嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug
' V. t: \& J1 [一開頭放咗入去好舒服
$ P" E- C0 ?. u7 h- c, I# z但慢慢就feel到佢太細; n( x% N6 O+ ~0 Q
妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個
7 _- e- E" n0 L
$ P' r1 W7 x2 x5 y5 o" X# a; D" U  l# q& f; m. t8 r
之前是在用這個
' R& _) n$ t3 `- Z( b/ _http://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042
6 t, D0 O/ O/ f! \* {' n/ M5 R$ i- J! X) u2 C5 r% T

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this/ j* l# u2 f1 U- S+ S: H! G! x. o

2 x: M1 U0 p5 }6 V4 G4 G: O( ehttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   7 w! K- [0 @/ w) M# f* K& C2 B
i also use this* g0 z+ r$ v% q3 i2 d$ _/ ]: `( v
6 G" N$ H0 x, [
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
0 l+ Y9 q9 e3 m: D6 t+ [我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,
) h8 o* m. m. d' A- j7 {
9 Y7 q& K7 |/ e/ ]到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   
4 r. ]- }! p7 B依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,# G9 U& m) S' m& U6 Z7 l
- d3 K* W& S- ^( X, G1 l, Q! r
到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
  P3 v; o  G" P: y& A
除非你玩到可以用拳頭塞入肛門
- w/ e* A# u9 X) {或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   
" C# S# h$ f- M' W2 j6 S我啱啱買咗人生第一個anal plug
/ y2 w" y8 g+ L4 p4 L一開頭放咗入去好舒服
3 s2 V9 F! {2 U4 T& l) p# K7 Q但慢慢就feel到佢太細
0 r  L2 |- A$ b) r妳地有冇用咩size?
5 @+ y8 V3 X0 R% U5 e2 D
肛塞我第一次使用它已經上癮! {6 ]2 v% u+ z' M% u. s9 G- Z  D
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
' V; U4 F) J+ {0 ^1 Q5 R而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   & l$ `  R# Q9 c: q/ O  \) S  |
3 f$ T* O, g% Y, g6 @. `/ C1 N
肛塞我第一次使用它已經上癮" T, ^* u$ D' k' C3 w) m7 E
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)/ l$ ~- }" k9 m' S* M: e
而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
2 D' f* R% k0 b1 X9 Z
個個人癖好都唔同,我可以理解,
9 @0 t  d% {* u' {6 B5 [6 p/ x  @, h: ~& h* r1 M& E
不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D
2 b% Y6 B% }0 V4 P, X1 i! z5 e# P3 ]* l8 ?& V, ^2 i  @
都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭
- w& H6 t5 R: d# P# j
4 l, N) u$ d- m3 N. x# f因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣," p+ x* j# z1 Z* R; S3 Z

& k2 C  C$ O, A* C# I! E  ~同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
$ O0 l# U: h7 l! {+ O$ v& L& L- Bi also use this
& I  G0 j( Y) S' g, C$ b( e. a  ^4 Z' |' S# X
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
' C8 q: Z9 Y' L5 v$ u9 ?

# y3 c' [* `: r; X% j# C; ~; oe個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   / Q5 K/ ]) F* H8 ?
i also use this
# t+ @/ {2 }. \9 d1 t  [2 P1 g
/ l! @- d; Y  L. Bhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
" V! @7 P3 v4 [8 \" ?/ _/ g2 E0 W0 U$ d% [( S! E, o, y
呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   6 J) z2 |" r3 N0 O0 o0 K: F( \7 t
i also use this
3 J1 L: ^1 T0 C4 m+ T) U2 k: K2 \6 t/ @. ~1 J' v# e& k
! ^9 i2 o/ d: t) r) H$ S
  L! F& ^% W0 g/ ?少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。- r; D# H% ~: A8 c
7 ]6 y( j4 ~+ y/ o; M8 Y: r

, x7 Y7 X' m4 d3 l
5 G1 J& o: p1 q' n, Y6 C[ 本帖最後由 samou 於 2020-7-23 16:45 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   
% D' ~& p1 _9 g5 q5 ~( I  H我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
5 w' O6 m4 i- Z4 h) y1 A
我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   2 L7 P! x+ p" Q% l5 t1 T
咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
6 |) h  G$ s1 @
這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   
4 {. q, U% T- u+ X& S& I" d
6 }2 u! |9 R" v- ~9 Z; q( E* g* C5 {$ W, @  T
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
! U( }7 T, R/ F% X8 `
! E& z3 J$ p% p5 K: C+ w我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器