嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇CD有買藥食?

有冇CD有買藥食?

想知有咩門路買, 想身材同皮膚好D
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
又黎....唔好當呢d係萬能藥啦
  K  B+ A1 k' Q# l6 p1 i+ n  H0 c
爬下文啦 sosad 記得睇到尾
6 m* _: ?+ y: J4 q) H* ?/ x$ M( s6 shttp://hkcd.tv/thread-75110-1-2.html
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

俾得起錢就同我買丫
. f8 ]6 k# ]1 P6 i, F$ i千幾蚊左右一個月藥5 ?( l' n* p' p& k7 a( _
! i: a0 l, v3 T  Y

回復 2# Rachel 的帖子

唔係當萬能,只係見變性人都要食。: ^( N* C4 B1 Z; N) A6 E  t
因為我都打算儲夠錢去做手術。

回復 3# Nanase 的帖子

你本身有醫生紙買?

引用:
原帖由 yancd 於 2020-7-26 00:51 發表   
5 U% G0 P2 S3 ?, `; x你本身有醫生紙買?
& Q/ M$ e* U: Y) V6 }, V8 V- c/ W( q; Z+ x! |: |( N
總之有門路啦- ~" F# C( ~0 L# Y) x6 l
* v5 |( h) b$ S" q2 F; s

我唔會食lo,除非真係有諗住去變性,以前細個會諗去變性,依家上身骨架比較橫,變左都唔靚,所以冇去考慮,加上成世食藥,老左好多會病痛。皮膚想好,不過去買d療程去做仲好,我自己都係咁。係會有改善

唔好買, 會打亂你既荷爾蒙分泌,之後爆瘡爆到想喊% e, [* v" k, }9 @3 t
過來人

註冊日期...昨天...新Register , 0交流
% i8 ^+ K% }' m9 _3 T8 L) G; s0 _. j都唔知係咪買既 , 食唔食得起都成問題* E, N8 o) {' T* p, M
直接送上路 , 講完
3 c" t( f/ {6 x0 r0 p0 O; [9 G5 o  }7 q* |% f

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-7-26 18:58 發表   
1 E/ h8 S! W" T* D註冊日期...昨天...新Register , 0交流
; `  T$ N* G: c: ]9 W都唔知係咪買既 , 食唔食得起都成問題
6 {2 \+ q4 \: r' g1 @直接送上路 , 講完
# W. j  `+ w" t: Y1 H2 Y8 S7 ]3 X
- s7 z2 q7 p" M: a$ K
0 Q; Q  ?1 `! z- S( F' H5 ^: {
/ H! I1 h4 E9 {
新註明有咩問題? 尊重下大家OK?

我有唔尊重你咩...' \8 Y* E7 j: p6 W8 r/ U( t; [+ q; K
幫你幫到盡添啦...
2 y8 l  I# P. F9 J' ]8 w有藥賣俾你Bor
  ^1 Z; _% o/ }: R1 A  }你有門路駛上黎問
: h' V6 a/ Y7 O1 u6 ?
' H2 l3 G( a' u$ `

added you..

引用:
原帖由 yancd 於 2020-7-26 00:45 發表   ) t% _; c# ?, A4 }" C5 G
唔係當萬能,只係見變性人都要食。9 ~6 }+ |* I& W0 j( O" Q
因為我都打算儲夠錢去做手術。
9 ?2 z1 a2 R; S/ M2 l5 w$ L
- y! S) S" n$ u: T6 M
3 v) }5 q0 |- ?; N聽人講呢家泰國做手術要正規醫生證明,TS 拿到香港醫生證明後 再去泰國做,早d 問清楚當地醫院/Agent ,唔係會浪費好多時間

你有無醫生紙呀?
8 p' U. ^  y5 i; n$ r處方藥物Bor,話買就買牙?* \2 C6 g" J  e, S5 d
尊重下醫生,尊重下自己啦!
' \0 B9 |" [. ~& I; t" e% B: F- B) I
. n7 ]% T, I0 j4 x9 g

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-27 02:29 發表   - p) w; F" ]; E( r7 f- j
* ]7 I/ C  r: M

( I/ t+ U7 L5 W! _6 n! e. l6 ]: j/ V
聽人講呢家泰國做手術要正規醫生證明,TS 拿到香港醫生證明後 再去泰國做,早d 問清楚當地醫院/Agent ,唔係會浪費好多時間
; V+ e2 E3 c! Q) ^2 z, m
我都打算等遲下疫情好d去果度旅行順便問下。" [! C& S7 ~/ \7 b1 R* N4 w) h
淨係聽人講話香港d程序好麻煩。

2年RLE,1年HRT(HRT可以同RLE同期),完成後Pass就可以排期做手術: N' S/ [* ]0 Q  B* E0 c& O

3 ?3 V/ ]3 t4 _0 Y1 g# J$ _% K香港一啲都唔煩,而且一條龍式安排* R* z6 \: @- {* H) r0 @
頭腦有問題既人先會覺得煩; v: c' r- v4 L7 i
因為Handle唔到個過程,所以衍生出煩惱/麻煩
9 a, v' o: e: s+ {; Z' l
% l; H" `% }) u" @! B[ 本帖最後由 Nanase 於 2020-7-27 11:14 編輯 ]

年龄大一些就没什么效果的了

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-7-27 11:12 發表   & K) o  O. V) ~
2年RLE,1年HRT(HRT可以同RLE同期),完成後Pass就可以排期做手術
7 x8 r& n% @9 M9 @/ K! Q" R) j
6 ^3 i, r8 |2 n8 X9 u! r- G1 X" o' b& q香港一啲都唔煩,而且一條龍式安排# k( b' [9 h, H2 T
頭腦有問題既人先會覺得煩
& p: v+ A$ [4 e  X* O4 `因為Handle唔到個過程,所以衍生出煩惱/麻煩
  E* t, U- V7 Z  m
你已經順利過曬成個過程?

香港程序比較統一~~台灣才煩…

引用:
原帖由 Jany 於 2020-7-31 21:02 發表   * A" [( G: Z% l1 q9 J8 K1 I

" T- k+ B- X) q5 \你已經順利過曬成個過程?
1 o6 }1 J( J. @) t
( ~+ ^7 A- p. i& q# S: W7 M/ G沒有
+ F; F7 _7 M+ e, }% |
! @% R3 R0 N, A- W- }5 {4 W9 s