嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO) `( g  M7 M" R+ h' _
放飛機6 i! R& |, d1 Q  {
隔左成日先覆人話電話壞左1 O3 S! I% W' ^3 o
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
; y9 @* ^/ k! i7 XHI完之後講完D性幻想就約你; S7 Q) h( J& J7 d
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
$ m# x' x( x" @. R& d- h
! M4 L5 S8 i  s5 [# \' f其實D毒男根本現實就係溝唔到真女& w2 u2 h: Y" o8 }7 w! @
就求其搵CD出火
- R, s0 i+ ^0 G: D睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩
+ t4 F+ N! ?* h唔識氹人8 I0 c3 k3 B' [
仲有D 頭像都唔敢SHOW
) }' a8 m- v- r4 [* g$ Q7 R% f# Y一味問你拎相黎睇
9 P( H: }  r: R+ a; F
4 z- ~' W. e+ U- w+ \3 i可以咁講
( k8 m' H2 m' N0 @唔敢SHOW相一定有古怪
8 f, m" d: J; r, p/ W  T佢地唔SHOW相,根本冇野輸
: ^; G3 j4 v0 W3 D# n4 n: Z你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾* T- T' _- _! _
而家連相都冇,佢地真係冇野輸1 ?) ~- p( k; o3 u9 o% E1 \# b
( N" `1 @" e4 U
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html
8 N" H* I" T) j
; U8 m8 [9 t6 K2 N* H8 P% \4 l: I唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
) Q+ f$ _4 X. ~, y) j5 P% C我都試過WO- F7 G5 E, ~$ i, m
放飛機3 I; Y1 X. g, k7 C$ d
隔左成日先覆人話電話壞左- L& J; f* o+ {* S# k- P
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出+ B  D/ u  T/ F) n3 o. ], C
HI完之後講完D性幻想就約你
5 t0 g0 p* e7 Q% I* [# B中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
* J' k( a6 m' z% h6 J6 b  f6 L1 ^3 A: y/ T: v
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女* g/ P: H" c3 Q8 @# r
就求其搵CD出火; M6 L9 w  n4 S8 v: w
睇講說 ...
, l( Q2 w/ x$ }5 B3 L. _& H
. z* o, Z! }# U# D' ~4 E* G你身材咁好都比人放飛機。

抱歉
. v& l8 Z+ @+ h* H$ N8 `我個人也算是較少約人+ v+ o7 x8 v  C* A9 x
類似的事也試過
; U# [% \# C- S. g% L7 k2 u9 z: w確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
# G) C* e( _" e) a3 M- l5 a我都試過WO7 N) `) W- E4 y* i
放飛機
! ~1 T+ Q! Y3 i! B隔左成日先覆人話電話壞左
: D) k1 E- {; _  f老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
$ }- m+ l1 K1 W$ l1 T- d; c1 YHI完之後講完D性幻想就約你
$ E% d" i$ d- `$ f中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦, `* t5 u' ^" H2 n! e1 r
; l0 ]1 `* q! w* f# h" M/ P+ ?+ a
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女8 |9 E' C6 a0 D  K
就求其搵CD出火
  S1 E$ [+ ^6 V2 F' @0 d; p睇講說 ...
/ ]' {. h/ b' |. L! e5 P. W
咁又唔好數臭人
# x. Q) B2 F$ t0 |9 u" t你問下你自己當初既初心係乜先: s3 \5 M) O; \1 ]4 F" `5 F
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔6 c! j5 q9 A6 p, G& b# b) K9 o
5 o) u  w7 ?4 S# C1 f

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
) S0 ], N. \! B( R& y' R
' h) W- m1 N$ ?4 r# _咁又唔好數臭人/ c* _+ e# R3 l* o$ A1 m3 [: H9 H
你問下你自己當初既初心係乜先/ S' x3 [4 @( _9 a' N2 A
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
$ H7 U, R; G" M# m- K
4 \) _- Z9 {* g( I' b. l, q3 a0 N
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
4 ]% o# M  r) F$ Q3 H- s$ m( I我CD係為左滿足自己
; @$ A8 j6 Z% M: i0 M8 L, S唔係為左滿足D死毒男既性欲 . M; }. {0 q; L4 z4 _8 T
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
& p/ W: [+ f9 k( I* d8 H唔好講到CD係為左男人
  l$ m! }! C; f2 X4 u5 v7 g
. H2 j9 C" P+ A# [" F' n. ?
" {+ S: |$ M$ j- ^1 P. A; N6 L1 u各位CD都要諗
& j9 s$ i3 w, N你CD為左咩?
" t2 D+ {6 p0 \8 G為左自己開心?$ }* V. r+ h9 Z7 k2 i
定係幫D毒男出火?4 c  E1 j, e% J( u

6 @; x% O: F; {* T# a/ a9 O[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   4 a- o; M: [. `- ?, S/ [

- o% A* H7 ^6 h0 d" u, h
# m$ j1 B  x+ R) g  F# Y6 W/ w唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
0 _4 O, T* }& E/ C4 @我CD係為左滿足自己0 ^, m0 O0 a; X4 Z
唔係為左滿足D死毒男既性欲 # S( O, s# q9 q' n7 ^$ H
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
7 j' ^* F: ]) f/ W唔好講到CD係為左男人
! M% q6 c0 h0 t. L8 l
3 x5 O. F$ y9 `5 u8 C7 Y& Z1 P1 Y7 |) ^+ {, w3 i+ B5 g
各位CD都要諗
8 y5 Z0 t3 w7 x% z你CD為左咩?
8 c3 j; N, s' {為左自己開 ...
' I, u1 f# q1 k+ G! D其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
2 A* ?8 O) c8 {+ O9 d, g0 ?你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   ( W7 o# }- I" w% w' n" v- Q

: R( x* H2 A  {5 k, X- A6 f其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
, z- G0 l4 q, D2 H9 ?你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
1 m: X5 G# \' S( |" G
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
: Z! R* g8 C# T' b% c; l
) x% ]$ ]7 z0 k, s* @其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?8 F6 ^4 z% e" \  j3 p0 M2 V6 L
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
: I$ E: D' ~4 g
: {! S& a, c/ R5 w( w. d
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?4 E& W, `' n* v. ^- W9 [' u/ }
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫5 r. y, F+ ?: d. I; S
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD5 j; P& M: X5 F) L8 \7 ~  N
" G4 j/ ]0 x: m
事實係D死毒撚做錯在先
9 ^  J% }: u# F; Y+ T2 q+ c9 e唔通要叫先生?2 O0 ?, m) K; q1 K/ n
我又冇開名
" I$ _+ z! x+ M- y唱衰緊邊個?* e5 U" F" c$ b. X
定係有人對號入座,覺得係自己?# ~* g6 s6 P- p: Z. V0 s8 c
聽完係咪覺得唔舒服?* b! t9 S$ \  a
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
; d1 E; I: P4 x4 m- v3 Y; K2 x/ Z, t' f
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   
; k( @* r: e* [/ J% I
# S5 v, S" P4 }, h4 T  A7 L- d- q# o4 z
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
( M, C  N3 \  B" Z我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
/ b6 g# r  C$ p) d- \唔好覺得我因為同男人有關係而去CD4 v; l1 Q7 q  C3 j0 h- E

* J2 o8 ?' h+ T. p/ P. d7 k事實係D死毒撚做錯在先3 g7 b3 `2 J9 v7 J4 u5 N
唔通要叫先生?
# Q8 E& u) [+ R我又冇開名
/ \3 w  W' }: [唱衰緊邊個?
0 O( S# F; L/ f# T! o7 q. g" p0 Z定係有人對號入座,覺得係自己? ...
: K4 V$ M2 p. B1 I) ^
仲要用死毒燃; ?! j' A# q- A; k& L1 V
日日自我感覺良好
* P3 \/ J& }1 L7 @好似全世界都欠左你
' M% j1 [! ~6 g! d有時一個人突然咁大反差,一定有原因3 z" _$ ^. ]" o$ E; S
3 \. U3 j6 G+ @7 A

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   
$ K: J- t% D+ K, E5 n) S
* R' r: P* I6 Y  r5 e& h- G) F6 |有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
/ M& A, l, y" R% C3 V; M你唔好幫住佢. h, X7 [% N" \+ \7 Y: `
佢唔識思考先會咁' ?  P, l! l8 n5 h5 V3 u1 ^" ^
有時覺得你地既思維好獨特
) T* t) x' l3 m* y對你好,又覺得人地有企圖* d: `* {% m$ d$ y
對你唔好,就唱人毒男) @2 h0 ^# H4 P. P8 I4 f  `6 w# K2 R! t

$ ]4 e; e0 F; P[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:28 編輯 ]

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。, L- |3 Y& W  F, d
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
0 B/ R/ K2 M, w* `2 e3 E不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。
: M( L; X. d. w: {3 Z- v0 w2 X2 [真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
  y& m5 b6 ^: C7 i  @- c% f咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
! _% [+ p( @! T  }3 d( h4 c  H可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。3 i4 R1 p: L, t$ W
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
, u; P/ S5 I' P* U( q- s( D有時有d人可能想交個朋友
( V& _: V& x! q+ b; y想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   0 y9 X6 y9 L- |& L5 K: E
' e  ~$ W5 g6 i* J# _
你唔好幫住佢7 }# R- |3 [  N( w# X9 p+ G" k' E
佢唔識思考先會咁' j" D% I( G  I6 l+ f- @# ?
有時覺得你地既思維好獨特3 f/ t9 ]7 }5 N* T
對你好,又覺得人地有企圖
( l, e/ Y1 R3 I對你唔好,就唱人毒男
' z5 O" H; J* u3 q- ^  t; s& a睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]' J4 ^3 `; A7 I
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在0 N, @' O7 d8 p( `: V( J' s4 n
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
# {$ @+ v+ a' q9 N) X! m  L+ u! s2 m7 a& T
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心; j* v  N8 m. d
個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
) ?2 W- J( X& V6 h+ x+ C8 A- d) q" t2 k/ {7 D
BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD
9 `& W7 X: D3 K+ \; x; ~7 k9 E我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
" K# K7 Y5 w  E% b' Q+ g$ h8 i( x, W  g0 _. s" k% L& J
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
# j3 ~+ S+ P  n- S9 L$ T' p' k9 q2 ?8 `
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
! T3 J. p' v" l3 P$ K可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
' Z1 n, I7 \+ b+ ^不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
, Q4 S3 n- H9 U
* h7 U/ G* G4 s0 _! lSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
( Y* n: u% {) E' u& I; S個個搭訕都話想 ...
5 o5 B" X+ a; X. s一句到尾都係你地心態問題
7 j! S1 q- p  g7 o! p你地就係討厭男人,先去cd
# ?; W: Z6 o; y6 \  I3 c就正如你唔鐘意份工,先去轉工
2 x& w- J' m0 ~2 k) A所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌1 B8 k& F! p. @3 T; B* n" I
即係狗眼看人低# P* u  H# @) r+ b5 t$ X2 @. _, x$ T
# P+ j5 n8 B) S* O+ R