嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug) ^7 Y2 @  j. B$ m* A
一開頭放咗入去好舒服
2 E4 {2 D4 y' s: ^但慢慢就feel到佢太細3 s  V+ f4 c* t  W
妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個/ [) x' e7 G$ k3 \
- O$ s6 T0 Q  K; B4 k

9 d, C/ A1 ?( x5 r/ G. e之前是在用這個1 Q/ s7 R; z$ w% B! @
http://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042
5 l: b. ?' z: l  }
0 [, a9 \9 ^9 r3 J0 @[ 本帖最後由 wahwahwah333 於 2020-7-17 23:31 編輯 ]

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this. a; h4 Y) a; ^9 p' o" I

+ s# H4 r$ K* r( O) y3 xhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
9 {2 Q1 q8 q; j3 e# c0 N0 Ti also use this
+ b3 G; v4 }3 p+ Y/ O" ?
; w2 U( b, `* h$ Yhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
% n8 _  [1 O8 l" f8 q& B我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,5 Y# A* P$ E. a* [+ W
3 y( E' f  C# f; L
到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   
$ A3 y% q) ?! D- N! k' Q* U依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,% x+ X# U0 Q( A4 Z( D

2 w! Z3 m8 ~  X( W9 K9 O$ d到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
$ J( s5 S3 |% Y
除非你玩到可以用拳頭塞入肛門' @. N0 T% ]9 u- ^( j
或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   , v+ t* F1 q. ?' N* x, j
我啱啱買咗人生第一個anal plug
6 X* _  U/ c9 X1 \9 \! ?8 L3 y& O  F一開頭放咗入去好舒服
  M" y- \$ ?. z1 w6 W3 h5 o但慢慢就feel到佢太細
2 i4 Z- ^+ [: X) L妳地有冇用咩size?
2 ]9 Y% Y! X3 h肛塞我第一次使用它已經上癮# M5 l8 }% Y& O
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
% W1 V  i3 j% C! ~而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   
- D" [9 x7 e( E( a8 j, }
( n8 E. s7 q5 x3 o1 B# d肛塞我第一次使用它已經上癮# G" c: k/ p5 a1 g! e$ n! U7 Z/ W
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
4 ?% Z5 S2 V- D+ w而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
4 \$ f; l' n9 J7 M, j' `
個個人癖好都唔同,我可以理解,; k& g- h2 x5 h8 R' W
; P( \4 {6 u6 R9 j" `4 i. K
不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D9 E5 |" ]$ f. t: A; d7 @0 `. B
) e( H  G0 D; M; g7 ^
都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭
$ S8 N5 p8 W6 B6 d; G1 }- C8 `) h" n+ ^2 v* b" D" a
因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣," b8 H2 z  S; `7 J4 ^
/ A9 {) s9 `5 O+ f5 a
同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
+ V/ b/ i' p9 i3 K" I' `i also use this: s1 n0 ^) n. g6 S/ K3 W

8 A9 k- ]1 W9 C4 v8 z7 mhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
0 ^' R) o8 ^( b: p
- v: U. d0 N% a3 k/ }e個正喎,幾多錢?

引用:
; H6 H/ N' ?1 g4 h1 U; Ti also use this
2 [4 u/ u, o6 z8 n1 Q1 b* I" V( P6 O- E) u% c9 ]5 t
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
/ G$ V6 G6 |7 y  q4 d, c
0 G# ~0 k& O' ^呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
8 J$ j/ h8 B: x2 G! X* u0 }i also use this
( D3 q4 y$ V7 \+ z5 @# W
$ z( M, ~/ D) S& A! i( |https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
  x& D( f5 v1 C$ W

0 P4 ?4 G# f3 s5 R$ C少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。$ u9 U3 V. I: u" y* Y) s- _9 D
1 M( N/ ^( S( ~: t
" c6 P( ^4 f. j' \

6 ]  ^0 Z" ^5 r[ 本帖最後由 samou 於 2020-7-23 16:45 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   $ I- _6 L' b8 |( n' _1 t
我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
5 t* v. i# P$ ~! r. L( I我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   
) y' {' [' z6 G# H6 }$ t+ Q咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
' L$ \) k8 o0 Z; g6 a8 |# g
這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   5 B9 N0 y6 d  _6 I: ]
0 J/ V0 ~3 v8 N: F

3 V  w+ f' z. V5 v! F* V8 ?少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
* N# ^  R# [4 o8 S
3 g) K8 t% N1 D
我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器