嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO
! c4 e5 m2 J7 l  t" F+ x放飛機/ o3 B0 l& `. A  i- @; v
隔左成日先覆人話電話壞左# k- Z) N6 K6 j' q6 H& ~: a
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
3 U& p' p( S# b+ m1 wHI完之後講完D性幻想就約你# h8 b# _1 ]: T4 G; h
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
' N. \5 Q3 x' a/ D3 }2 N' a' w8 a6 ]) w; `6 `+ z5 K( P
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女1 j2 L4 L, L& ^6 B" x4 T+ R; E
就求其搵CD出火
1 N# Q* ]; X+ }2 g3 j9 }6 ]9 b  {% p睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩
' c" b$ I2 J( ~& W$ W& v唔識氹人" M) r' L- ]( `( ^
仲有D 頭像都唔敢SHOW
  Q0 U/ Q2 F/ D/ q6 }一味問你拎相黎睇
; }# d8 X6 a$ t9 r0 v1 e! r; D, i* I3 i& I& f
可以咁講
1 H, N% y6 g1 i唔敢SHOW相一定有古怪" b: @5 |8 j! P) E. {- Q
佢地唔SHOW相,根本冇野輸% I& x, l: G: j! X
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
* ~1 g# H0 {( w& Q' A而家連相都冇,佢地真係冇野輸
8 M4 e2 k9 L' A, C+ M, V( T+ H5 O6 N1 {* g1 L
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html4 F6 ?8 w1 {/ o% I' f
. ^3 H& L/ e6 V) Z2 A, |
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   , Q+ ?% P0 O2 |7 P* Z# |) a
我都試過WO
( X: Y4 m% F# z3 G放飛機3 ]8 I( d3 z" m" P
隔左成日先覆人話電話壞左
% z0 x; R) a& W* X. o$ R, n老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出9 S0 c! p! u, m9 ?
HI完之後講完D性幻想就約你& Y( l. L9 K. S8 @3 [3 m( l: p
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
& X7 A2 h* L& `) H$ a( c* Y+ @, @$ K; R0 T8 @
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女1 p; o  x" U; K5 a7 B
就求其搵CD出火
% D& h+ {. @0 Z1 H: G. z睇講說 ...
/ C- A0 x) l" @

( X# U( y5 d5 }3 [: l3 x你身材咁好都比人放飛機。

抱歉
% M9 x" m4 p7 W: y. J1 F3 Z" h我個人也算是較少約人' L3 J1 z4 A8 W  Z1 _* P
類似的事也試過/ x: ?0 G) c# g* u7 C
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   ( k# c# l1 s/ a
我都試過WO  {5 d* |$ W" l2 X- j0 k) b
放飛機
$ r8 r9 x- ^" U; W3 T隔左成日先覆人話電話壞左% ~5 [* _  \3 ^  P* i0 A
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出" b  A& ~3 X, t& S" S
HI完之後講完D性幻想就約你
5 R, L7 ]/ C4 C2 y- U中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
  _- d! C& P9 k) |' G7 R0 P# ?3 I; K5 f3 R: o2 _1 Z7 h
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女9 y' ~" W1 B: L! i& P6 E
就求其搵CD出火
* f  j, p$ `/ S% q睇講說 ...
5 W+ s% C3 c8 l+ ^+ V+ f5 z
咁又唔好數臭人
  ~: v$ w7 q) r9 L你問下你自己當初既初心係乜先$ p1 a# ]2 z; U( }0 Q
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
1 D8 ]% I3 @: r$ V+ O' C) Y# D0 w6 j% ^* j7 n

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
2 ]. H7 B$ m/ G8 E; ?# k, O& l4 q2 C1 Q
咁又唔好數臭人8 B' k: n$ }: F% J: y  [
你問下你自己當初既初心係乜先# L0 ?2 q  T4 t6 ?7 X; X' r
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
) m9 g4 z- A$ m7 @. T$ G2 ~  w
: a. L1 T# |1 T$ L; M0 L8 n
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....9 r0 Q( H4 i) u. I3 G; d. O8 f1 B' v
我CD係為左滿足自己; B8 v0 q1 b( y, \9 k% U
唔係為左滿足D死毒男既性欲
, ~% S3 |, |# X* {4 l$ T/ z' {加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
% b; e( p- D# [+ C唔好講到CD係為左男人 : N/ @+ C) Z+ D$ D" c$ k6 g

$ X# d7 Y) q, _7 X3 L: E% W' k3 ~; c2 S  W% M- |/ @' f# {
各位CD都要諗, j2 S2 D6 f3 f5 ~
你CD為左咩?
3 `' n$ h& J! h: d% g, J" B. d& }為左自己開心?
: ~+ y5 c6 P4 {7 s0 v! C( `0 c& q定係幫D毒男出火?
5 ~$ ^- @4 ?1 \: G
- g% E! U' p" y, G[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   
( X. a- |( r/ S; G0 x
+ v1 b. Y6 X  }# i# G9 Y! g1 S3 U+ |6 S1 F# i! D# d8 j7 ^2 I1 z
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
0 e5 h! T, F' R' F, `  B我CD係為左滿足自己; t7 e4 l4 ]3 L- I1 S9 K7 ]2 W7 P
唔係為左滿足D死毒男既性欲
# Q. k* R3 Z" o' n( f5 R加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人4 S2 c3 r# ?; Y" B
唔好講到CD係為左男人
, B6 f$ {% l1 u& d7 g% R* h
3 l, M; Q: V; n% o4 Z7 ]
5 M: `$ R" z% P/ \; q各位CD都要諗
$ d( e; s& a( {) I- M你CD為左咩?
$ Z8 L( D7 f& a5 {3 |1 |為左自己開 ...
: n) H8 `/ T# \* r0 y# q0 x
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?+ q/ M/ V+ ]2 R% Y5 `' `
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
- x; I- I6 E: k8 ^9 V, I0 n- f4 Z- q$ ~4 {( W/ ~
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?5 I# x3 D5 J7 e# e( j
: U, c6 t; D. {% _+ T8 y" w有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   ' q" Q! e7 r5 c8 I/ d& Z* c
5 `" W  D9 B! H! h5 ~) ?! F7 W
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?' M/ k5 ~) Q0 Y/ O
+ r8 o) @9 l- o4 D2 L$ L
* @& m) |: O4 e, ~  E* a我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
$ `4 B$ O2 S1 m+ [9 S% p我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
% W( H: q2 o  o5 }- o5 B唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
3 t  Z; _9 g5 {$ i$ L- k$ {6 o  v; b" ^7 Q6 L/ T
事實係D死毒撚做錯在先9 k4 t0 y) ]& W0 U% ]# L
唔通要叫先生?% t1 J: T( x) w9 A3 t# @
我又冇開名% ^- X" l1 s3 P) e
唱衰緊邊個?' i8 x. Z$ X, |, w; Y0 V
定係有人對號入座,覺得係自己?
) v4 a- E6 s: u5 h+ p% X# w: U  k- j聽完係咪覺得唔舒服?* k# Z9 {7 M* {; E" A
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
$ i) t: ~: o- Z! C& x9 n' i6 e! \/ ?* u! E
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   
0 n* m! v0 q, Y3 D3 z) G% y  k: O, J$ k8 f

6 z! F( m( H6 E( R  F; A我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
) j1 w; w# |) K8 ]我女朋友有時都會同我一齊買衫衫7 g. H) s  r, Y* l! n- B
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
& N5 A* y* u7 `" Y- b: U( m8 M% g, Q; X/ y8 F
事實係D死毒撚做錯在先, f, v& Y$ f6 v. I  H: k5 d
唔通要叫先生?
4 j3 ]7 w0 X# V' H* J1 I: o# D- E我又冇開名
; _# H  H5 N) d' _$ w; B! l' a唱衰緊邊個?
, w& C/ ?0 [5 Z/ H定係有人對號入座,覺得係自己? ...
7 v( G: ?" G! {  b2 `4 c' ]
仲要用死毒燃% ]& o4 a) h5 l4 e% x  A- a
日日自我感覺良好1 i6 K/ X) R7 J, k
好似全世界都欠左你
2 q4 t5 F* g2 u% n4 N* g有時一個人突然咁大反差,一定有原因
* j, U! c; H! t5 _6 X" k  m* B- g8 M& M

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   
. H* E- o; e' i6 _4 I" B5 ~) K' H. O7 z# C; i
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
# t9 G4 D1 p* @: g
你唔好幫住佢7 `  r& X" ^4 p8 \5 S# B  Z. {
佢唔識思考先會咁0 B: c% ?" p# o, O
有時覺得你地既思維好獨特
& p1 ?% t( @8 B" q對你好,又覺得人地有企圖7 e. [, J- e. j& N! Z
對你唔好,就唱人毒男5 t: n% X. o$ {

& Y& o) D" x7 g, W! L; g; u2 E" a[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:28 編輯 ]

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。+ u$ s/ [" z* a; G' e
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
# k" a8 o- A: x' _, \/ Z不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。+ `1 n  l- A/ U6 I2 Y- S
真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
0 v) j0 V" y* S, A+ o& g( b咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。# l8 N6 p4 E7 s3 x! ~% P0 f# y7 A
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。# R! u# o9 ?- c$ t
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
, _) ?) l  f7 R; e
有時有d人可能想交個朋友. A* K% F/ [! {& X$ f
想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表     \; W" R$ g; k" e- ^% M

: F+ X  [  `$ z, ~& K0 B$ ~, M你唔好幫住佢0 f3 w+ k4 Q6 x7 b) f3 p7 c
佢唔識思考先會咁* i; S8 I$ L- |( D( Q
有時覺得你地既思維好獨特" p& K) d# c/ {) g& |6 C8 J* S# ?
對你好,又覺得人地有企圖
- W/ r0 L: I: M1 X! C& m+ f對你唔好,就唱人毒男
* u/ v4 I, S4 G* P8 c( y睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]" y" H  }0 R, G* f9 L* r/ l' F( A
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
9 [; K$ p! s! g6 B不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
' R- z3 u! i! y' U9 x8 j- ?
) O1 a/ c  U7 q1 ]Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心; E/ O3 H8 I( {! {. Y" |# b
個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
1 J. e$ b5 p, J& V! a" o7 y' v7 J
BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD! N% F  H9 ]& k7 d. g- z- n/ H
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
) W5 w. t& {' q! f
1 d# A: o: _7 k1 c5 p[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-26 16:06 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   / s# w5 U5 V  x1 c( A
) G; I5 L: q; R( q
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
" p! b* c. |  q' B& h  |; d可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在" {1 }  f) a, ~8 V- x5 s3 E
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講' y1 @( v; H4 q1 X8 G

$ }7 X* O- C; D; |Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
, ^) t3 Z+ e! ?* R* D# G# h個個搭訕都話想 ...
+ n+ U6 K) l( X4 o: W! I7 |' c一句到尾都係你地心態問題7 A# E* h7 k1 L8 W0 W/ t3 N$ k5 M
你地就係討厭男人,先去cd4 U, F, _6 G6 K3 s- `( e9 U* `" @
就正如你唔鐘意份工,先去轉工
8 ^/ v) R" F8 W9 N6 `: m所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
5 q: K6 f- c9 T即係狗眼看人低5 q5 W# u* q! h1 }. y/ E0 }
( y3 f& r3 l" A