嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO
% D* K" p2 D6 v" i1 E- k  ~) w. {, `放飛機% u3 p5 [; D' n, B( C
隔左成日先覆人話電話壞左; \' k8 u; U( s; P, r: A6 P
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
6 V6 r# W/ ^+ F. g% {. s2 vHI完之後講完D性幻想就約你
2 U% N2 @' R0 s) X中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
2 Y# C% G9 ]* [) U' [7 X, H  r' U  v) p8 u5 _' Y; _9 X% u  R, w9 w
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
' u9 \, D3 S; Q. k& t& ~5 J就求其搵CD出火$ [' Z( C0 B7 n- v+ S  H8 E
睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩
; ]3 f/ F2 E' |唔識氹人) c9 l" o7 x; z4 }- w* }  t; p
仲有D 頭像都唔敢SHOW
9 ?9 k2 {# A; V8 N5 E' C一味問你拎相黎睇6 [4 d& z2 l* E# ]

; L9 H7 g0 C1 Y$ q0 u可以咁講
% E% `) @4 |6 d8 k6 A& R9 S; h* h# w唔敢SHOW相一定有古怪+ {( T7 [; T5 S5 e/ N/ [# A
佢地唔SHOW相,根本冇野輸9 W1 B. I3 M. ~) u: ?
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾2 D- F/ |5 J- p
而家連相都冇,佢地真係冇野輸
, ^" q# Q) C# _- \. X' L
$ `9 J6 B4 I) ^* E[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-25 22:33 編輯 ]
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html
: c9 T4 Q- h. F) ^( m2 J% M; ^( S
# j& T# S7 x* b" v& K唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
/ g+ E- j+ [' d2 ?我都試過WO7 ?. e' K9 w) E7 l) ~
放飛機/ R9 t( d; r( j* o9 u
隔左成日先覆人話電話壞左; k' C( k: n; }. M5 t% v
2 W4 s+ i. [& W/ iHI完之後講完D性幻想就約你% q( l8 c; F! `# P* n0 F
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
$ B) h, E* {" L& a7 v
: ~1 r* s7 P- {0 E2 S2 H+ ~) D6 K( r其實D毒男根本現實就係溝唔到真女+ Q3 W* U) H# I8 m! G* T9 w0 ?% w3 k
就求其搵CD出火, j6 j! v3 I2 l  [
睇講說 ...
% j+ V2 m' {/ ?  F$ v! w* p7 @, s
; k% P( E9 F7 {8 k: V$ F6 g! T
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉
0 n- `/ k* B3 H3 x' R我個人也算是較少約人8 ~8 S$ ^2 v6 b  H! Y- i9 e9 B
類似的事也試過$ z% l3 Z5 d) j
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
- a0 u( m5 M% n5 Q! W: P7 C: k我都試過WO
& U  V: T. X6 l放飛機) N3 r- A8 A  ~+ _4 _& A
隔左成日先覆人話電話壞左0 D& F& H; l6 m7 u# _# E
& F; l& U# a5 E; V6 ]HI完之後講完D性幻想就約你: |% r! |7 R6 A5 u8 v
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
& H) ^2 V4 A# e1 |( k
0 T. G" x. A, x, Q! e其實D毒男根本現實就係溝唔到真女+ t- D! J' z5 p9 {& x
就求其搵CD出火
' x7 ~8 Q6 \( Q' X, h1 L; u) f! }睇講說 ...
' M% `' }# {; q) L咁又唔好數臭人
* O" M9 E" K0 O* Y5 D  z& U你問下你自己當初既初心係乜先
! \2 \3 i- I, m1 E6 b2 A& A人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
2 p$ W8 y# [% U' w
9 }/ P3 J7 p. @! `6 G$ B3 y. F0 N[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   . p9 {1 U; ~& J( w  b& T

: ?- f: |/ o& W+ c" x& n咁又唔好數臭人7 ^" U$ g) Q" e" p
你問下你自己當初既初心係乜先
2 L" s8 g- T2 I! ?) A# Q人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
! n% u1 g7 `! d' V8 G1 C% Y0 w
! D' M! e; o, R唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....8 `1 b7 k$ i3 t: N( V
我CD係為左滿足自己3 P  s8 D" o: V  l2 I( b0 k  O
唔係為左滿足D死毒男既性欲
. P: [, B/ n" R5 Z加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人* l' @  i. i2 S, L0 i6 U3 k" w
唔好講到CD係為左男人
" e( i5 J, I9 s
0 ~# L8 R8 |  o. g- \
& v" g( ]2 Q% j. R0 p各位CD都要諗  v* u: i5 Z/ w: _% [
你CD為左咩?4 R# T+ q2 _  B5 G; N( r
為左自己開心?
; l( o8 `( C! R6 |定係幫D毒男出火?6 q; s; [5 D- U: ^0 F9 U

" `& Y- |) ?3 O1 h1 N$ Z[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   7 U( G; A0 Q8 J3 V4 ^, `& z9 Q

9 G& g" e' g- D) w
9 n3 c' m9 L0 M0 b, i2 _唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....9 Z' P+ D2 X% A! X' J. C
我CD係為左滿足自己
9 t& l; t% o; [4 Q  B/ R9 N唔係為左滿足D死毒男既性欲 : o4 i& U! s* x$ S
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
* k- c% I. D5 c* e0 I5 B  x' ~唔好講到CD係為左男人
- k( G5 h- p: p, V$ x  t6 q  P- y' q  c# W. n& F/ e* j

& H# ~, N$ S; S2 B. p1 v$ T各位CD都要諗7 ^* E' \7 ~/ {2 ]/ X" i
你CD為左咩?
& q& W6 w# K% F, r6 {' D2 t% p5 W為左自己開 ...
; b5 W0 S: p- R1 ]8 U5 h; X# R' z
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
/ O8 G, C# B; V! N你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   + a  t% ?8 ?- `5 d2 R
6 q; K- U0 \/ a3 ^0 \3 h' ^8 w
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
+ q7 L4 b* z5 ]4 Z" R你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
0 }$ ?( |1 w( @有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
1 K) I2 B4 [' v
! h2 V1 ]6 s, {, s/ R: }/ z4 @4 @其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?3 m3 Q( u0 {( i
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
9 Q- \) v. u3 W( y

! S! A4 c& W1 L) w, P  i. f我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
6 {3 h+ e0 H- F3 X我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
. k/ _2 ~9 w# Z9 F唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
& b' Y' X" k4 i8 k
/ [' V! `' C1 I. S- g事實係D死毒撚做錯在先  t8 o3 ?4 J+ p0 _
唔通要叫先生?7 l5 h" o+ \2 L) y" y" W+ p+ T, F0 F
我又冇開名
# r8 |8 i. _& y; [唱衰緊邊個?
' \* M5 s7 ~2 d. c+ [2 X4 Z定係有人對號入座,覺得係自己?
' G8 U& n4 L5 O4 a. u1 K. f: a聽完係咪覺得唔舒服?
8 J9 [2 V1 O4 ^2 p8 w( l從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
- K2 V( S% g  @, [* m
0 V8 Q' U: Z$ ?% _) R[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   2 u3 N. d, e( [' h0 @$ O

, D4 o; G2 P$ ^; a9 z6 H, O' z# D. K0 h. A! ^4 F
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?7 G( b4 A8 I" Z, G% I+ M
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
# B  }* ~4 {+ G% [唔好覺得我因為同男人有關係而去CD+ Z& t/ m, d$ Q

3 t  z3 m8 {: w8 K8 r; `事實係D死毒撚做錯在先
% v; \# ~( u( x' S0 r( P6 w唔通要叫先生?$ b2 y4 c4 ]! y- y: r6 Y  Q' }
我又冇開名
- T. @& s+ @" y$ ]唱衰緊邊個?
) O( ]6 a" u, E; D& Y. I定係有人對號入座,覺得係自己? ...
1 ^8 J& X2 Y/ P0 @; f: _( F2 J
仲要用死毒燃
) g" X& b! Q5 E  g4 A9 c- O( `6 d日日自我感覺良好1 W3 S% `$ s7 S; S& V& r. t6 }
好似全世界都欠左你" W9 v. l2 {% R5 p! g: V
有時一個人突然咁大反差,一定有原因
1 x, N2 O0 J" ?( R
; r0 w4 ]5 g: k/ R+ @[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   5 Y( k6 p6 E5 U5 f. i
5 {9 E& D8 \  g' O+ [
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
! z8 K& j2 a/ A- `: _  D你唔好幫住佢) m! F) Z1 a4 H/ k' x- g
佢唔識思考先會咁
# _5 @/ k$ d% U7 I有時覺得你地既思維好獨特) H; i- L; u( v  Z6 s; @6 R
對你好,又覺得人地有企圖5 g2 A% _' R' c0 H6 B; }% O
對你唔好,就唱人毒男
$ I6 m/ h( q  {# R5 x. V' d9 W# r4 V3 G* x! J( ^9 a! H# j

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。! P  G' v  m0 S! I+ K1 }
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。4 J0 G, A0 ~$ g, W* i) @( c# L
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。* D" H" e" w" o1 G
真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   8 m7 R/ }' ?# h4 C: S4 D
咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
* f  w8 i8 [; y/ y0 S( h: h8 \可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
: d; B) ]7 h. }4 ?3 Z5 }不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
* C. T0 _+ p3 `
有時有d人可能想交個朋友
+ T* ^6 E. g/ f0 `想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   1 _4 g8 `0 Y+ D/ K2 R# o# v

5 n! _' G9 V. r! @+ T你唔好幫住佢
# f3 H0 P  @8 K' C; f+ X! T) r3 o佢唔識思考先會咁
. c; z9 G& Q: S4 t& e有時覺得你地既思維好獨特1 Z) f, ]2 n/ q
對你好,又覺得人地有企圖- U+ N. z$ i1 {/ {% i( L
對你唔好,就唱人毒男
$ `3 z$ Y# a5 z0 i
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]0 Q: p: l; z# q) h5 _
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
1 j. M' m6 Y1 D2 A1 k/ k0 N+ Z不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講7 u* [- n1 s0 P5 v- W
3 f, P' K3 R# \3 q+ @
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心5 Y3 t# Q2 T  Z$ v/ J% R2 |
個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭: g* j" ~% S2 R9 H' L- K

( _& Q5 a" k2 t) B) T7 n  k7 ]BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD! B9 C$ d* s+ r
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
/ w2 K: H6 ?! z' p# [# a5 k
% f5 I1 W# w/ c5 Q. J# f[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-26 16:06 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   + U3 N6 C5 {1 l* ~6 a
; {0 `0 x) Z, t4 S( V; U
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]3 H! o" ]# m& f. ~: W3 t4 |
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在' Z1 A# W% K$ Y0 h( i# @2 q; t
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
. Q/ a% a% D5 _$ M4 _
: }, ^8 V% n: v% c4 d, h. {Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心! T# B9 C* `2 N, [' S
個個搭訕都話想 ...
! A5 c2 `- X. ]/ m5 @2 h" F
一句到尾都係你地心態問題. b& q3 C) }0 g
你地就係討厭男人,先去cd0 V) s/ J" ^. [+ n
就正如你唔鐘意份工,先去轉工
% M2 H6 ~7 h, r% {所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌1 F. _7 P1 h- @% d# k. B* i5 ~
即係狗眼看人低
+ d( Q, s# k' B' {* J
( K+ O! C" X, e; G; m" e: M. o[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 21:11 編輯 ]

最近訪問的版塊