嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳們陪我多個寂寞日子

多謝妳地陪我多個寂寞日子, 不限日與夜..., \! \- P( M9 N. m) w/ J: P
雖然, 妳地仲係身體健康, 可惜我已經無地方再收留妳地喇......保重
/ g- Q5 i& \8 g% {) g
8 u8 S) `  l( ~- [8 z+ B- q$ o% A1 i2 R; k- b$ D' a1 l

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
上次送唔出咩?
' S+ e; s, H; G: l) o$ R全部都好靚喎。。

回復 1# silkypanties 的帖子

好多顏色美麗

棄舊.....其實是為了.....迎新?
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

播首《一起走過的日子》

好多亮bras.

好靚呀,著住一定會好舒服!我都想有咁靚嘅bra 呀!

回復 1# silkypanties 的帖子

好掛住妳們.....5 ^+ i8 F9 k$ |. a5 ?# E" ~
妳們一個也不能少
Connye
V7: 分享完

引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-27 08:34 PM 發表   
7 \! w4 o+ _- E0 R* e/ e* u6 n6 E上次送唔出咩?
* I* L! X4 n6 M2 \$ i- a4 Q% u全部都好靚喎。。
  W- ?8 `# J  Y
冷板"登" <---forum 出唔到個字...
: Z8 ~- e; D  }7 C* A# Y3 p! _$ G5 x7 q) ?3 o. I7 T% U6 ~- k! _/ _
引用:
原帖由 kaka604 於 2020-8-27 10:43 PM 發表   
; w- ~- D9 D0 H8 I3 D; {* K播首《一起走過的日子》
: @* D7 j. E* O! e  r腦海響起二胡前奏...喂喂喂, 我聽人唱過K先識架咋
6 }7 q6 x# h% q% E# T1 _; \. N) O! C, u* b

又見新 歡,
7 C6 E/ I8 q4 R+ k; e: V* p" @4 Z
! [, v/ C- J% d/ i舊的,就⋯⋯
享受 一分一秒的 CD

都好靚呀
- E" _* C* Y3 q! j又係土地問題

so many and pretty ar~~

想看,姊姊的新歡
9 U* r! ]6 Z% Z2 t5 f; k+ \7 k; ?! s
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 silkypanties 於 2020-8-28 08:44 發表   3 [$ l2 u  _; M  B) _1 _' z
# @) y: @7 h5 p: Y' k1 a
冷板"登"  
7 ?1 V. o# w0 q& B* Z$ X

, ]% M# V( C. c7 {( q& E% e! f1 @我都想應徵,不過人不在香港

可惜, 好多都好新淨

無底底

P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

So many, all are beautiful.

唔好唔要啦

引用:
原帖由 misslady 於 2020-8-28 09:41 AM 發表   
! L( N; _8 Q( V1 D又見新 歡,
" Q) n- h4 r' |) R2 o; c7 ~$ y, C) b, K; r. C. c
舊的,就⋯⋯
) p0 y( @, X; L: i
未有新歡 6 {: a4 ?3 e0 x3 T- `' F6 j3 E
引用:
原帖由 陳玲玲 於 2020-8-28 11:09 AM 發表   1 G3 z# [. c, Z! A/ C
都好靚呀
1 z! u1 o. q4 T! [0 z又係土地問題
- N+ A0 K/ i, b1 D! m& I斷捨離, ~4 l: A$ Q0 U2 @* `0 W  r
引用:
原帖由 yathei 於 2020-8-28 09:59 PM 發表   
; e+ [. ]) y( G我都想應徵,不過人不在香港
; F+ ^( ~2 }( B$ f, ]7 D
可以郵寄, 郵資到附
8 ?3 ]8 o% A3 u6 b# I
引用:
原帖由 Vicentcheung28 於 2020-8-29 01:49 AM 發表   
4 i1 g/ W; w  l8 W- X- G3 s4 V3 b+ f可惜, 好多都好新淨
; c; s' V( C( X/ N
我用野好小心架 ' W3 C& f2 Q3 [( }  [" `8 t
引用:
原帖由 unclehui 於 2020-8-29 09:00 AM 發表   
2 ?3 ~( a7 |' J3 N, q無底底
/ b# |- X* B2 S
底底日日都著喎( n( W( U6 _7 M3 ]  L
引用:
原帖由 chanchan0104 於 2020-8-29 04:59 PM 發表   
+ y7 K, n7 k; ^) k6 t/ ^( D唔好唔要啦
  h2 v" X8 ~! _" v
日日在家悶到發慌, 要搵D野做下