嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO
  R/ a4 A9 b0 f/ O7 C) l# E放飛機! _& L* O4 p& @+ ?. R, v) }2 H
隔左成日先覆人話電話壞左
$ a2 c- [( r$ X& J6 o老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出" [! `' A" H8 c1 ^
HI完之後講完D性幻想就約你
& N7 I8 o! Y" t: }中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦) n* z  n# e4 H+ ~0 ?/ g

8 i7 X* Y$ E8 I8 Q5 ?# I8 w6 Z; t8 z其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
% B' g1 C8 H4 y7 s9 C$ ^8 B就求其搵CD出火3 B6 y* ]; o; t7 c; z
睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩
# B0 N+ }# K, ^& K) I唔識氹人& n3 r, |  N1 b% ^, k' M
仲有D 頭像都唔敢SHOW. A8 P# H0 V2 k: B' \- ~. }
一味問你拎相黎睇
/ Z, `: e8 I3 Y# d/ u% O! x. R3 b$ a& s* r  Q3 @6 x7 p
可以咁講+ a& F  l: a2 s0 N1 O0 f- o5 O
唔敢SHOW相一定有古怪
& G$ J; `6 e, `4 N/ A" s佢地唔SHOW相,根本冇野輸' p8 B$ A9 W: H2 c' A5 V+ ]% q
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
/ ~( ^* J3 @5 T5 U! i而家連相都冇,佢地真係冇野輸; m1 j4 x7 D; G( x9 b1 d( N
' M2 g: d2 T% R- O3 _/ @
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html. v+ y! v/ }7 Y& a( q/ m, ]. U* O
! T2 u$ i# g: y) p# W
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   # {$ }. [" T4 q
我都試過WO
- H! F: Z, V6 C5 Y+ q: Z; ^& ^4 N9 _2 N2 S放飛機6 ]( W) ~0 \: Y
1 c0 R# z1 {: o. t: g老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
1 }; N0 d' E8 fHI完之後講完D性幻想就約你6 \/ L  ?; ?2 t# [, v" C
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
, B* n7 i& p. `/ W( [' g' [  X; ]9 j! r/ N1 \! i$ @8 o+ J1 G! Q+ p
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女3 Y. L2 j0 X. B3 W" h+ {1 w% P6 C
就求其搵CD出火
9 o  S6 R, A( }* E4 i0 Y睇講說 ...
. ^  \( x6 a& O7 U& p/ z+ V7 i* I3 x/ o: X
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉8 j, O' j3 X5 B8 H8 ]
我個人也算是較少約人, U- c0 j" m. n& n" ?' q
類似的事也試過7 T/ s" `. ]/ S4 h
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   & S2 j5 _# a( \- I' m" B
我都試過WO
4 r, I; Z% N: \: v- W  Q$ f" ]1 ]( a放飛機1 O5 P" r4 x- u7 t7 `- r0 Z
- b' Z' d, u/ Y; N9 X老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出* v7 e0 R5 O( M
HI完之後講完D性幻想就約你: q0 N+ p: U' S% S  F
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦' `' c8 j, ~' V; C( e
; D0 t) e* c  }5 D
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
9 j8 z/ V+ W0 s; v* x就求其搵CD出火4 f5 A- h* y3 O6 t5 a; n) c. {& b) q- B
睇講說 ...
4 O; g3 E2 q5 ~" k' t4 N9 i
咁又唔好數臭人
5 h' W! |! B6 _7 a0 N你問下你自己當初既初心係乜先+ s  k! h, G( j; E) H
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔( I) p0 B) l' s/ K. M$ j3 Q- A  @1 a

- y3 Z7 }2 b! U1 T: V$ j+ j9 u[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
' N# C, d+ r8 w. a! g1 d' s7 C$ n) `
0 j' i& M& O0 P咁又唔好數臭人
/ q! q+ S$ [# B) ^! r2 _你問下你自己當初既初心係乜先  W6 c3 a' {" z
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
+ }/ R- X1 w. h% w' w
  I# c( V+ E/ b3 Q$ x唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....2 S: Q5 s, e0 D# n2 F( K! L2 y
我CD係為左滿足自己4 o, R- ]( M) t0 q" ~& d8 _
唔係為左滿足D死毒男既性欲 / f8 O$ V4 D5 z3 @
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
! s3 y- W' i7 m- p. ~" Y% a& n唔好講到CD係為左男人
6 ?+ l/ y$ n- h9 h' a- k( X) G" `7 X: V; E8 i4 ]

5 E6 Y7 t* e  W3 X" z8 M各位CD都要諗
& m$ w4 V' Z0 Y# t你CD為左咩?
, g0 j' p& r& |8 L5 U5 I為左自己開心?* ~$ P/ {9 E7 D! u5 b6 e& N
定係幫D毒男出火?- |2 s: A$ l8 d5 u4 A$ m

- p$ n2 N- v4 N; K! m* A[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   2 s5 w! k( h; c7 V. g4 a

! n7 B: E) V; R6 J+ m% a" E( P- y8 }5 S9 s+ @+ v+ ?" w
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
7 C: j# t4 c& ]我CD係為左滿足自己1 Q7 w5 L7 x$ A& s2 b$ `6 j6 O
唔係為左滿足D死毒男既性欲
+ \( ]; z1 W  H* ~加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
. H5 D2 O; `$ Q* w唔好講到CD係為左男人
' P0 h2 i: c- H: S; g  A
. c# l7 A' G( t4 `" A8 v- N2 k0 p# f; l
各位CD都要諗
  E* Y8 x* W- d7 a( B$ q你CD為左咩?
, f2 C# L- P3 B5 A為左自己開 ...
4 h! U. V8 y! ~* l: P0 ?& O1 [: _& K其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?8 j3 {  Z7 `  P5 l" \" K% ?0 S2 H1 t
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
, B# }& q5 z# _8 k8 l" d$ T$ D. g
* j' G) n$ D, U1 N其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?% _7 U  G8 @% y8 W- z4 y
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
" i2 w9 e+ C- b. X4 t1 P- O1 W有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
2 Q: j/ }. G% V8 ?/ E& X( \* d8 @8 }7 V+ c
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
. Z& U$ R$ O. p0 i# W你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
/ ~. y- {% {. K0 p) ]% M6 j: |1 @& s" j* p2 Q# q3 Z
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?+ i) O4 q3 Z* X. L
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫" }- D+ C7 G; B& e3 W
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
4 M* p4 o# y, g" j
7 }' |; ~; s7 v) a事實係D死毒撚做錯在先4 M$ k0 ~* @7 P$ K, U0 U
唔通要叫先生?
9 G1 r% r) @' R4 E, y& f我又冇開名
4 \' Q. L# a& z+ E# {3 P% `唱衰緊邊個?
* E* v: y$ S0 `1 A, @( f" s  k5 F5 [定係有人對號入座,覺得係自己?
  S2 |) m  U- @8 U聽完係咪覺得唔舒服?
+ z9 Y) g: H2 x5 I' d! Q, e從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品9 [% d! E9 S1 T. k( Z" d

8 y$ u7 s; Z# |- v* R9 r/ y[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   & x) D5 o4 k" a5 v$ Y* H

; M/ T) c5 [" G& Y, F$ P' p' X( G; \5 l  g, s2 o' N
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?% W$ s1 \' l- x8 s' S% t5 P
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
2 ^* J; }$ q) \唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
$ r; d' j% u' l  D  V3 J
3 f7 F7 n3 S# Z2 }: z; k) r8 x; j事實係D死毒撚做錯在先4 O2 h0 \4 A+ Q2 r
唔通要叫先生?, A5 O0 C9 J6 j
我又冇開名
% L+ C1 ~( a9 F: J( I+ b唱衰緊邊個?
6 D- J6 K' m6 K2 H. b定係有人對號入座,覺得係自己? ...
; A; L, i6 w7 X1 c仲要用死毒燃
9 V/ B4 J; x1 Q" X/ j+ M日日自我感覺良好
8 J, y4 k0 n  V! N好似全世界都欠左你
: f0 h$ A7 Y0 X& z  a7 }4 [有時一個人突然咁大反差,一定有原因
8 s) d( S( \9 g8 d3 u+ g( ?2 A7 `, V( Y0 c

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   $ r7 k+ ?5 ~4 I
: Q; h9 g7 M" v; U* r
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
8 @# p& }5 D/ Y9 C" |1 M' \8 d3 [
你唔好幫住佢
$ d1 J4 q) M# K4 k; ^佢唔識思考先會咁# W& _* I: H, N% d
有時覺得你地既思維好獨特
  y/ m1 b7 H% M5 E對你好,又覺得人地有企圖' \4 j7 `- |; A3 v, Y) v" g# r
對你唔好,就唱人毒男) X+ x- I( T* y7 m+ e1 e8 z2 O
& _) c6 h! @# X/ ^( @; Q& h

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
4 O1 X% x% n7 G, m可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。9 m6 `0 E- S9 u
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。$ P. R) ~1 F9 C* o) p6 D
真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
, b. q7 D7 @+ S7 ~& P4 h: c咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
0 P2 a3 I. ?1 Y, r可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。  R2 X5 e8 J/ q. \
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
% |6 x, Y3 l! ^* r
有時有d人可能想交個朋友
$ d; I. c  w0 @$ J想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   1 ~+ S" ]  s( l. K- K

5 i4 r8 U4 h6 T你唔好幫住佢" _% e1 R) z1 D" D( k3 y4 L
佢唔識思考先會咁4 ^) C+ T* o* c
有時覺得你地既思維好獨特- N& E% w% C5 N. {2 ~. ^; V" ]
對你好,又覺得人地有企圖
: d! W- G, k* X對你唔好,就唱人毒男
' [8 f  T4 P& W4 ^5 i2 `  n4 q睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]4 [2 m2 K4 m3 u! d7 N& f
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在) B3 L9 d& V) c
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講( d0 V: y5 y% i

1 \& V+ V9 ]7 WSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心) y) ?- V+ h% \8 w
個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭1 r: u; G% G3 K+ R, V/ v* i- j! K" d

# `" a: H' t% p; jBTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD6 G( e- J" w3 ~/ b( P9 L
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
+ A- t& W  R* D2 Q4 y& d" W8 J* R4 V& l$ {
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   , y& U5 i9 E4 u

* B" A7 k+ x+ k4 a8 }睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
1 g2 R+ s, A( l. t, _! A# l可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
) }, O8 F' w' {5 G8 Z& d不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
' @0 H1 V) X$ |# H2 e
( Q) ]% Z; _3 C2 g1 D8 Z. }: M: OSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心) c/ D0 S  W# Q- s
個個搭訕都話想 ...
( E4 g7 \: V( p' |  T
一句到尾都係你地心態問題- I5 o( `1 A/ L: q+ S) z# u
你地就係討厭男人,先去cd
& h" [8 D: s, H3 J6 P就正如你唔鐘意份工,先去轉工
- Q: n! f$ g3 t4 [所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
8 e# W3 J" w$ s; a; g0 z' p即係狗眼看人低
) K8 y6 v& z* J0 j2 ]$ z1 |
; \! H# r7 V8 v0 k[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 21:11 編輯 ]