嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳地陪我多個寂寞日子, 不限日與夜...
2 p. L! L) ]+ {+ q6 B5 J# P雖然, 妳地仲係身體健康, 可惜我已經無地方再收留妳地喇......保重5 Z) H$ ?9 m( R% W/ V# n

) M4 Y# n4 E6 R$ L9 g9 L+ K/ s- L, X* r! _
+ H6 ?/ a' D1 S: i9 U" g( Q7 ?% y' ]2 G
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上次送唔出咩?0 r2 x& e  g: _8 b% ]% Y# s  C' m. o
全部都好靚喎。。

回復 1# silkypanties 的帖子

好多顏色美麗

棄舊.....其實是為了.....迎新?
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

播首《一起走過的日子》

好多亮bras.

好靚呀,著住一定會好舒服!我都想有咁靚嘅bra 呀!

回復 1# silkypanties 的帖子

好掛住妳們.....
6 W6 d6 ^* z. o妳們一個也不能少
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-27 08:34 PM 發表   0 A4 J1 `4 k& {8 f, G) n
上次送唔出咩?
# r7 \3 O) O$ W全部都好靚喎。。
' x$ z3 b2 j" p8 O; H" t5 v. D, s
冷板"登" <---forum 出唔到個字...( e8 D9 B( z5 w' F) x
* n# D, z8 `  k
引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-27 10:43 PM 發表   3 M2 [, Y5 z( {
播首《一起走過的日子》
- h! H( P+ e0 K6 p" m腦海響起二胡前奏...喂喂喂, 我聽人唱過K先識架咋# m( O# f  l1 y, m3 B+ d6 m2 S7 m
% ]" U6 l, o. R3 r/ I' M

又見新 歡,  j3 }4 `4 ^9 U

" o' Q" e* D; p舊的,就⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

都好靚呀
3 u4 R6 T) P# S$ Y" V又係土地問題

so many and pretty ar~~

想看,姊姊的新歡
* D& J, R! a' ]) ~6 q8 c- ~3 x. @: J# ?: r/ t+ c8 Q9 L7 \
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 silkypanties 於 2020-8-28 08:44 發表   
* G% t' m1 b+ W9 a) i: k- d, @# l# s; \# X& a
冷板"登"  
3 w0 V; _1 }& v" P' o& B8 g% Q* U) b* H8 ?: J# x: f9 L
我都想應徵,不過人不在香港

可惜, 好多都好新淨

無底底

P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

So many, all are beautiful.

唔好唔要啦

引用:
原帖由 misslady 於 2020-8-28 09:41 AM 發表   # ]5 ^( ^: X& B9 a
又見新 歡,
4 M" |1 ]. @' x6 p
7 Y8 R& X/ d, S; h( r% _$ T" F舊的,就⋯⋯
( ^! X1 z; o: L5 g5 b* @& x
未有新歡
9 s( Q- ~5 H% E& C
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2020-8-28 11:09 AM 發表   
! F, M1 l2 g" s7 m+ f1 Y- l( e都好靚呀
. M  n' V7 l+ p0 B8 d又係土地問題
! _. ^! h/ K5 D+ @' Z( @9 ^斷捨離/ ^. {' K* E# c0 P) x: h. _9 R
引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-28 09:59 PM 發表   7 X9 q0 I2 x* S6 }! v9 k
我都想應徵,不過人不在香港
% d  X% x9 U5 R5 I! b可以郵寄, 郵資到附
7 p- H5 l$ p- c6 I/ n
引用:
原帖由 Vicentcheung28 於 2020-8-29 01:49 AM 發表   
/ p, S7 o4 P( o1 `可惜, 好多都好新淨
! U0 O0 Z2 @' Z7 U8 }
我用野好小心架
7 H. `$ Z! x( R+ \' w& _
引用:
原帖由 unclehui 於 2020-8-29 09:00 AM 發表   
- }3 e- L5 x& L2 ]; \9 L* a無底底
& c8 w" I7 }1 n) R) Q7 K6 g底底日日都著喎
% u6 o3 E- o7 V. H, U" s
引用:
原帖由 chanchan0104 於 2020-8-29 04:59 PM 發表   
! g5 h' a8 g) S$ Y( X唔好唔要啦
% z- }5 P- @. b1 ~日日在家悶到發慌, 要搵D野做下