嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug
- z. y1 `9 \; P; p2 |) h一開頭放咗入去好舒服: D8 S! P% P4 e- h: z4 H7 I
但慢慢就feel到佢太細5 t, Q6 e4 z" M5 S$ l! c8 q
妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個
& O+ @+ v& \& Q$ Z' S" J3 w! j) |& r+ J; r" x* C5 J
. P# s+ N; ~5 c/ g! m% P5 [
之前是在用這個
) h* f$ X' u, |6 S4 R+ a/ Vhttp://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042& V8 p" j# X" W4 T

" B% G$ _3 d0 x[ 本帖最後由 wahwahwah333 於 2020-7-17 23:31 編輯 ]

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this
0 u+ b' `, M1 O+ P$ o  `) H: ?2 c# ~9 d
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   ) d( l, O3 d6 W' {5 p# H
i also use this
  z+ m( S" A4 a# Q
$ ~$ M& ~1 e$ s7 ^https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
: K, N1 J+ A) h
我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,% T. {; T! x& L' E

4 s# _3 x$ M2 j$ E到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   
$ _# `( c' C) f依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,
. ~: R7 t$ a3 c6 X
4 j& z' x$ @, Y$ `6 [  G4 i5 o0 E到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
' w8 ]; M3 J4 D+ a* C" R5 C
除非你玩到可以用拳頭塞入肛門$ a( G# h0 u0 x4 p0 _
或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   
! ~! B% h) y+ Y+ @7 {- A我啱啱買咗人生第一個anal plug
$ r! J, B1 @; X# W1 b7 J6 A4 E/ x一開頭放咗入去好舒服% o; z0 q3 H/ ^6 z8 V
但慢慢就feel到佢太細- g1 V+ d' N6 m8 s- W, u2 h
妳地有冇用咩size?
. `5 t4 `% G* U' j
肛塞我第一次使用它已經上癮
: T- V0 `4 e1 n回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)0 p/ C: g+ `: d6 T5 H* `3 ?
而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   6 f) O$ j" {7 n6 S0 J4 c

2 Q5 O6 Y7 D( Z  g& M3 |" p, {8 ^9 c肛塞我第一次使用它已經上癮
: W6 R* Z; e2 S. Q回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)9 ]" K' R2 @3 t, L2 o
而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
4 a: V1 C; b( m個個人癖好都唔同,我可以理解,
1 q/ J; X) H3 U, {! M) b: e: |8 X1 T
不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D
( M5 u6 O) |# S8 c* I; Z
. A) y& V. V4 a都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭
! B( A4 t5 J% T# t2 z
1 H$ f1 i  N/ d) Y$ M因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣,. E+ P! a! V% a6 m% A0 P9 h
2 Y' s; K! B! n3 l8 s; O& }
同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   6 u( B8 R/ B0 H
i also use this2 I' q; J& H% T2 M6 e  U
* Z! f) |2 x' j1 @/ L- \. s
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
3 t. L: C) k# M) \* K
& o( d2 W- o2 e# r( s; |
e個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
  e; o: a2 c$ I0 G9 ci also use this
  W8 b' a' N( i. X7 w( v( Z. E$ k
% H) d; ^0 X) i! L# j5 ^6 {
; S7 u. L1 r: G呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
5 s' G* z  i% G- m: T; \2 N$ Yi also use this* q2 e, e- a4 n' j

5 J% ~1 h+ i. F* }* x& @9 s- [https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
8 Q# D; y8 Z& V4 Z+ @+ I! v. P# K, i; T' U! Q
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。
  d1 A- d4 i! q8 u$ H# b9 b  H5 a2 ^  V6 c0 Z& P
5 `1 l" f: n" U1 k
4 y7 ?  w0 l$ l  a
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   3 }* k- \; o9 D8 n- [
我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
1 C1 ^4 `% ]) S+ c! P' N6 }. r我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   7 e% M& d/ Q: ?) \
咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
0 R, Z; D4 F; ^# F
這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   
( E/ m, p- G4 z$ R* I
2 O. I+ m5 p% G; J- i* ?9 g5 T( |" i2 p/ [1 G! Z$ }2 ~; U: G% }+ K4 j* W
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
; w0 R0 h% q4 q( [, s" O# ^5 i

' o. A, ~2 b" o* f7 G我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器