嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO+ ^* ]$ K4 x7 U6 W+ L
放飛機
3 }+ j) _) f" i0 a2 a/ S8 c隔左成日先覆人話電話壞左
. c/ D9 B( G& m0 t" k$ E% }老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
: e+ G+ `! r" n! W' a+ wHI完之後講完D性幻想就約你0 V6 ^  s( T) w' z& c
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦5 \/ D; b9 |; N  Y4 Q" j; A; s
1 r. }$ e* A/ i2 ]$ T7 u3 P
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女' d) E* H; H# C
就求其搵CD出火8 l2 w1 ~2 B" [0 O1 K5 E
睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩
: ?2 n* x% i* W  L唔識氹人, R' m2 }6 ^# n9 t+ x. F" Q/ c
仲有D 頭像都唔敢SHOW7 K( X2 Z- n% h( v) n
一味問你拎相黎睇
% p  K% a- g- c: Q+ N0 f* K9 |+ `% {& Q: B  h3 u1 j
可以咁講; g: R3 D. ?# g7 Y
唔敢SHOW相一定有古怪( H7 K* g6 k( N& L6 v
佢地唔SHOW相,根本冇野輸
8 ?/ W* s/ c( N: z你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
" ]/ C  d7 T! d/ C* x而家連相都冇,佢地真係冇野輸
$ ^% U. n7 Q  q/ m7 Q, M+ ?3 \( O9 A# U; q: f! y
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html" W( ?9 O( g9 e" G$ G2 G
& j7 D" Q* _& `9 B9 @! [. |% |
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
  W6 b& z( q: f/ |; R我都試過WO/ W: f. A& @+ q) c9 }* f
放飛機% s) }# ?* d9 S4 k, q3 q* {
隔左成日先覆人話電話壞左7 T+ X1 D2 a: \. F0 _
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
- u! V4 G  `# }" b8 ]% Q" MHI完之後講完D性幻想就約你
; d# F; l- }5 \' |% O$ d# Z1 L中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦% b$ x) y! V6 u( j5 h

l; [  m9 e% N* p其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
2 a0 H. o+ v. J4 F+ s就求其搵CD出火
3 R' B* [) E! `0 G+ s8 \睇講說 ...
5 l, F% [& I7 E- D  c' w  z0 }5 c4 L  R6 @
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉# l+ P' l! |# l6 S" d2 B- z7 }9 X
我個人也算是較少約人. p) T+ F4 N+ i0 k9 @( q- E
類似的事也試過
: T! H2 G* A9 k3 \! i0 }確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
  h% B. f# |( D' b我都試過WO
1 F5 z9 ~  ^  v放飛機! [* o6 c& l0 J: R
隔左成日先覆人話電話壞左
" h" Y  D' n) _  e老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出7 J- k, P" @3 X5 q& C
HI完之後講完D性幻想就約你/ J  ]3 Z4 {/ s( U/ |' r3 [
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
& l' [& w1 V5 D0 O$ R5 H4 k/ e4 {- z% x; A
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女2 D7 t' V" k# O$ P3 |
就求其搵CD出火. I. e* b! h8 r& o" F
睇講說 ...
1 L* Z+ p% t# N
咁又唔好數臭人
6 }& s( @7 U/ H你問下你自己當初既初心係乜先
8 c3 b* l* x4 {8 K: D人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
; n& W# y# s( o7 E$ r( X& O
: ^: @" l2 C/ I$ ]3 R$ u[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
8 I1 c) i) t% v1 E, F3 j' ?9 E$ N- m8 J3 v1 O
咁又唔好數臭人' ~& z4 [  \, \4 h( F( T( q
你問下你自己當初既初心係乜先- G8 [7 h5 f$ ~1 \9 U6 ^* @# C4 W
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
/ {& C& ?9 B! [4 j. l
  \' ?4 c/ v# }- p唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
! N5 ^( Q5 v) ~& f. r我CD係為左滿足自己
5 }' W  {/ z8 r# U3 X; Y1 P, K) r唔係為左滿足D死毒男既性欲
) Z$ A" g; c# B* d加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
& b' @" A/ h3 o- n唔好講到CD係為左男人 $ [  s: j: s+ U' V! ~- ]

3 Z! E; Q9 }; M1 j! H
- d( c6 Q, f( j各位CD都要諗
% }5 D, V* S) s7 K/ B& l/ ?你CD為左咩?
* y9 C* W/ X6 `- Z% r  u# t為左自己開心?
+ z4 B8 g- E9 ?* ], \定係幫D毒男出火?$ C( p# n/ g4 b( D5 ]& A/ G

; Z* Y9 {' k' n" n$ J/ V9 ?[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   
# d, F5 A! b2 O5 Y
9 D' z* x1 ?! z  V
: y2 g; K! g5 q+ l- Y唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
" G9 V- v2 `3 p3 }我CD係為左滿足自己1 O! d" X/ w5 o
唔係為左滿足D死毒男既性欲
4 U, H8 \6 H( M* n加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人$ t: ]( ^/ z8 P" D% }
唔好講到CD係為左男人 . H$ M: |, |' C7 z; Q1 r8 r

7 Y' Q# z, U' j3 f. O2 I
4 F4 s4 S; r/ ]$ K# u( x7 X各位CD都要諗6 D2 b8 _$ I/ q
你CD為左咩?! \: Z* c+ P& f* v* I1 x1 b& Q0 D
為左自己開 ...
  j( S" }9 Q+ ^
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?. J7 L+ {% D3 f( J6 C$ ]9 |
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
: G: F: C! T4 \
* |$ @) V: ?, F其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?  m6 u) C3 a. f* E) ^
9 v2 }5 {$ _1 P, k% z有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   * J' }6 i: C$ d/ D) \
6 f1 T6 Y3 d, ^" Z6 V  `7 F
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?+ ~" H0 b3 }; G8 O- o9 N0 L6 A# \$ F
  _4 I% u; r& P- i8 e( i: h7 |; e$ J0 q
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?+ t9 m. I3 j  a- C, |2 @9 \  O- M
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
* l% \9 V) J; o" ~# q3 m8 q唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
: o  B2 [# c, j* v
8 z5 B" k6 B, f4 k* W; N/ d( f/ L事實係D死毒撚做錯在先, `4 f; Y- `8 Z) N- _& [
唔通要叫先生?9 `) a7 s& B0 m2 L4 X
我又冇開名+ |  n$ a1 N5 R" E: r% w
唱衰緊邊個?
( r, W# m# C! ]9 D1 n, _2 h3 L4 O定係有人對號入座,覺得係自己?  w' b0 s; H% w; @, @" [* s! v* w4 Z# q
聽完係咪覺得唔舒服?
( {4 M! \2 U0 ?* z' x從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
! e- l/ }& o7 a9 H" N) U8 D1 h$ g
0 }+ c- C$ V1 L7 z) t. V' U" ]% [: i[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   9 L, S; l, F8 N8 ]/ t9 n8 }
) f7 ^' _+ _. Q7 d  G; h3 b" ]
7 W( O) R8 \) W  @) [3 [4 Y
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?/ p$ g% B* B- y4 V
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫9 Z9 ~6 ]4 b( Y! O9 q9 {. t! `
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
6 |" N; x2 {. N% S8 z/ b2 N
! |0 h8 d+ a$ K6 W4 M; E0 X事實係D死毒撚做錯在先! A8 ^) i' f+ |7 n, s7 `
唔通要叫先生?
) ?. @* h, H# b2 [. o' t我又冇開名
! _3 G5 @5 F' W% H, Y: o% y唱衰緊邊個?
: u* ?$ d' I3 w* Y定係有人對號入座,覺得係自己? ...
% h) A( |& ]' |% g* ^5 m: z
仲要用死毒燃
6 j/ D7 f' e& H  T" `1 ?7 f日日自我感覺良好- L6 v6 O+ M) ]- F3 q
好似全世界都欠左你
/ n1 Q- R* a; {. p+ l有時一個人突然咁大反差,一定有原因( j6 H  k, S3 R0 _4 x5 D  ~  Y) M

2 w; D. a' R4 i8 e" p# `/ T[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   5 l2 S/ l. Y" p# [

3 `+ B! Q5 t/ b. l% Y' T( [# {有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
6 V1 m' r- O. i# F! q5 G! g, A
你唔好幫住佢9 i& `$ i' i5 L% w
佢唔識思考先會咁
6 H% v% `4 B5 R3 x8 ~7 w7 q有時覺得你地既思維好獨特
2 c8 ^9 V8 w* g" D對你好,又覺得人地有企圖
& t. Q% {% I0 `- c1 _4 ^6 K對你唔好,就唱人毒男! A: u0 r5 x4 C4 u3 ?" b

1 U" Y, ~8 z3 I# g[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:28 編輯 ]

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。6 ~& c: v7 r) f4 @8 ]! G# g/ _& s' ?
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
  a8 l/ I, j2 C$ c不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。
) E- ^+ v9 `! G) a; k真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   , N4 m, u; C1 ^3 M% U+ D- i
咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。  Z1 o* d  A4 A
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
2 u3 }3 E" f3 i: U) e; R不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
8 |6 o" T+ D: U9 q- c( \. F& @
有時有d人可能想交個朋友
4 N; v: e* b  m* ?2 G) j想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   ( e' ^8 p3 f& o8 s. R/ i

' Z) O6 ^+ }  X. W你唔好幫住佢3 O* _; D/ ~3 b' x$ Y! t
佢唔識思考先會咁
. F* q, [8 s  k8 `# }( F2 B有時覺得你地既思維好獨特' J3 p& w  o. ?4 [- B; J! o0 ~
對你好,又覺得人地有企圖( U# A2 p* T* m$ J& R4 ^
對你唔好,就唱人毒男
& u0 N* d/ }# y6 i睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =], l! X$ V- }, R; g* q' r1 G
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
, v; I( L# \4 ?) Z不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
5 m7 u8 w. y4 h* d4 N% H1 V, @6 N/ y# D, p
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
! b" h( _6 ~: D4 I7 O- X9 U個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
- K) ]0 L2 \' J; r; `8 T+ y. k# c+ G: Z7 Z' K- ~
BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD
. d7 q. D: ^; i- g5 E我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
% \3 P5 C3 \3 V+ I  `8 D1 l& R. i. q  H6 q+ d0 h8 c8 Q
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
$ m3 v7 v! r. a+ Q0 p% K3 l" }' |9 U& [( q4 n: v3 ^3 }& N# U
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]6 @0 ?8 h: n+ d2 ~
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
$ [2 ]: g8 `" D' k8 V不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
+ M; w' }0 M7 h1 S& v7 Z* ^) |/ Y/ ~; L, |
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
+ [& w/ d+ `2 f4 I個個搭訕都話想 ...
2 y" B% O- g' C( s
一句到尾都係你地心態問題
6 K, V5 n+ s9 q8 N4 k你地就係討厭男人,先去cd
& a7 M1 e* t0 J就正如你唔鐘意份工,先去轉工
# F1 D6 A. l( r: L9 j所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
. m! ?7 R5 {: d. H$ @即係狗眼看人低, _! m& v. [4 B/ _$ V5 e
6 {- i) c( m! B* t: q  b; \4 n