嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO+ H5 x4 l/ `; B& q5 V' a5 g& d' w2 C
放飛機
$ j" ?: z+ f, y$ V9 N: @3 Z7 D$ [隔左成日先覆人話電話壞左
" j7 E  A9 c1 A老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
1 ~9 n% \' q' d- uHI完之後講完D性幻想就約你1 U/ z! o" Y' E
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦8 d( {8 m+ k+ Q' c3 X+ i& {# E6 r
/ i8 }, Q4 j$ l9 A
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女0 A" ], B2 C& T! l1 d- A; k
就求其搵CD出火
2 X6 q; X6 \; c! [3 `/ D* }9 H睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩
' ?/ Y- Z% g- k5 |$ W1 o唔識氹人
# |! i# u& \& k& Z0 g仲有D 頭像都唔敢SHOW& E) F+ s% ]( U8 L3 C8 l6 [
一味問你拎相黎睇) I8 Z7 t  r! K" G6 F& j

. d' Y0 _) r: p7 q- u: P  G$ `: a: x  u可以咁講
7 b2 m) A$ v4 H# c7 c唔敢SHOW相一定有古怪: J) v0 U% z- w  }; L6 ]- p
佢地唔SHOW相,根本冇野輸  E9 m1 G9 r* x1 m! \! ~
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
8 q+ N+ u3 n, ^" L: J而家連相都冇,佢地真係冇野輸
+ w& l$ i; Y& L. r
2 u/ ]; t- M5 E: y: F3 E$ ?$ m/ K' o[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-25 22:33 編輯 ]
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html6 w; E0 m" C2 F* _

4 `& G7 o  j! K# u0 ]8 c* k% C唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
$ r( ~- T3 f" y2 \( f我都試過WO
5 Q" V: n, E; ~; @/ F" N% W" w/ s放飛機
* r. X2 `$ T* Q. ^: E隔左成日先覆人話電話壞左+ E3 I: Y3 o9 w
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
/ Z. z6 f  W9 d* v! q) c: LHI完之後講完D性幻想就約你
9 h  K. C: O; W6 K中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦$ ]# D9 d  v) U4 T7 p' n

4 r$ `# O) {% z2 s' y其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
1 f1 A* K( x3 ^' Q' C2 _5 `就求其搵CD出火
0 x" ?6 D2 I+ s! i0 f睇講說 ...
% y4 A: \! Z( G4 X

$ X4 _( f/ y- e" X; d3 n4 }' h2 e你身材咁好都比人放飛機。

抱歉6 E; J' K  e$ f. C) r
我個人也算是較少約人
1 D$ C5 A  Y0 f類似的事也試過2 N: w; _# k* e) L2 Y* `( R
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   2 g! Q' H4 X$ `# D, v
我都試過WO
6 m% F2 M" J; u" n4 ]放飛機2 M3 @9 ]5 ~# P* y. d$ K! p
隔左成日先覆人話電話壞左: x+ e. K( Z% K1 V
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
, ~  u4 Z% j1 @6 k* T0 oHI完之後講完D性幻想就約你
' v. T# a7 S* i7 L9 A, }2 \中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦+ _+ {8 p4 w0 {( N4 j/ g+ x, c

4 G. u8 t; s; w8 K$ N1 F其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
8 q) [$ @4 y3 m: J6 c1 f6 M4 ^就求其搵CD出火/ U& G8 w; J5 v. b$ u. K
睇講說 ...
3 w6 D! N7 L6 Q$ t7 L5 j咁又唔好數臭人5 d2 s* k) H8 {8 b
你問下你自己當初既初心係乜先" S9 W. U3 K8 }, E
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
0 V' o  O: m$ d; W7 n: C8 b$ S/ R$ f& {4 E) @- Y# e

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   8 U" D5 Z2 X" G2 F7 F
5 `$ \, d" o6 T- g3 |! r9 e+ K1 J
咁又唔好數臭人2 }' S3 j6 v) _0 S
你問下你自己當初既初心係乜先
% p: s1 S! F( |/ e人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
; [: ?" G% p' v# W1 j# x
+ S# T6 k9 R) H& M唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....) Z1 N/ Y& g. E4 w! F
我CD係為左滿足自己; x+ Z# X. |/ A7 Z' M% I4 v& {
唔係為左滿足D死毒男既性欲 1 p% S$ s& q! r+ U4 e2 Y/ \2 _$ r
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
% F4 I4 G3 h7 k- S+ t唔好講到CD係為左男人
/ y% h% ~" E) T2 n9 h" W
' s# v3 ~. G) S" L
- }, [! l: o# K; p) T' w; ]4 R各位CD都要諗8 r3 X; m, M( Z0 U+ b, d
你CD為左咩?, N. q" l) s6 Z% f, ?
為左自己開心?
9 m7 h+ ~0 Y$ U& y定係幫D毒男出火?0 X' {1 R. A! _! W

' A: z, p6 r6 I* z[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   4 _9 `3 z: S; T( P6 t8 l: r

6 G4 C5 @! i# p* }& `
" @% v5 r* C" l1 \唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....1 a* S3 Y2 A' I/ V5 V/ Q
我CD係為左滿足自己
1 ]. p8 s0 h9 j7 V- V0 D唔係為左滿足D死毒男既性欲
' x1 [3 n* A7 `! m加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人! F! t& U; i" D& ^( d. a; i* S
唔好講到CD係為左男人 $ ~$ M% m8 z5 D8 P! s- r& O- ]

" O& O8 r  x1 l' S: k8 `% ]% Y( y% c
各位CD都要諗
4 Y; G  c& Z2 u, q你CD為左咩?! s' Y& ]) v" R6 j5 n, Y" h
為左自己開 ...
, U& F1 m: [8 c2 N1 P
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
% j* E" F) O+ b9 Q7 u4 A你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   2 t, W3 O6 b9 H- R
5 R3 P6 w7 K) g0 ~1 ?
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?4 E" \. Y( W9 c+ w) [1 _; e
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
( D- `0 T- b+ M( U有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
& u% Z  `8 _6 v# v0 J( ^' v# M2 @0 G5 L0 b; u7 e5 b' [9 F
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?2 M  H  F6 ^; R' l5 M+ y' b
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
5 v. \9 T% G) O
. c5 n; S: H/ g& k% M) O7 |
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
- B. x1 C' @, [4 b. X我女朋友有時都會同我一齊買衫衫) p: s+ P6 V* O; K
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD. j* g: Z7 @& A" k" J9 k
1 [( l; p9 g) [$ p5 s, B' ?# \$ T, n
事實係D死毒撚做錯在先6 x) O2 X- Q/ z4 ?/ `
唔通要叫先生?7 R4 v0 z5 w& G; A& P6 |# T6 |
我又冇開名- k6 Y6 k) {; z7 A2 i2 Y0 G
唱衰緊邊個?% H: u) \) l/ s3 |4 G# M# S
定係有人對號入座,覺得係自己?4 ]. `" w# p/ y, L( W/ F
聽完係咪覺得唔舒服?9 N4 S' h- ]6 K
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
. I7 Y$ y, M8 `1 X2 e& O
" [  o3 I1 m+ N. J( x! {: i[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   
0 T$ s! u, A* X4 y# n3 M# H% l2 I1 q0 x! V/ e% w

% D' Y' w4 N. \1 @9 y我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?2 q# B8 j  A; `$ {2 D
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫; {2 s0 d- f8 l9 L! g  F, N
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
3 [% H# c  {% v* R0 E1 J4 l7 d. P
( t4 O/ Q: w: i9 B1 v" X事實係D死毒撚做錯在先
0 L% x$ [$ {/ S; P0 W1 X$ W唔通要叫先生?
# A- e6 Y1 s. T% V$ n我又冇開名1 S3 c/ X6 M% ?  o" j8 Z
唱衰緊邊個?: I! J0 e3 C( A
定係有人對號入座,覺得係自己? ...
- }  e3 |: O- k- b" z仲要用死毒燃8 t8 E4 \3 @  M( g
日日自我感覺良好) i7 N: o2 o/ ^3 ?; ?" w0 u
好似全世界都欠左你
$ v8 {8 R+ o3 S1 L1 {+ ]有時一個人突然咁大反差,一定有原因) b& |' D6 |% L9 Y

: H) s" u) _8 ~0 Y4 K[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   " i$ ~2 n* {3 P9 p' e
$ k3 G9 M* ~% B0 d8 \, H( J% c8 C
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
5 z$ w+ A: A4 E3 {* a8 p
你唔好幫住佢
, e2 m1 r' ^% X- O佢唔識思考先會咁) x1 f5 w6 Y: x% O
有時覺得你地既思維好獨特
  z2 M8 x! y8 d- y& z/ q對你好,又覺得人地有企圖- e3 ]. p- z6 o& q' k
對你唔好,就唱人毒男
$ Y8 N! @" Q0 ~4 u6 ~7 @& B- l0 {- m. N5 j( h  m6 |

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
4 x5 G  J; z! {% `+ S* B可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
% ~; S% Q; X8 f! _. o1 h! T不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。
2 r8 E2 ~, W& U4 D$ K真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
; p. Y1 J3 i+ K8 F: O  I咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
8 i* s- X6 y% S3 P/ o可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
9 ^, R& |5 X5 l! R9 c9 ]9 N不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
. s% {5 _3 k4 R7 A
有時有d人可能想交個朋友! f! ]+ y5 F- X- b' \
想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   7 n7 z- [3 y) v2 ?! [2 R2 r

4 d, S( ]5 `/ Q, Q9 g2 O/ ^$ T你唔好幫住佢
, o7 ?: X) u1 L" t, E0 v, d佢唔識思考先會咁3 O* x/ Q( X* r0 b4 t6 M- p
有時覺得你地既思維好獨特
9 s/ J$ J( V, K4 T' y對你好,又覺得人地有企圖
, H, m: O4 j, m; f, y% e1 ]* P. F對你唔好,就唱人毒男
/ H/ ~1 m& L" e: ^2 ~
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
" {  V/ U' q* x% ^可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在5 k7 N! z* c3 F& U  H
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講/ ?4 U9 C* y3 a
6 q& N& A( D1 p9 e& F
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
7 q% A% U2 _% n個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭& |! x2 w; F& b. R, k  p( I

0 k% E$ G. a- z" S! D1 B3 ]BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD9 E& A  x. s/ i& k0 D7 T# ~
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
+ l6 X+ E" _+ P% _1 h  Z7 q6 y: F& B$ H+ p  d0 v5 G
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
+ D/ Q/ U, ]' f! B8 c& |
6 Q" W" L- N, _0 [: a睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]# R' V, J/ y3 {5 z; Y
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
& t1 O8 B2 g8 l; W( }5 s5 ~不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講% d" _$ x* M. W) B( o# L
; y# D0 \) _% y0 y. E
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
; ^3 l3 f+ O& }1 }, P( m: c! P0 |個個搭訕都話想 ...
. ]; ~' G' @" Q( N
一句到尾都係你地心態問題
- U$ J- P/ F6 S3 ~. Z& r0 `你地就係討厭男人,先去cd
, }+ x  ?3 M/ t9 S3 }) |8 U$ R就正如你唔鐘意份工,先去轉工
# V! J5 o1 l' |$ D: l. k4 p所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
3 W3 v' \/ P( ]: l- R/ F即係狗眼看人低
6 M& |" C# @* R- Y1 i( f0 m8 r0 v$ C4 C1 G