嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇CD有買藥食?

有冇CD有買藥食?

想知有咩門路買, 想身材同皮膚好D
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
又黎....唔好當呢d係萬能藥啦9 W) K1 S1 ]. z9 B4 z, u/ C- a2 A
( I2 I' L- F5 P; I
爬下文啦 sosad 記得睇到尾9 X# u+ {7 |, {% Y8 g7 ~0 k) g/ e
http://hkcd.tv/thread-75110-1-2.html
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

俾得起錢就同我買丫5 T3 e1 u( u. ~- H( h2 G( ~5 e
千幾蚊左右一個月藥. L  j' w7 V" |4 t: i! }

* e" G7 h3 B" u

回復 2# Rachel 的帖子

唔係當萬能,只係見變性人都要食。( O- t' @- o# x/ ~: `
因為我都打算儲夠錢去做手術。

回復 3# Nanase 的帖子

你本身有醫生紙買?

引用:
原帖由 yancd 於 2020-7-26 00:51 發表   , }1 L" A" m3 J. P
你本身有醫生紙買?
# Z6 k, z% y) Z# M/ D4 t
0 y4 u; ]. P/ M  E% k" A2 Y總之有門路啦5 S  ]  {  W9 [& O6 L* G, M

8 C; D: s+ I9 O% w3 r, C

我唔會食lo,除非真係有諗住去變性,以前細個會諗去變性,依家上身骨架比較橫,變左都唔靚,所以冇去考慮,加上成世食藥,老左好多會病痛。皮膚想好,不過去買d療程去做仲好,我自己都係咁。係會有改善

唔好買, 會打亂你既荷爾蒙分泌,之後爆瘡爆到想喊: M+ T+ \+ f+ w$ o
過來人

註冊日期...昨天...新Register , 0交流
# E# V& W6 H! c, W/ ^" Z都唔知係咪買既 , 食唔食得起都成問題  A  n$ @1 R( s. J  q/ C7 Z* g
直接送上路 , 講完
1 f3 k' O! ^/ A, M7 J. m) D. D" q& m0 R

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-7-26 18:58 發表   2 Y& g- j4 b4 z- F2 L7 P
註冊日期...昨天...新Register , 0交流6 ]6 g$ x9 f0 K* _6 i: a$ }# g
都唔知係咪買既 , 食唔食得起都成問題$ S% A7 j0 J4 P* t3 i' C, k
直接送上路 , 講完
8 \4 u# ~, |% _$ @; s5 Z
1 O7 ~  _/ L$ L/ a
, }1 L% k, B% W, m6 m8 w
0 K+ B5 k1 P  H  ]8 o# C/ D# B) }
新註明有咩問題? 尊重下大家OK?

我有唔尊重你咩...: N' }9 T7 q, `1 w. B
幫你幫到盡添啦.../ s# j' T2 q$ }! Q
有藥賣俾你Bor
4 Y7 G9 f! v. r) Z8 L你有門路駛上黎問
  h) c+ r* a4 n& d" @
6 u' `0 w% B( B$ u' ]! r

added you..

引用:
原帖由 yancd 於 2020-7-26 00:45 發表   # ]/ ~7 F: w( t; c( d- F* s
唔係當萬能,只係見變性人都要食。
7 A! @) g. D8 A4 \! `" Q因為我都打算儲夠錢去做手術。
/ u9 H$ c& m4 J( H% M+ [4 F: t) X

9 X$ J6 `5 G/ l( Y) A8 {5 u  R- e- X- U- L7 z
聽人講呢家泰國做手術要正規醫生證明,TS 拿到香港醫生證明後 再去泰國做,早d 問清楚當地醫院/Agent ,唔係會浪費好多時間

你有無醫生紙呀?
- m! `: _/ k2 |4 w" K) f* V5 G處方藥物Bor,話買就買牙?
& w7 z5 A1 Q7 c" C尊重下醫生,尊重下自己啦!% e+ [$ P! T  L$ J/ H. y) [) h

0 ?1 ]6 _5 }/ d! e0 D+ ~

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-27 02:29 發表   
5 s7 u: \3 `# A  j
3 t7 B( c$ ~& g$ r8 J6 c( Q' c* [+ k( V, C$ ]
7 u8 e% A4 {, s! M
聽人講呢家泰國做手術要正規醫生證明,TS 拿到香港醫生證明後 再去泰國做,早d 問清楚當地醫院/Agent ,唔係會浪費好多時間
  G: H! a* P! U$ h7 `3 [! I我都打算等遲下疫情好d去果度旅行順便問下。
* C- s0 ?" G! d% ?$ g淨係聽人講話香港d程序好麻煩。

2年RLE,1年HRT(HRT可以同RLE同期),完成後Pass就可以排期做手術1 S6 b- C' d* g

+ g* w9 I8 o, l8 \7 }香港一啲都唔煩,而且一條龍式安排
5 \( Q. j! [! f" }( e" O, @頭腦有問題既人先會覺得煩- D" L0 b8 M6 e2 I9 b
因為Handle唔到個過程,所以衍生出煩惱/麻煩
( ~" w. ?7 P  E% G
% L/ }3 \  }) a% D[ 本帖最後由 Nanase 於 2020-7-27 11:14 編輯 ]

年龄大一些就没什么效果的了

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-7-27 11:12 發表   
$ G5 N0 w7 i5 `5 d2年RLE,1年HRT(HRT可以同RLE同期),完成後Pass就可以排期做手術) |+ y( ]" W4 N9 {; R9 V# I
: d* v& C5 }; s
香港一啲都唔煩,而且一條龍式安排- ^# F# ~" n0 I5 u& H8 `/ k; L2 M
頭腦有問題既人先會覺得煩
( U7 H/ H& E* I( l. E因為Handle唔到個過程,所以衍生出煩惱/麻煩
- v+ g, u) x2 i8 l你已經順利過曬成個過程?

香港程序比較統一~~台灣才煩…

引用:
原帖由 Jany 於 2020-7-31 21:02 發表   * c: U; l' L4 X4 I

$ C9 {& {. l4 u4 b, Z$ Y5 C5 X你已經順利過曬成個過程?
, g3 [0 D8 [+ N  \( ~
6 O) x8 w& O4 ^8 T
沒有; M/ Y1 T, v! r: ~& S+ K5 h
/ @0 W6 h' L$ ?* D8 y" Q