嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO% ?) C2 ^8 \7 T9 j
放飛機. L1 S3 U$ N/ @) X( s
隔左成日先覆人話電話壞左
/ j7 {! {1 i, X% W6 a老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出$ d7 q( v9 F0 m6 U
HI完之後講完D性幻想就約你# {& U( ^8 f5 Z! L% y8 T
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
( m2 H" a; E2 z  J7 P0 d/ X
% ?3 h0 }3 a' m其實D毒男根本現實就係溝唔到真女; B# S1 J/ ]$ B# Y3 C: R9 t
就求其搵CD出火
  V2 q) M. h) Z睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩8 w% g' f5 ]+ k+ J
唔識氹人
) y6 t2 A7 A- B" S仲有D 頭像都唔敢SHOW
4 q/ O& I" c: A6 D9 S一味問你拎相黎睇& P: |3 n1 ^! J8 J- H
+ z+ s& s- C9 ]* M" `/ t- `
可以咁講
% s8 _2 Z6 F7 [唔敢SHOW相一定有古怪& B7 ]7 }( P" M- k" |
佢地唔SHOW相,根本冇野輸
) w  b* ?+ k- G: k你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
0 c6 E8 Z! {1 F. C  ]而家連相都冇,佢地真係冇野輸
/ w( i; l* E; r' e
& A7 K. b; j; r9 T- t) m( O# o[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-25 22:33 編輯 ]
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html* _7 ]/ K: X: u8 F% X# z1 y7 Q
; ]5 O3 U% S6 E. O" Z) R
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
1 U0 k. j; j9 `7 A5 B4 H我都試過WO
, L7 q5 V- d/ I0 J7 B放飛機3 d; x. b9 l% k. e# {
隔左成日先覆人話電話壞左1 `; R. o$ Y" K4 a' q( v
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
: T3 P4 r! U) FHI完之後講完D性幻想就約你
/ b3 y6 d$ b2 ~中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
3 R/ K8 ~: `$ C: w& M! q* X0 J6 x; L7 Q  x( e+ R
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女5 s& Y2 L& I; F5 \
就求其搵CD出火5 }* ^  B# {- N( ~+ j8 h
睇講說 ...
( h  c6 I' A, Z  m4 G6 E8 T( m( y7 l
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉2 B0 m& {1 C2 z. G
我個人也算是較少約人; h8 p' _5 d! T" P& ]# f
類似的事也試過+ X' |  m6 j4 q5 g( ]
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
" ]/ a( I8 l" n- H我都試過WO
- S- o. L+ a+ m. O放飛機
9 P% M+ S/ |2 R6 ?% _: L5 u" ]隔左成日先覆人話電話壞左0 V  W( a2 J8 q$ D3 |
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出0 [) u$ h8 O- r7 S  g# ]
HI完之後講完D性幻想就約你# K/ T, C1 _1 I( b5 Z0 Q
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦3 F2 d8 s4 h! i, q
- B: S1 E$ M/ ^9 x- u$ \! L  v
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女9 ?- O& W! v" k* @5 @! F6 y
就求其搵CD出火" y5 G" i$ G' a' Z! [/ H
睇講說 ...
7 \; Y. q  w; ]  ]8 y. E' ^
咁又唔好數臭人1 g8 J; J9 D& i
你問下你自己當初既初心係乜先3 }- m. M2 O; N" N8 y) G0 [3 T
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔) b2 Q' o: Q3 I0 i8 N

: b2 J7 z9 B+ b. o7 X7 w7 L5 j9 d[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
, o8 g  O% M. n0 O# c6 p$ j% z' D: x4 H
咁又唔好數臭人
' C# j( m7 g( a- a! G' S你問下你自己當初既初心係乜先
' G8 _; p! ~& r; M+ y$ Y+ K! h人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
2 K2 O/ `7 C) S9 d7 Z; Y
% H' x! W. C! i唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....# f& T% ^4 h/ ~& P, J  n) \6 B
我CD係為左滿足自己* R/ p$ O/ ?, W* M* p7 k3 V5 Y- j
唔係為左滿足D死毒男既性欲 % e9 R" g1 [+ }" F: z# r* N9 R% M+ A
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人& y# Z- T0 [: E2 Z
唔好講到CD係為左男人 / l* ]$ R' S& T$ ]/ m+ p& t
  z( P) r+ x: e+ |' Q
# ]* W0 \% B) D( {1 r. C
各位CD都要諗
3 c; o4 l9 {6 [1 z6 u0 i6 P  q你CD為左咩?
; R5 i2 E9 g! a, s$ q: I為左自己開心?2 D, W7 @! E' ^; w/ ]
定係幫D毒男出火?
6 U0 P) |1 _  {
4 O7 M1 `2 Q  s1 k& _5 w8 K[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   2 K" E; E  |7 P8 H! f4 P

& `  b( p3 a- Z1 o( d* r# u" e1 [" }! ~$ Q8 O
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁...., h# g0 }+ |$ ~; `3 o  D( t* x
我CD係為左滿足自己
8 y  g* ]1 v/ Q3 V( o唔係為左滿足D死毒男既性欲 $ Z0 ?$ @& L$ r1 V; F* ?
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人- d! v) ]( E! F! i' j6 m) }  q! J0 j
唔好講到CD係為左男人
0 N5 P' t% P1 a; c- d5 W; x5 g7 w8 ~& J8 }0 w) p
7 N5 ~3 y1 M5 m
各位CD都要諗
4 I2 ?4 l& p+ r  P你CD為左咩?
4 o- F2 ?6 f5 r  g$ _" ]& W為左自己開 ...
% j" E9 |$ P3 g其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
; i  K: V- k" d8 J6 }你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
" u' u$ I- ~1 @
# ~+ r+ l# v1 p4 F+ z  J% Y+ N其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?3 [/ D' O0 g! J% n
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
' g# X8 U4 M$ {  |( g有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   8 C* K# [2 f: L  Q  r+ m4 c
+ O3 r9 D7 R/ g' K
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?7 z$ q* o: M: r
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
0 a; s( K" z3 P2 X: L

. M$ n- W2 X! Z; D2 a3 y0 K我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
1 R" x" i- S# A1 u% H- q6 T4 q8 j& o我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
$ h7 B" x: Z% K$ M. Y" q) s唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
- f$ D) A$ l& ~4 G; S
/ Z4 k; W) l8 D# O事實係D死毒撚做錯在先7 ^. u4 H$ q8 {# W
唔通要叫先生?3 t7 a2 T1 e% d' Z  ~. ?1 i: n
我又冇開名. p: h2 h) y  E7 u) a/ X
唱衰緊邊個?' j1 L, g* {$ m
定係有人對號入座,覺得係自己?
* A# l4 g0 [8 m, B0 Q, m& a7 n聽完係咪覺得唔舒服?+ g+ Y0 f1 A, n. _, t
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品9 u! B( |( J; r( Y  w
* Y( R, G5 n- j: C% v& |4 f, l
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   # ^% p8 M9 H; S) ~/ [/ g$ L& s
- S" \2 ]5 C  L2 [4 j. R& f  X% X

8 T9 L& q& `. U0 ~1 {0 p4 t3 O我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?7 G% `1 ]! I" T3 j7 n
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫, u# N2 ^- e* W4 c& \
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD3 W, V0 m+ \6 z

9 P% R  A4 c, P- F& U事實係D死毒撚做錯在先
  E- K0 P8 j& U唔通要叫先生?. @$ q- ~9 T9 L* P. X
我又冇開名
, ?* s; |8 c/ k3 x1 C/ ~! u唱衰緊邊個?* `3 _4 x# N* o, T5 Z* r
定係有人對號入座,覺得係自己? ...
+ g) _9 U* F: \6 U. T* N仲要用死毒燃4 X+ U$ Q  g( y8 T6 a/ m
日日自我感覺良好
4 M: ^  K$ d+ `好似全世界都欠左你( ~* G. X, J; p/ X
有時一個人突然咁大反差,一定有原因
# W, V: g  Q$ c" _- l  `
5 Y1 e+ n0 a: k1 t  p[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   
$ @" H! v+ M6 h2 j- b2 {$ a0 H  A* h' A, k
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
, ]- u) Y- Q& X2 N/ Q" |. S  |+ h$ r
你唔好幫住佢
" ]0 I8 h! v' e9 d0 C  o佢唔識思考先會咁
. q; N. z8 r8 n1 v, x' n有時覺得你地既思維好獨特: e: V, b9 Z- t
對你好,又覺得人地有企圖& A" ?" \" k) ?+ l. j$ s
對你唔好,就唱人毒男
$ N% V& y/ [6 S! ~( J& A/ h, ^8 \& L( D' t2 l) ^1 c

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
# c, p% D8 }& [, c; U可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。& B- L. e# c% L; g9 {! J
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。! g$ R3 Q$ l( G: H. {, K, `  n+ i
真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
! B; ^; \: w/ Z+ i8 |. ]- t1 j咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
2 v4 e" q6 v% X+ u) I: _, N2 v8 c可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
. t+ v; n3 \) o不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
- I2 ^# f' v0 `0 o, U有時有d人可能想交個朋友1 e9 ?( S$ k9 A: k, O
想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   ; w) V0 {/ Y: a: t; }2 p4 h
' z+ F9 q) p) m, D* M6 m: E
你唔好幫住佢: D6 d2 _& }4 l* O5 F5 `/ x
佢唔識思考先會咁* C0 U/ V' A: t7 b, T7 t
有時覺得你地既思維好獨特; m1 r; d$ h6 t) c1 r5 [; U
對你好,又覺得人地有企圖
( X% N, f0 k+ U* m3 n1 f' E對你唔好,就唱人毒男
$ z& B4 }+ ?" x! s: V, n睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
* i% [4 c, P; b* E可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
+ o" q) j8 V/ k  h% O不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講5 x) F% h' Y! P  u! K+ b: i/ L, D. u* [

: a; z) C# X* _3 _. y5 VSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心! {* J' b/ F' s" q3 k1 C
個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭0 f! s2 O! m6 C

5 T0 y6 G2 J& Z' P+ GBTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD
  P2 `4 ~/ \( Q8 r( q我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
6 a+ U& `; K; f1 R+ O9 l
. a8 q/ q; k% q[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-26 16:06 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
, N" [& [/ o- S. k  U. a) K( k. t8 x1 _9 ]8 }" j, g
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]5 T$ O8 O" X: o$ V! \: l- ^
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在5 q+ s$ Q' H+ V# e
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講9 ?- Y: y; L! s
: J6 l& ]" q! U+ }
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
) k8 V6 ^+ q! K- x1 X個個搭訕都話想 ...
- ~* Z8 P0 O  K  ]
一句到尾都係你地心態問題. W# z6 ~/ `$ H/ m
你地就係討厭男人,先去cd
+ c. M5 I' z$ e1 j# f2 F+ Q" W* u就正如你唔鐘意份工,先去轉工% \& l4 k( @' L1 w+ G
所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
* K; B5 S6 Z1 [0 }- E# [即係狗眼看人低
  G7 L3 Y) `* G5 u! r% A4 T! H( Z9 X/ Q1 `( m: \% O! H