嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO
7 |+ x0 j0 t# V/ ?放飛機
- Y' H' Z! l" G$ O隔左成日先覆人話電話壞左2 Q6 G1 n. e! o# o' q
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
) h( `$ Q3 J- `$ I8 HHI完之後講完D性幻想就約你
: F  s8 B& V% Z+ L3 ^中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦3 j7 \) u4 w6 e0 B$ ?& T) [
" X* ~5 j( I$ G+ m% C! l" l
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
! T! t- u; H" ?就求其搵CD出火7 j) m% H: G+ u5 K; W( D
睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩+ m: B% \3 E6 M; Y/ `4 g
唔識氹人! \% f" @: p# M9 X2 k; X
仲有D 頭像都唔敢SHOW8 s9 i1 z& B6 s+ z& K+ v; n4 @  M( X
一味問你拎相黎睇* _0 R* G3 z/ q- e

( `. l7 U9 [" @0 R% c/ ]1 E. h4 Q可以咁講' X' C! q8 Z# V( s* d6 Z/ k
唔敢SHOW相一定有古怪
5 A1 f3 _& A: {( H7 W佢地唔SHOW相,根本冇野輸& M7 E& E  k9 Y( w- T, g* ~7 C' L
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
& K6 l1 Q: c5 }而家連相都冇,佢地真係冇野輸
' \' t* U1 L. C6 ^0 s7 Q/ l. b1 F2 H/ z: o- j7 c5 y
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html
& v- G6 @* x% B' R0 C% j) e2 `! S- Q& [  W! e% y
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
; k5 b; S: o7 ]8 O8 m$ t我都試過WO
! G4 w1 S' X% C6 C放飛機
1 y+ a. ^7 Q6 ]% e5 W" ^6 d隔左成日先覆人話電話壞左
6 _/ l: `& v" b老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
1 t" g8 U5 l4 k+ c& E  y  k, RHI完之後講完D性幻想就約你
* ~; w. G! Q; b* ?$ e& a中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦6 t7 H$ Y( M/ K4 t( G
* b. v. u  F( `" h# e8 d+ ?( f, [
5 b5 L3 H9 h% H就求其搵CD出火
" K  f- T/ }( d, \睇講說 ...
1 V  z/ Q+ c3 i
( X% C0 h- V- H: ^/ d+ o& p$ X
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉9 ~; V6 _; }6 c9 f
我個人也算是較少約人
6 j5 x) x) v6 u# X! l/ h, X類似的事也試過$ s& S' J$ Y1 D4 _. d8 e
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
, \* U1 m8 h) R( K2 ]+ n我都試過WO
9 J) G% e5 y$ m放飛機
0 d/ j: ~3 s$ e; u6 v% N隔左成日先覆人話電話壞左
' R; |3 A0 N$ C老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出6 i& C5 t! z; W0 b. K
HI完之後講完D性幻想就約你& e" F" [: ^  z: r$ r; l/ k4 C
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
" {! L! d0 S$ S+ ~2 b' K' P8 U0 W  |; @0 C
6 y! t/ F7 B) a就求其搵CD出火
( d8 n0 X5 J6 t8 C) @睇講說 ...
% u( M1 b8 p0 ]0 r5 X咁又唔好數臭人
' Q& r' w. X' D& B- p) f. X. M你問下你自己當初既初心係乜先
* a, G& t( N: }& @9 l/ q人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔/ @. N% N1 a% H0 d0 T% h
" g0 z& _- @! i  ?% A2 A

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   6 ^) ]/ g( A) K$ Q

2 w8 I# k$ R+ |  Q8 Z咁又唔好數臭人2 ]/ h# o" \9 I- S2 w* k# G
你問下你自己當初既初心係乜先
: i, ?! o. D' m- |人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
! }( W9 X8 R9 `3 I

4 [8 d- l1 s; h% h, w- K8 \. e唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....! K# S8 ]+ j. v  r' G
我CD係為左滿足自己8 _; }6 E6 S) N
唔係為左滿足D死毒男既性欲
, _( j) C. k" o: I/ S加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
+ [& m7 s6 j  a  H/ M唔好講到CD係為左男人   L* O% {$ X- t- A+ I
! {& ], V$ C- P1 l% Q+ q
6 Y* h4 W* C7 h. z  C
各位CD都要諗
. J5 g7 P6 @+ J" r1 k  W你CD為左咩?2 R% j& v) f, C
為左自己開心?
3 o1 T2 K7 v: L! u定係幫D毒男出火?
' k) B, z! R( ], Z# @. N" {, t
# M$ q7 k- q+ ~: g, l3 O! x[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   
; U% M. Z! |4 s% H. f0 v8 S8 O4 R7 s* M# O9 t$ |3 u
% Z0 a1 P) m! U5 U( T" \
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....8 q, I3 J  }' n2 p# M/ v
我CD係為左滿足自己' ]2 t  L9 j6 W9 N) S
唔係為左滿足D死毒男既性欲 0 Y% U  n0 x" m. }1 t  a
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人/ ~1 }/ ?, H9 o
唔好講到CD係為左男人 . j2 A( `+ F0 D6 C* ?

- s, ~0 F0 o& O$ A; T# Y5 W6 t. a, N4 s( U: U" x: k
各位CD都要諗: P* u! o# m8 B1 ^" f% J
你CD為左咩?
, h8 W# r$ F) Y為左自己開 ...
. H8 e+ N$ K5 n3 Y" o其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?, D( V$ H. A" I3 C# w
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   7 ~* \: t/ x6 s: T& x9 o1 C: {1 H
- Z+ F" j" |! T( C4 y
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
- T2 r3 G8 y+ f2 e6 a$ [$ `' G1 [你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
5 A. q- [; i/ E( x& c有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
' c# s* r1 b& s6 Z2 u3 F0 o1 }5 A0 t6 F  y8 Z
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?  \) u1 q3 B/ H  K
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
4 ]& e$ ?* C2 p6 B" ^6 B& ~% M5 v. {2 U
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?+ I8 U( k9 q/ ?6 r
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
+ U* x7 e- \% }( n" H5 a" Q唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
3 p4 s# d' q' Z) q0 R8 \( o# V$ Q: {
事實係D死毒撚做錯在先2 h9 y2 P1 W8 I$ ]# N, f8 V$ u$ a
唔通要叫先生?: a6 o: y# q% R! ~5 a, k+ e1 ]% s
我又冇開名2 g1 u' _% i- U* r6 P$ y
唱衰緊邊個?9 R2 S: f3 D( [4 o8 f
定係有人對號入座,覺得係自己?
( k7 t* I/ m" ~6 ^+ K& H聽完係咪覺得唔舒服?
3 ?- M2 I. c, w4 ]. V7 Z0 h從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
4 U5 w- ]1 B9 N8 c$ f2 Y1 g3 t
, o  h) T/ F5 n/ w" m" N[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   1 I6 I3 b$ O7 j0 q% u( R: x

7 K5 |- f3 W9 Q; M
& T8 q2 R; V+ i我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?. X; Q# G6 M+ Z$ |
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫- N+ w# ]! {; T
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
$ l6 T2 H' \: d4 b0 d4 z
% H6 e# X$ g" h' \9 g; S事實係D死毒撚做錯在先8 D+ l% u: L- k
唔通要叫先生?
( H  |( L7 L$ `4 t, h我又冇開名
; w4 Y6 |& g& f  y8 |唱衰緊邊個?, K4 D* U( n" t; b3 _
定係有人對號入座,覺得係自己? ...
8 r3 N7 K  L( u* C) |+ H% I5 h仲要用死毒燃
* y7 Z4 a( p3 O; @# C* z日日自我感覺良好
1 H# \9 A3 b- E好似全世界都欠左你, p/ ], F/ U- q
有時一個人突然咁大反差,一定有原因6 L- _  j" [; x9 ^# w9 K

7 h' |" Y9 D; n. u0 s3 a' H[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   # Q! w% z" w, L

& o0 M4 f! K! n4 M  v+ K* o有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
" p! j9 u. }7 }5 B- }
你唔好幫住佢
: b7 |4 c& G' ]佢唔識思考先會咁/ Q7 }% `. \' t& f7 q
有時覺得你地既思維好獨特
  [& P/ L; V. T對你好,又覺得人地有企圖
5 F+ |5 y' g, y$ J6 S" Y, _對你唔好,就唱人毒男& }7 q* n! q7 Y8 L$ y3 `

* o$ @9 N' D, q4 q[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:28 編輯 ]

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。  ~1 o+ M' B0 c% r: i' `( _
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
, b" v. K5 N$ R& S# d, K2 S不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。. B. H" J) v" s1 X- Q3 P) }1 K) z
真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   $ K$ M& ]/ n8 X+ U- n
咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
. n  V) m, E  ~  f' E* O2 g可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。8 G1 s. W- h3 \
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
& ^- P' t7 X2 Z5 F% U, V/ T有時有d人可能想交個朋友
( V( d; A% |2 Z4 J) {2 S7 H想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   
8 w4 @3 s+ ?6 n2 e) l; i: G' M1 x) U( C" S" M  C4 u9 m$ @8 t
你唔好幫住佢
' a# q1 v' V/ W! r4 {% b佢唔識思考先會咁5 J6 H1 q7 r& [( V
有時覺得你地既思維好獨特  Y2 a5 B  o2 Z( O
對你好,又覺得人地有企圖
: E" T: S5 W$ \. d- k# Z( a$ o$ V. E) z對你唔好,就唱人毒男
. Q& D: e" d$ y5 C3 H
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
# @+ ?; k( Z! V- \$ o4 d6 l+ g可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在( ?$ o9 W7 t3 C
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講6 O0 |% H$ f4 H

2 K# t/ [4 i6 U4 I: Y% |' R% A$ lSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心# {# n& E# m2 N) O8 f
個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
/ x8 H: X) f2 g- P) o
6 [. x' M$ x* H. }$ ~( v3 D* m/ oBTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD
% D0 k4 x& }: v; r4 V. M  a我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je" j& `( ~, t& t! d2 x2 q
/ c: |0 ?2 S$ J' A* B5 W. s
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
8 N9 i1 \- ?$ y! `4 F. s: H
/ k2 F- r: s# \睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]" v& m4 Q# F& P2 Z5 i; B: r, D9 q
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
* A1 A! \; s8 a% H* T4 ]不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
, N3 H+ u5 O, Q, o% }' e8 i  C# y& h- e, q. o& ^( S( H
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心+ h  }/ L6 Q7 }
個個搭訕都話想 ...
/ u: b+ v$ t+ J5 [2 j  R一句到尾都係你地心態問題
! B" ~) i' r3 |你地就係討厭男人,先去cd
1 X5 G( ?" S: E# H# o就正如你唔鐘意份工,先去轉工! t. _) g4 e" Y8 y/ `& F( i
所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
+ `, W+ T8 m6 @8 {2 ~# c0 p& J即係狗眼看人低
7 A9 S& j$ J; R$ m* Q$ C/ j* ?% T% Y1 U" `8 N3 W5 Q8 _+ D5 o