者問你拿醫生處方' g2 g2 X/ c  R% q- m& ~
(原來係香港字食左字  M! `) ~4 ?* M6 m

5 D3 h: f+ ~$ Q6 w/ m, ~! R4 j- D[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-10 17:09 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   1 T! g* S% J! n6 T9 }. e1 A2 v% ~
邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
2 ^- f/ G) P  N+ g$ c* V想清楚會 斷欲望做聖人  
" H1 w: S9 f$ y8 }" m4 r* `8 e* Z- q& ?! p
食藥得既話 話美容行業要關門
9 _- L# ?; z  q' c皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既; [! O0 Q( i8 j; ]* q4 I1 X! T  A
: Z& p/ g- a6 o3 J: T( Q& K0 ]
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
1 n% k; H/ G3 _2 {$ ~7 P* b8 f或 ...
- T0 z) R4 O$ i$ s
無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛
# m+ `5 _. n2 W! W( Q真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
9 d. A2 N4 }5 \7 E  F& h( t# ?, k係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧  N+ D+ t' Q5 h: ?# H7 W" x5 }
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女' V/ a. @" `  |4 \
甘樣仲衰仲辛苦 1 U. C2 _; K+ I' }
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
! H# w  \0 l2 d  W% @5 {當然你有將來又要付出真心
! _6 i5 b4 E. w5 }; x9 Y月入無5w真心唔好做男* V. v( }: Z, ]  C+ q( ]
5 h  D5 D, a, a% P& L2 U

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
5 I; e7 c& F0 }/ M8 _+ _% U已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥3 O3 J$ t& I: A. g! g* ~3 X' [
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
0 M  d3 l7 d( u& @2 m# N. G7 k感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
8 j5 Y2 w6 b! E' s甘樣仲衰仲辛苦
/ N! V# L: |* x1 M5 t* g  U* |同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
" b: ]" f2 E7 L1 H( h當然你有將來又要付出真心 ...
1 m% h+ H. M1 S; c) d% T) b% Q
食完藥唔見得有成就囉+ P' L% f$ S$ F1 G3 M
: X7 o3 n0 A0 Y% B; b9 [
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
" t- Z- k* {: m# I  G8 g就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉( P5 J' U# P' w7 K
8 q7 b8 u6 D! l2 u

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   & M1 K! {1 o5 j, }" O
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
1 _/ b6 L) g8 M, f係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
. A7 l4 o1 _) n5 I# v4 Y; `& y感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女- b( x2 C) A, N3 w+ A' v4 w) U
甘樣仲衰仲辛苦 0 X6 h1 n. G! d2 C" n/ E& z$ w, B$ _
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎, f1 l0 k: p; x8 \1 A: ]/ u% r& ]
當然你有將來又要付出真心 ...
' j3 P2 r% |  f7 b; j; u乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。
; \& _# O  o" l0 {
# X  _. J' ?2 z( i
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   2 t. z6 j/ @/ s- V4 |- o
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥6 B+ y1 e* w" J. i
$ k( G5 o* a3 w: w$ l- Z9 n. e感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女. U5 @1 J# t8 }* U
甘樣仲衰仲辛苦 & m4 t4 S% @$ N4 z
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
& i! E: c, Q0 G6 E% H當然你有將來又要付出真心 ...

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既   U9 g9 Q- O2 D6 e# T' s
不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   $ W# B) Z  m$ k) c0 b7 e+ q; d- }
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥# H' d( Y. E% r6 C  F+ {0 I' Q
5 s! A7 T1 b- F( G感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女) k/ x" V5 ]+ c) @
甘樣仲衰仲辛苦
2 D& E9 q5 [& y& p& Z0 n同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎) ?* k- N2 f$ m, ]" \% B. d) e
當然你有將來又要付出真心 ...
6 [( A8 `; s$ U3 X
日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   
: y( r8 U/ ?' ]  g$ k6 @0 O; @4 H2 b& F
食完藥唔見得有成就囉, u5 d7 L+ D; L, e; w  Q9 E
/ c% Z# K- k7 J' m- s$ J5 C3 s0 |
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
$ w- F+ H% l9 [3 w1 X* ?- a就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
- [; ~! H1 C( p- L

8 P6 G; d& A, a9 }9 F5 V( R* Y/ l( {) l' S( _2 @1 Y8 N
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
3 r5 Z4 u5 h1 M  y; B
; f0 {0 ?9 [! ]9 \  f: U
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   . P/ S$ c9 C' w2 [
7 K& |0 Q1 y% |% _/ H
日日想女 性慾依家野係好難控制
. j: C, E- Y3 \6 J& b. y

\2 Q! |5 I; k9 I+ `; d; r到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難1 R1 k( ?: g2 O6 _) v; a$ P, S
  [, n, ]% r( [4 _7 E
( c2 C2 [9 _8 w2 D4 E8 L$ g3 r
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   
3 r& R0 F4 r4 }+ C# A% P: c
5 @" T) n, d7 y6 b- Y3 J6 f8 u/ i乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
+ y  u4 j- y3 L7 q' Z

. m; k* x0 y% E) D% @或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
. A8 t# T! C/ P7 {5 z. e後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論
% K2 ^3 l/ B! \9 b4 }& w9 w  ]4 w1 ^

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   
$ E! m4 }" S9 ~6 \佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
2 B; B9 C4 o1 Q6 O* T
! v+ J4 q) B2 H6 T  V到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
/ f; ~- X7 h2 z2 B4 {/ B# O9 `* P  \& n: v
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
* [2 l$ L& B; j' N, g後天保養/天生 ...
" a2 v7 K% Q* |. _# ]  p, p
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
) O  c- {- v0 `唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?3 `/ D3 R( x' V: u- |
' C  F2 _! k. w) |- k% R0 B9 t
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   
7 @! M$ H+ p7 n) ^. S2 q) J
: o4 [+ w/ ?0 J7 q7 S做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser6 t7 N6 d! N- ]. E- F/ M
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?  c: w" D& o) ]7 Q' ~4 {

+ ~$ R6 u2 k" w' K$ ^* K其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
# G" @4 @. L- r0 K- _( Q7 `" U7 X# d  b可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi