嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug
& E- ~# @8 h! j& o# f; x( B一開頭放咗入去好舒服
& l! n# x1 I( _, q+ v* P但慢慢就feel到佢太細
0 k; d: f9 ]! Y) P- }) F& R妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個" |! }) t  E* P! _; M: Q" v
1 A8 N+ J8 N1 J( z
+ [' J- p7 ]1 N, k8 ?& I: T
之前是在用這個
4 v8 H" e. t7 ~7 _1 A- bhttp://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042  e' j$ z4 ~% W! y1 T; }
& U! j, d# Z7 l  q& X1 i

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this
4 k: I; }$ w+ C1 m+ W0 o) e" {& ?3 b. @
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   ; k  b, J" [9 ~3 J
% a: `3 h' H+ b
4 q! M2 ]$ K. p1 N/ m( T% [$ Rhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
' |" R3 Z: T  b
我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,/ W. P# _! Z) E4 K& h
9 A* d, {9 Q9 l8 T& V2 @5 w
到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   
0 j# \: d2 n) J依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,
8 c  W6 @2 l. @4 A( n) O; ^" R, m  {, y+ J' u/ V1 E
到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
+ E9 T* T0 q5 K. K# a除非你玩到可以用拳頭塞入肛門
- A8 S. z% o7 y7 f或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   
8 a1 E# `3 |$ v# e9 F% v+ Q+ t% |我啱啱買咗人生第一個anal plug
! s7 Y8 W' m; z1 L; L一開頭放咗入去好舒服
+ O6 k, x$ `4 q4 s% S但慢慢就feel到佢太細+ m8 G% x7 k" l2 D, u! Q* S; X$ e
妳地有冇用咩size?
/ A% R# |+ _/ W# i# S: U2 T0 e5 x肛塞我第一次使用它已經上癮
- v' ~0 p  A' A回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
6 _; |2 u( |/ D4 {# {而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   " M6 s0 V) M3 z' N4 ?

7 i! n% q* U& d7 \% d! X3 J. _肛塞我第一次使用它已經上癮
& s/ R4 g  M1 H  a# A回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)( P4 X7 G/ W/ D5 D1 Z- m
而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
1 A7 S/ f3 T0 \# {' K6 Y個個人癖好都唔同,我可以理解,
8 A0 h3 r' x; M( x7 {8 h0 z( y9 k# G
不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D
% j" m' e: ?% q) L) q( o# }# ~6 V3 K- Q4 B6 x3 ]6 a2 B: ]
都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭
: [, K0 e) c5 j' r
* M9 b3 s- S6 x" D1 t3 q因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣,8 L+ S: E0 S3 K

6 S7 D4 U5 b9 ~( ]/ h7 g# E$ O同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
8 K: `7 `. l, e8 P9 L( L! ci also use this2 U  d0 ~( |7 p+ `
3 {+ Q7 K6 f9 Q! P3 k3 p- b: R
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
, _% [6 p7 B8 F+ ~& t; {9 U/ e# r" {
e個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   , }* Q8 Y+ \2 k1 m) z
5 k8 v8 R+ R$ q+ V9 @$ X
- o8 u5 B- W% m# Y0 Q  Q) khttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
9 n4 l+ O! {% K3 A
) b, C  F* S7 |* B* l* O
呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
; w+ y- ^3 Z/ i: {6 O% q" li also use this
/ e$ s" R4 \2 I7 z, J
1 g8 z: s1 P0 L; {. t7 Ohttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
% p! d7 f- {; X' Z0 f+ ~/ g
: V; Y: X* u4 j! ]少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。
2 S& D/ E8 \: G  B4 J5 y
: ~: G: f& a# i+ Y) q+ m- _3 `6 r2 k! c& z2 L* G: ?" C

7 |$ i  L7 d7 n$ k- p0 x[ 本帖最後由 samou 於 2020-7-23 16:45 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   ) Z* Z, H% o( f; @& ~
我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
- H) x# f/ R# @- i8 u: q( a
我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   
% y+ u% M! K% M- E0 P7 p/ V咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
, M' e3 v6 A0 K這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   + b' X9 V1 b2 Y) ~" g% A: P
0 l/ e, z$ V' T# O2 N* Y

, L4 d! v' j9 q+ b; C少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
8 W  B6 O) c1 _) w; ~. C( i! D7 S/ \! v) A6 ~" |+ d6 ]( ~# h6 X
我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器