嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳地陪我多個寂寞日子, 不限日與夜...
& ?- A9 F7 q* z! \3 w5 W雖然, 妳地仲係身體健康, 可惜我已經無地方再收留妳地喇......保重
: y) J  W5 ?/ e7 \
$ G# x* t7 ^& B0 }0 E
- V5 p/ e: a$ }" G" ~. q; p
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上次送唔出咩?: a# |9 K+ U* Y4 V8 g) j( `
全部都好靚喎。。

回復 1# silkypanties 的帖子

好多顏色美麗

棄舊.....其實是為了.....迎新?
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

播首《一起走過的日子》

好多亮bras.

好靚呀,著住一定會好舒服!我都想有咁靚嘅bra 呀!

回復 1# silkypanties 的帖子

好掛住妳們.....0 g7 i1 ]9 x+ [& T
妳們一個也不能少
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-27 08:34 PM 發表   # i- S, E- y: v$ K2 w+ ]$ Z2 k# x
上次送唔出咩?  l5 Q& S/ T  M
全部都好靚喎。。
, L* V% }# Q+ x: h  b2 C
冷板"登" <---forum 出唔到個字...' u. `) Z/ t7 G

( D: u% o, @" Q
引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-27 10:43 PM 發表   * x1 @/ U8 O. s7 S+ P/ n) q4 _7 [
播首《一起走過的日子》
8 I  W' j; c  C9 p. a腦海響起二胡前奏...喂喂喂, 我聽人唱過K先識架咋2 `; G! Z# a, G. N: h
' U# c) i1 C$ [  i3 ?. e

又見新 歡,2 v% j( \+ h6 D5 ?7 _% ]

$ G2 k$ Q2 ^: n舊的,就⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

都好靚呀. `. e+ |/ M1 {. S
又係土地問題

so many and pretty ar~~

想看,姊姊的新歡8 p# b+ S; \8 V# x9 N# ]0 T
* f* `" S8 g9 y* ?2 a
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 silkypanties 於 2020-8-28 08:44 發表   9 }8 t- B  j0 E: u  `
+ L' ^' X5 W. H
冷板"登"  
; v) [* n% c- i; }+ X% x
, B( V/ M, c2 Q
我都想應徵,不過人不在香港

可惜, 好多都好新淨

無底底

P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

So many, all are beautiful.

唔好唔要啦

引用:
原帖由 misslady 於 2020-8-28 09:41 AM 發表   
! W0 @8 v' w7 e6 {$ j% e# {7 G又見新 歡,* i* s& P; K5 a" g1 Z# r  a

7 D! m2 s! T, ]) R% @) U& t舊的,就⋯⋯
" b! G6 E* o" F9 R6 J* R未有新歡
; R. ?$ d5 u; P% L. @
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2020-8-28 11:09 AM 發表   
& P1 F$ c" q( s4 e都好靚呀9 c$ S9 W5 t; }: c- X+ g
又係土地問題
) X4 n7 q; q. d斷捨離+ k0 s& N* F/ C9 t
引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-28 09:59 PM 發表   
5 M4 b, Q& Y9 Z. G' I0 `我都想應徵,不過人不在香港
7 V* I3 D6 F3 s8 ?8 s可以郵寄, 郵資到附
  f' X8 w- `4 Q. @2 v: k5 H' F
引用:
原帖由 Vicentcheung28 於 2020-8-29 01:49 AM 發表   5 k  P, ^- {4 Y& F- t. K# i2 w
可惜, 好多都好新淨
) ~) d4 }% e0 P8 t3 Z# e& Z  W6 j我用野好小心架 , M! k6 o! d/ ^
引用:
原帖由 unclehui 於 2020-8-29 09:00 AM 發表   
! t4 o  I( i2 b/ x$ Z4 T) D9 m  v無底底
6 P5 M* W4 @  n) y
底底日日都著喎
/ ~3 V3 h* f8 I. C
引用:
原帖由 chanchan0104 於 2020-8-29 04:59 PM 發表   
$ o& {, u5 o8 O' F) F2 q唔好唔要啦
1 u8 W" l' w2 P$ r  ]+ N" T日日在家悶到發慌, 要搵D野做下