嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔通我遇到女神!?

唔通我遇到女神!?

我懷疑今日係中環近雪廠街附近撞到Gila,個女仔對眼同個假髮同gila 的好似。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
  我今日出左街呀. 把遮應該遮住我, 冇咁易被發現.

引用:
原帖由 gila 於 2020-9-29 17:18 發表   
0 U/ e: `6 [, S/ A' t/ Q* K  我今日出左街呀. 把遮應該遮住我, 冇咁易被發現.
+ k/ _2 j8 m% y2 L

2 N1 [. c; B4 P咁,即 是啦
0 l$ b$ ?& `' V2 O* i1 b3 R# P& I3 h( ?+ S  d/ D! B( r
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

話時話我今年初(唔係好記得實際日子),在官塘也遇過女神,當日下午四五點左右,在APM二期後街等過馬路時,看到對面有一個好可愛妹妹(應該係女神),於是望左兩眼,只是當時我還是一眼就看出,因為頭髮出了些少問題.2 T4 m5 R% C4 ~( B8 p+ n
直到最近才來這看到一些舊相先知道原來是女神!!(應該沒認錯吧)3 d. x0 t5 w1 F, q) _; _3 ^
不過真心想說女神真係好得,所以我當時才會多望左兩眼.2 z' s3 @5 \7 ^
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

引用:
原帖由 Eliza 於 2020-9-29 18:50 發表   9 P1 F) Z8 S- h" h, F
話時話我今年初(唔係好記得實際日子),在官塘也遇過女神,當日下午四五點左右,在APM二期後街等過馬路時,看到對面有一個好可愛妹妹(應該係女神),於是望左兩眼,只是當時我還是一眼就看出,因為頭髮出了些少問題.( n4 j0 W( m( k) {0 h
直到最近 ...
! [0 y$ m5 Z( t8 f% p- P5 p% b' `5 v" Y5 ^2 z+ \
女神係觀塘有禁室....

引用:
原帖由 aac 於 2020-9-29 19:38 發表     \; g) ^$ o4 X" ?1 ]8 Y
" k3 J  z' |$ A! O
, Z7 U' \" J6 a6 C1 e
  m4 w, k; P, }/ V# U1 n0 r0 ]+ \
3 D& Z% G# ~$ R& c. X
9 p$ a( A- W( x& w) Q% ?. C/ tWhere is it?  I also go to Kwun Tong very often...

其實我覺得大家都係CD,大家就會感應到一😜
Wechat:howau2016
TG: Hello Mag2020

引用:
原帖由 aac 於 2020-9-29 19:38 發表   , q) |" z8 d8 P5 E' H* b

: {8 K3 h9 s! P8 [' B) |) f5 y; w7 O( T
2 n; D. D, |8 h* Q% t
  q! M) O% ?! F* f7 ^, ~4 f3 G' `
oh.. 呼之欲出
享受 一分一秒的 CD

去中環咁大膽
- {5 q7 C: u  F% h3 W幾時落MK俾我撞下
" d4 C# q4 v8 E7 l3 U1 x* O8 f4 q9 I2 ^

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-9-30 11:43 發表   + ?1 V; q% W2 y7 y6 u& a
去中環咁大膽: j4 S7 [7 X' `9 i% U: b( C
幾時落MK俾我撞下
6 {5 S1 w' D: M/ O1 ?7 l3 W3 {, M' q
" B) b) l3 z3 p2 w

- C8 ?1 m  p% Q! ^# t6 F% b用對,愛美神,撞下 - \: x0 p9 V: p# y8 t" W1 y
^_^
享受 一分一秒的 CD

回復 2# gila 的帖子

你係咪有去中環先?下午2點左右咁上下