嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug3 j3 L& c9 w  ?
一開頭放咗入去好舒服! y! C1 _9 g6 j6 V  i5 E- h0 A+ Q/ _
但慢慢就feel到佢太細
7 m& M& Y) s2 p# w3 t  t+ S妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個% G, i" ~5 s' a' d0 b
- T3 Q; h8 P+ V

0 j& O- X# Z( F4 t# l! u2 J5 _之前是在用這個
+ `% Q& ?9 d3 i. j& Ghttp://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=110422 u4 v/ r% G( Y" w

( h" s1 Z" Y+ h. {* F- f: N/ L[ 本帖最後由 wahwahwah333 於 2020-7-17 23:31 編輯 ]

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this
& K) M. j4 E% P: \9 p  _$ H6 W
9 K* l3 m2 X1 }* `; T5 O. ?https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   ( \2 ?) o) X8 P
i also use this# D! a; L3 k' Z9 }; \1 a, ~7 b

5 P: W# p( L9 @https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
8 a+ K0 S( ]7 u* s* T4 Z我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,+ [5 U) g5 F" J$ q; E

( O6 m% B3 w3 F$ l- z2 R4 C到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   / v) r  _' d8 M2 e
依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG," [0 l5 X3 V8 w, C

) D1 t  o0 U+ g( I- r; F到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
( w6 e0 n9 E4 M. g% S& U. u除非你玩到可以用拳頭塞入肛門
& @% R% s' z* V2 t4 }* |或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   & [) r7 [+ Z5 ?* k! N3 H
我啱啱買咗人生第一個anal plug
' W' a  x8 z: S, a9 K6 ]1 V( ]) ~一開頭放咗入去好舒服
7 Y8 `9 g3 X" A7 P但慢慢就feel到佢太細4 f  M  l+ |1 \8 D  @. v2 D1 S. r
妳地有冇用咩size?
: M( Z9 [! f* l$ l$ p" P3 X肛塞我第一次使用它已經上癮
' e2 x& P7 K) W) ?% {1 d回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
+ Y+ b$ z: x4 r6 G6 _而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   3 P% I8 t9 x% ]: ]0 z

- S/ m& T* b5 h0 N' H2 g肛塞我第一次使用它已經上癮
* \. z7 u1 Y$ [0 T$ R: q回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
4 ]& H8 G( q% R' P4 @+ P而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
/ I  o, ]( S' Y
個個人癖好都唔同,我可以理解,: Y% C; V/ _& o" ?% ^
" Y; d3 t6 y) c1 n
不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D
3 ?. M, x. h; d% |" C! [* j9 H& t' v8 h* o
都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭8 m* k, G. [7 K  ^- U" A0 b
/ ]+ }0 G( K% Z$ K" a, k7 m6 {
因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣,# G9 V8 J, t5 y- J/ u, a; ~& b

, q$ I! x4 D3 y: ^  i! h, W同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
' i$ M  {4 k- t) h( }; ^. Si also use this
2 M" S+ M0 }/ U' w3 B# }/ W+ q. O1 J) J
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
9 R' J+ \. A3 D" O
+ u% j7 J# e& Q- {! ^9 w
e個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
, n5 F  ~* k& j$ _7 e! li also use this
6 W# o* t& M3 x8 m5 A& Z5 P3 O# u6 M3 g& n8 _6 E
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
* ^% ], I9 X2 N/ j! B  F
! g! k2 i$ Y1 L! ^' B呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
# }( L5 M0 x% A0 U, l& ~7 {i also use this
  p$ }0 D8 r5 R, L' c) A$ ~. ^4 H. C5 d4 o; m
8 p, p$ e) x8 c4 Z+ F0 V6 h' u, d& }! U
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。
& K5 M9 v# A" l7 _2 L' B# @; C4 N# `6 ?' Y5 U

# z& |$ u9 y0 D- k4 |: |2 z% t% X& t) ?+ z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   , k5 F& c  S' d
我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
" P+ p# r' B, o9 ]6 S8 o' z
我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   . W: s" |# a/ y9 h; p8 J- k0 ~( U% \
咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
6 q7 x# B; K2 `; k. E7 u* H這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   & F0 U: h5 q' a& W: Z

2 J- U8 H7 I1 |0 L8 O9 p4 S+ B# L* J4 R% S. R# @
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
) P3 V+ p3 q# P- y* I! `
) [. f+ U  [$ A5 V2 ^1 _5 L& W5 h0 D
我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器