嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳地陪我多個寂寞日子, 不限日與夜...
3 |2 z" e1 c! T7 N3 e雖然, 妳地仲係身體健康, 可惜我已經無地方再收留妳地喇......保重9 s, p: N) k" j) _6 j- X4 R# D

- R* i- F: l0 j! d* x* M8 ~) F5 d0 W8 R( v4 g. A& X

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上次送唔出咩?: Z6 X  J: }' _& E: t, u; E6 H
全部都好靚喎。。

回復 1# silkypanties 的帖子

好多顏色美麗

棄舊.....其實是為了.....迎新?
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

播首《一起走過的日子》

好多亮bras.

好靚呀,著住一定會好舒服!我都想有咁靚嘅bra 呀!

回復 1# silkypanties 的帖子

好掛住妳們.....
, {" G  m5 I& a6 ]) C0 J妳們一個也不能少
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-27 08:34 PM 發表   
! c+ K$ _! r+ W7 w5 M0 E& A# E3 F上次送唔出咩?4 x6 @7 d$ D" W+ R7 X( a7 Q$ `
全部都好靚喎。。
$ J  ?1 m; b2 w
冷板"登" <---forum 出唔到個字...( G  c4 P# r# Q

8 J% ~# F: i& b' o+ f( W8 s
引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-27 10:43 PM 發表   
' {6 m- b$ e0 U播首《一起走過的日子》
! s8 r4 Q2 {3 o腦海響起二胡前奏...喂喂喂, 我聽人唱過K先識架咋) U% K. S' P5 Z0 {- R6 e# G
4 `  N: k* l2 N: n5 d& q% o

又見新 歡,; X( y9 H3 c5 S

! [. |  E' d# n) b, b7 w舊的,就⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

都好靚呀7 l4 n: y- Z& ~: @
又係土地問題

so many and pretty ar~~

想看,姊姊的新歡
+ Q/ |+ r  a% W& x- Z4 t0 ]3 Y% R
5 `' ?+ A: e- g  l, N(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 silkypanties 於 2020-8-28 08:44 發表   8 D; E6 h1 a) i6 P+ S& n& i. @( U

" E4 t; Z) s* ]. W冷板"登"  
' N* {( x5 o! h& O: D$ ]
; S! c9 h- J% f! f$ ^7 C我都想應徵,不過人不在香港

可惜, 好多都好新淨

無底底

P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

So many, all are beautiful.

唔好唔要啦

引用:
原帖由 misslady 於 2020-8-28 09:41 AM 發表   " A% {' }% `! N1 n; o$ ?
又見新 歡,# M3 c9 g  h( J
+ X  p7 o4 Y1 q; _4 u. v
舊的,就⋯⋯
) t9 @- R1 G& W( C3 T6 w, u
未有新歡
! O: w) F2 |, {5 F2 x
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2020-8-28 11:09 AM 發表   " Y- }+ G2 _4 A* X1 m. P
都好靚呀
! J! l: ?& L3 s6 Q又係土地問題
/ f/ V) x0 A. x& T斷捨離/ o! R& J2 d3 W6 `6 T0 Q+ b
引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-28 09:59 PM 發表   
. r! u2 u8 l( n- L2 \% p& P) k我都想應徵,不過人不在香港
6 A) T. x: \% r3 v; D9 C7 w6 A可以郵寄, 郵資到附 * X6 m% g6 c. T# K
引用:
原帖由 Vicentcheung28 於 2020-8-29 01:49 AM 發表   # x: q9 t- ?6 }2 K3 c  q
可惜, 好多都好新淨
. C, O; w0 _; h. m+ x
我用野好小心架   \0 w; N. C5 ^0 w
引用:
原帖由 unclehui 於 2020-8-29 09:00 AM 發表   + J( O. K7 {9 \3 N! }. Q
無底底
9 K% M- m) Q" [& e/ u% [& A
底底日日都著喎: C5 X1 o5 e% O' R
引用:
原帖由 chanchan0104 於 2020-8-29 04:59 PM 發表   
* Q. U  Z' K3 W: Q# H& ~唔好唔要啦
4 p) b6 n/ Y1 d9 B- Z; t日日在家悶到發慌, 要搵D野做下