嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO/ j. l& i" t* l! b7 H
放飛機  j: f, f$ I. P8 _7 p9 u# t
隔左成日先覆人話電話壞左  A/ \; `; m( m6 X* k
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
7 @% ?+ h8 c+ k: U; }5 HHI完之後講完D性幻想就約你
4 F: {. Y  T2 W中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
9 i5 O1 H0 N- ^7 M' U
& \5 X2 |2 K* X: [& O其實D毒男根本現實就係溝唔到真女0 O& |# ]+ D2 h# H
就求其搵CD出火' d1 e6 E" V  P) v4 R
睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩$ N$ L( ]9 b) `& {7 F1 w
唔識氹人6 A/ k  n& v/ E6 x/ T9 ?, P
仲有D 頭像都唔敢SHOW2 \4 W# g1 d. A' @# A4 |
一味問你拎相黎睇
  p2 y6 m/ \6 t# J/ x+ \8 |# J
4 w: N$ W4 R8 A2 ~2 i% G, w8 U( `可以咁講
) V9 J' p" V' w+ t6 h  B唔敢SHOW相一定有古怪( h  V$ _7 O6 G3 U8 M
佢地唔SHOW相,根本冇野輸; v$ }( k1 o* W2 f, l
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
! v6 P& x% @4 w* {* I而家連相都冇,佢地真係冇野輸) @+ w9 I5 m2 T* v" G7 A
; A8 x! g0 v9 r
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html' H# e! W" f. @/ G  z: P  n
8 k/ j) ~3 Z8 \7 D
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
7 \9 g) @: C. W. U- t我都試過WO
0 f. @! w- ?7 N( C2 w, g放飛機. f: l5 a6 D6 ^# o! y$ m: S
隔左成日先覆人話電話壞左  Y1 j* _7 E- a/ L7 u5 h* U+ P
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
, |& Q0 L( C6 f/ c+ T8 V. s. NHI完之後講完D性幻想就約你' J4 ~+ K; e- @: U$ d2 O
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦9 F- N% V  U; |6 d
' J  u# X9 j" I! o+ x
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女4 W- z9 E4 F9 ]
就求其搵CD出火
, v% b, x) |. n睇講說 ...
8 k* W( e6 i2 \% V! J4 \- D- ?1 L) ^8 ?6 b5 m! F, c0 q
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉0 d8 d) k! g6 c
我個人也算是較少約人
' d( g6 F" l4 J" r0 u; `0 Q, T8 ?類似的事也試過
4 S1 R' f7 w* s確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   ! j9 Y: S2 E& d6 l3 @
我都試過WO  _+ S# X  ^2 }8 x+ q
放飛機
' O7 [6 ?5 ]8 h" g5 S隔左成日先覆人話電話壞左
0 \2 D$ E( g9 R老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
; m  x* Y/ S9 IHI完之後講完D性幻想就約你
) I2 Y& W! ^) E7 f* o* b0 [中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
' E) \8 B4 A5 j( ]% {
1 N* V( g& G* S* ]7 X其實D毒男根本現實就係溝唔到真女/ d9 n" `  E: E$ q5 N
就求其搵CD出火! {: h/ C, o9 a3 ?
睇講說 ...
/ c% X/ e5 G4 m+ \* [& |  _8 L咁又唔好數臭人
" P$ Z. {; W; a+ D5 z8 V' Z你問下你自己當初既初心係乜先
1 M' H& E4 o* V+ D* c8 W$ r5 q人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
( }1 K: o* U% @9 C+ d/ L) y% U9 G2 \

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   ( `  m( t/ _" T
6 ~( c  D' r% J1 F$ d; j. E3 F
咁又唔好數臭人7 j6 f' }" {1 D: b
你問下你自己當初既初心係乜先
  }" r' |; V+ T/ v# x1 r人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
7 e4 d& H! h9 B+ |7 P1 _9 G. L/ e( ^6 L
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁...." E/ ]$ J$ ^+ }
我CD係為左滿足自己& h  q4 |  r% B# y/ Y
唔係為左滿足D死毒男既性欲
' v8 w+ A  V# _8 B- n  b加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
% |( H3 s' x7 n8 T* t( D( U唔好講到CD係為左男人 ' H3 g- Z$ {8 s
/ g3 t: Q9 R2 @

* a4 p# g( ]5 ?; b各位CD都要諗0 Z" ?7 ]) h; h/ y/ i* L
你CD為左咩?$ x' L1 o% ?* U7 l7 m# o0 |4 S5 Y
為左自己開心?) ?, b* V, e/ m9 s6 d( ^/ n! B1 L: i
定係幫D毒男出火?3 J% ]% C/ S7 l- m
  e* m7 k; s# G
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   ! G3 e' p; t) D

r1 [' _" `0 `+ }- _
0 m+ a% H% e; z7 H4 S: x; e2 H唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....- M' @& k7 I. Q4 [3 d$ M/ |2 w9 G
我CD係為左滿足自己6 x$ {  Z! G3 m. U( E; Q8 f( v/ d
唔係為左滿足D死毒男既性欲
* _/ W/ _/ f8 e, p" U( ]* y* Q- \加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
) W+ c, t( h, Y唔好講到CD係為左男人 3 H+ Q2 I7 x9 |; s8 w% V6 c1 O
) b+ ]5 E1 E" S0 X
' e$ K( d. {; R# q
各位CD都要諗
6 K- n# D2 }, v$ Y你CD為左咩?
3 z8 @! M* _: ^為左自己開 ...
3 N7 r) O. H$ w0 e
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
" K' l1 Q; h3 Y# {你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   & R; M! E7 }+ b0 p& l* _* M! s
4 U! P# M& ~3 v: ^0 y% s) ~
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?. R  `( b7 ]5 }1 x& U: m0 A8 Z' u
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
2 x( `1 w" K, f有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   + V3 b- N* G1 m& O  n

. x  o2 z: G5 [& G2 R4 X1 |其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
9 ]9 j# B# s! o3 z8 i" J你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
! o& k3 A0 o* d

; l0 o+ U8 z8 R- X$ p7 r& t我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
) p! {/ }& ~6 g: p$ m我女朋友有時都會同我一齊買衫衫8 d0 o/ b( E( s, B2 B/ I, O
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
3 C3 \, R. O+ d$ Y* L1 W! ?- |" {" R# n
事實係D死毒撚做錯在先9 u2 {7 i" \  G. B* }
唔通要叫先生?
3 I/ h8 R; i3 M, r% x9 _我又冇開名# r% j4 ?! }& k
唱衰緊邊個?
- V) {/ |# q4 J& U定係有人對號入座,覺得係自己?$ Z7 L& i5 {& v; n
聽完係咪覺得唔舒服?$ _& s9 _; ~& j5 Q
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品5 l8 `3 q: V3 n' {
( z  z7 `+ D; H7 N3 b
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   
' c: A, d6 S% c* q5 \7 N7 I# y8 d/ J8 L8 H

/ S( r( o% i6 J( W2 S' l8 n' k( {我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
- b/ \! \+ N  W6 E; {0 t我女朋友有時都會同我一齊買衫衫3 }. M( G! r/ P7 H8 C
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
9 p3 Q) P# D  J9 V" t; q% P: c: V1 f! O. A
事實係D死毒撚做錯在先/ d# H/ ]4 w. k( g, W
唔通要叫先生?' e* M% E' G* b) c6 i1 ~0 V
我又冇開名
* ?, L6 x8 N9 }3 K1 h2 ]唱衰緊邊個?
8 _& P3 f: s8 F& ?+ T定係有人對號入座,覺得係自己? ...
' j5 q7 L. f. l0 X) V仲要用死毒燃
5 Z9 v. c" _9 K7 K/ G8 V日日自我感覺良好' E+ H1 Q! s5 B' A
好似全世界都欠左你$ [" p5 {9 g' {) p  a0 U7 V( t
有時一個人突然咁大反差,一定有原因
# [  O  w# k$ {( [, K
% l+ ~3 e( b1 U: S4 s[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   
0 M/ X8 w, l2 j5 `& [8 i! }. m5 r. H, m4 i- N3 |
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
/ y) W- f& q6 z9 }
你唔好幫住佢
4 ^- N/ R! R2 e4 y: l/ w. l6 I: O佢唔識思考先會咁
% b' _. A& k: E% K3 f有時覺得你地既思維好獨特
/ r/ h0 w& ~, Y% ^( \# Z6 ~# P* _對你好,又覺得人地有企圖4 Q* i" a2 i9 O
對你唔好,就唱人毒男3 E! @( H  p$ B  R, |- q
: n! T; e( r0 n

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。2 B6 U- M4 a- b
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。) d% \4 c! z  O, c# R* t% R
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。+ f- V0 Y. {3 ^2 \
真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   1 w/ i. [# g" I+ _% E
咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。8 v7 l, {) R0 F& f
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。+ ?' J, a' w5 J' i
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
4 A# U- c5 }3 L6 b有時有d人可能想交個朋友
% D  V5 m, V$ ^$ u4 q0 a想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   - l3 C9 c: }1 b- c' V3 n
. u- ^8 j  {6 S8 {
你唔好幫住佢
, P+ ]; Q. [- `9 G/ K佢唔識思考先會咁9 e2 n) P7 h. F: \' ^$ k  a
有時覺得你地既思維好獨特1 d5 K" |3 S+ o( S- g6 h
對你好,又覺得人地有企圖! M) [3 f6 y  B+ w) U% T
對你唔好,就唱人毒男
5 D0 ^; A) [% X0 J% d% }/ F
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]% E1 `$ E( ~. J$ k* u7 p$ h
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
7 X2 U' c0 K1 k+ V不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
$ T" f/ t3 X; K, b$ Y6 |! z: J, J
& u9 X- e& Z/ J* aSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
+ M/ i. o: q1 u* w% K8 y個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭# h8 ~5 [  P; e6 V

+ K5 T+ ~+ e; R, @% aBTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD- K' {" B. P( @3 f+ i
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
% e7 _# l8 U4 \  K0 T! A7 H* w' `0 I& z! g
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   ; `% ^+ _# L) K" |2 y* z; k+ W5 Q

1 ^! M3 g! m. ]2 [3 B  k0 p睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]2 U9 ^7 N& x0 E$ B4 u1 [2 a, q
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
( q# [3 ^6 x( V1 I5 f% t3 f1 x不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
" B& G) U% f# m. \* @' N
7 q- A1 B+ v2 |( `" b( aSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心* n! x" m5 ]) d5 U
個個搭訕都話想 ...
: ^6 _) i$ Y# W: I; e! K  {; i. s, N一句到尾都係你地心態問題: }& w: R! t( z: V* r' G/ r
你地就係討厭男人,先去cd
# [3 s, ]5 [& k; p% g. }' H就正如你唔鐘意份工,先去轉工
% T+ b* ]& ?2 c+ i( J! t所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
- a. w; B8 U8 {0 w5 W即係狗眼看人低
5 x* u* q( X; W7 R% G
# u3 m( \6 U* r9 H[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 21:11 編輯 ]