嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO
9 K% v7 Q* P7 E4 G/ C# Q0 U) `放飛機
8 _3 `5 x( I1 ]隔左成日先覆人話電話壞左
- M: H. V/ q2 J9 _& A# }0 x7 ^0 _老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出' [5 z( O3 U! {! E* R
HI完之後講完D性幻想就約你& C7 E3 n* ^. |; f- `
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦$ T: q1 Z: i! @: M7 r* M% v
, k  B' F5 f  d" q$ P$ u  ~0 \
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
; a$ l/ y$ N' f8 M就求其搵CD出火
* ?2 [: r6 J3 g8 v- d! J: g/ W睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩
( L4 R" L# D7 J  [/ A5 H唔識氹人
6 F6 ]% ?8 F. O  }- N+ a( ^- ~0 P仲有D 頭像都唔敢SHOW! h8 F2 [/ A- \* u5 b! v
一味問你拎相黎睇
4 H1 H4 b2 j8 G$ e& w3 A1 Z
. R( ?1 L& X7 N& z可以咁講2 F- ], i, U1 N3 }' M- `
唔敢SHOW相一定有古怪
8 S  x* |+ @) b" W3 h佢地唔SHOW相,根本冇野輸5 W6 z- n* j6 w$ x
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
9 t3 k+ v( F7 a6 n$ w7 c2 E2 c而家連相都冇,佢地真係冇野輸
; G3 L; T7 i, D& w' P8 f. s+ R3 ~, h' v7 f: [
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html
+ i! d# l! e6 O" K* e7 ~3 J( y) T* `" @* L
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   ! g, l) o: C4 x/ X4 B& ^( F
我都試過WO
, x$ b1 X$ q& k& _  Y放飛機9 l4 u2 i: m5 W8 c0 C) y4 q
隔左成日先覆人話電話壞左
" `# S3 ]) T  J% W3 w6 u老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
8 f+ c% n/ C  \' t  v- THI完之後講完D性幻想就約你! R* q+ e1 l: U' Q! F/ `9 ?) u
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦0 x+ g/ _% h/ C% f( ~& K
8 A) z( f1 n) M! S: B- F
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女9 K9 z3 w. s( d6 y
就求其搵CD出火
# N" n8 S0 B+ i4 k+ n6 W2 _$ p睇講說 ...
3 b) w) o& r) m, r4 e2 {' X; L* [
9 `- r' D9 C& u" L: p. G
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉
. q) i3 _! g0 _' ~+ V我個人也算是較少約人
+ v6 A" @  s+ ]' [# A& a類似的事也試過9 k4 Z0 d  T, M  v) j, \7 x
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
, y% A" r3 D& Q1 ~3 w9 U我都試過WO- x. z9 V) M* b$ }( a, v5 B
放飛機
" Y+ k& V- G) N" Q& p, q" g. r. e% d隔左成日先覆人話電話壞左
: a8 R" w7 m" V$ H老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
3 P0 y$ L* T4 u3 F7 G, f. R+ s4 }HI完之後講完D性幻想就約你
  Y' q  W, W( {中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦# \1 C& V* t. J+ I4 `
, Z, \) I8 P* E- k0 Q; ~
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
4 Q' Z* h, [/ x: o1 R" K6 X$ V7 V* I就求其搵CD出火
+ I3 Z6 r3 T. l1 @+ i: \0 A& I( X# ?睇講說 ...
8 z  t# u1 ?: x; i0 R' f
咁又唔好數臭人0 t. o  J: `! d; E3 }! ?
你問下你自己當初既初心係乜先" Z3 j8 q3 F) w4 O, k/ M! z
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
% T4 E* L4 y" M( t! v
7 v* k6 d2 T' R8 ?  c[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
6 B6 C$ M; u' o6 `" B0 y9 x  Y4 z+ _6 W
咁又唔好數臭人/ [" ^9 N8 p* }9 U  T, \& n/ \
你問下你自己當初既初心係乜先
$ B' r$ ^7 S5 C& L6 c$ \人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
+ O8 v  s# V$ l* I, R! N& u% I: Z# D$ {5 X9 k
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
* O/ ?) u0 U# k* D/ ?! Z我CD係為左滿足自己
0 V8 p0 T  [# s2 i4 @, f6 u唔係為左滿足D死毒男既性欲
, [! q: y: ?% Y8 }0 n# m& [加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
" S/ _6 H- W' p. K/ [' E唔好講到CD係為左男人
* S  B8 S% W/ {6 m: l! ~# v6 I4 D" b" {7 o; r/ J% Z
+ @  P; P; L5 B
各位CD都要諗  `# v0 v3 f! @  J+ z
你CD為左咩?
- o, q; @$ m0 m+ U* m為左自己開心?
. j( x! a) n( M  O- H, P定係幫D毒男出火?; I+ A( ]& `: W5 P
0 A+ [* `' Z. U9 |- ^
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   
6 J% X4 d' F- A/ X; |3 B! e' }/ D
; g' x3 q# `: N0 m& D. Y$ i" S$ c/ j+ ]) t8 u9 }, N& f& B
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
3 I7 a: {' s- x( X) Y% |, j我CD係為左滿足自己+ O  @' _  A# n3 C& ?% E6 X8 j
唔係為左滿足D死毒男既性欲 / Q4 A/ l3 f* Z2 P& h, Z4 ^# N
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
, A: i5 f# h. m$ Y  l/ Q0 g6 g7 N' z唔好講到CD係為左男人 6 @, D9 e/ e2 q) F
& b) Z% G6 m9 V" l6 E1 m9 C0 a7 e. F: L
* Q0 [; v3 p6 p! Z& C! Z8 Y( Q
各位CD都要諗
# V3 m% }' E- ?& e7 g* r! r4 q% ^$ f8 X你CD為左咩?
4 W1 V5 U. A, p/ Q: k; Q( J為左自己開 ...
# m5 ]; O& `& [- A, T  s' b, Y其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?# G0 m3 l2 _  `) L
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
  D  n% ]* M( f" S  s
7 f# Y: o; `2 d1 c( Y/ q8 l其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?+ N' G" A* K; o" I: a: |  Z
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
, g: U! B: `# v  l$ b
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
, D0 B; O; Y0 R8 }5 r& U
* C( C! `) u" y) Y& G8 I0 x其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
1 q4 z. M4 h5 A8 G7 H& B你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
" F; `, s) c1 A+ x! G! M! i% q4 y3 z

9 l6 h4 N) M/ i- n; m7 r我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
. X2 M( z8 j( U3 q" D& J我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
! ^2 b2 a7 ~$ F7 o' W7 ]唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
+ X: K5 v" P0 ~7 b3 ^  Y
# J9 ]% s1 Q; b事實係D死毒撚做錯在先
3 N0 j: n+ x# N4 C2 u唔通要叫先生?- @$ {+ N# S3 D' @3 D3 s6 x
我又冇開名% C/ f: V' H2 f$ O. A+ f
唱衰緊邊個?
( e8 ^, _& B) O$ d. V$ B" M定係有人對號入座,覺得係自己?" e! \7 S$ h) Q6 |' h; Q  u; q% N4 l
聽完係咪覺得唔舒服?; z7 J. Q5 u. D. F
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
& h9 u( S# p) A0 r# J& w. z3 M, X) j& B/ V. G! k# T
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   - Z$ C7 i# U9 `% u+ l7 \, S( J
5 ^, \& J3 t; ?  b

j$ Q8 T5 B1 W" Z, q我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?) u8 E$ t/ W$ L) e
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫" u3 U0 ^2 A3 b2 K+ ?& ]# U! |
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
1 B0 g( l9 A1 \( A0 r; N  a- Y+ w/ |4 Z5 {
事實係D死毒撚做錯在先1 T6 F6 {% q; R
唔通要叫先生?
; s1 N; L& F1 X0 ^我又冇開名4 _, i* A! X! V$ Y& \$ o0 V1 }! o
唱衰緊邊個?/ h7 n7 u# \' p- J& h
定係有人對號入座,覺得係自己? ...
" ^+ ?* \2 |9 W
仲要用死毒燃$ n; d) @, i$ V' a. x
日日自我感覺良好$ ?+ S5 S8 P% X- Q; S3 x( k. f
好似全世界都欠左你5 Z# m" w% w& p8 {7 {; {
有時一個人突然咁大反差,一定有原因
# E" I* Z6 n6 `" n' [( a" G5 A! T
) ?! t6 S, O) H8 e$ y1 U; [* m6 k[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   ! Y4 ?! K, C. \7 v

) N5 ]: ?: p4 @1 k' M1 A, q" V有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
) V$ \) U, m, v# z- I7 U
你唔好幫住佢5 _& P. g) q' q
佢唔識思考先會咁. _$ x& g  |1 t7 |8 |- C- E+ m
有時覺得你地既思維好獨特6 K3 m! P7 S' E0 X; {5 R2 |
對你好,又覺得人地有企圖
  e% S8 j* _4 `$ s% I" [對你唔好,就唱人毒男6 t' M) h1 T1 p) M( k3 z
* P4 G% F- W6 Q# _* Y

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
. e" K/ _0 G' x- O3 \( {9 K可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。# V4 t0 W6 a2 f! S! K6 l# h8 s- n
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。
3 ^" D' R0 s2 @' S6 G5 x真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
( Q( B" n9 j. ]6 A3 C咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
& \, G# G2 g+ M可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
3 h7 w' o+ d; r  S" l0 k. [) M不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
3 }; O) I4 d. `  H: E+ j# y5 A8 q有時有d人可能想交個朋友, E2 q' _: Q# l+ c% C) \" k, ^
想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   & @: U' x( U6 d6 {( R

# s; ^* A* e! m' y5 m你唔好幫住佢
$ t  u5 c: \  |( t0 J/ s* j1 i佢唔識思考先會咁
# }7 ~; I% W! F/ g' K9 {+ E; b* c- I有時覺得你地既思維好獨特
0 r$ O' }1 X$ }. U對你好,又覺得人地有企圖
7 [# _4 j* j5 a1 v4 S7 |+ y對你唔好,就唱人毒男
5 x% j7 C) _8 t; ]1 v7 p0 a" l睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
/ a1 P8 e/ V; d4 y# i可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在. R3 t/ Z  f) o9 g: q4 r3 V: `8 X
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
2 r. X' _$ g8 P: Y3 k6 w. r9 \4 g, Y# a
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心' ?4 l% `5 E2 t
個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
8 `( R& M8 x  D$ X
' F4 E5 f  K! J& D9 ^9 O; O1 G7 dBTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD9 B5 `+ }- g9 ?5 j( C5 F
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
  X+ `6 b$ ?; @9 q$ K4 o9 P
& h' b3 P9 x' X; ^7 P. ]4 |[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-26 16:06 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   # G) C3 }+ {3 p# t: B$ y* n

' g2 P1 q, q' e* k& |6 |睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]: O+ P5 c3 J. P" y) m3 d
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
3 S' Q  L& L- h( l& ]不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
& Y' L" _/ M0 _3 e+ `1 f) C0 h( `/ _2 d7 N6 U4 W! p
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心- n4 e6 o" v8 W
個個搭訕都話想 ...
! ^5 ]# ~* }3 [* Z- u) o0 l一句到尾都係你地心態問題
7 q1 D0 Q4 g, N8 H8 i  W, y( c你地就係討厭男人,先去cd
! y; @. b6 e! v5 h3 |就正如你唔鐘意份工,先去轉工8 ^; l/ D3 c2 P: ?9 s* ?9 B) m1 Y
所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌: j6 n; K) {( }
即係狗眼看人低+ x- C' y/ f3 {9 `

6 d4 H1 A2 M2 l[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 21:11 編輯 ]