嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

成間港龍執笠,會唔會有好多制服流出?

成間港龍執笠,會唔會有好多制服流出?

照道理空姐離職要還制服俾公司
0 K+ d7 h7 j5 K/ a3 r6 `8 Y( ]但家陣係成間公司摺埋,應該唔會有還制服呢回事
, g/ h4 j# n9 x) l0 K( m, g會唔會有好多空姐制服平放?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想要返一套

未試過著空姐服。不過要扮得似,最麻煩要set頭。
! x0 q% Z4 r! J雖然自己不是制服癖,但留一套珍藏都有點意義。: a1 D3 t4 |) H/ ~* Q
(好貴,不捨得花錢買。)

希望會, 收埋BC以外職級

每人買返套
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

會炒賣?: Y, v- k1 X3 a; X. ^
2 J$ j& R/ r% X4 _/ z& {
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

小晴都想買返件,好靚
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

勁想要買番套 邊到有方法呀?

引用:
原帖由 Shion 於 2020-10-22 08:10 發表   : H) N1 M- Y2 ~# |0 M8 W  U
照道理空姐離職要還制服俾公司
$ ~) T7 H3 T7 T& \/ a但家陣係成間公司摺埋,應該唔會有還制服呢回事/ {8 ?8 U0 i' R4 k% r" c$ N* c
會唔會有好多空姐制服平放?
需要回公司交還禁區証/職員証/制服/配年! q( G" x3 B. N; _  [
需要回公司收拾儲物櫃+ ^! v- S% p# E" R
交齊換離職信及尾期糧
暫停寫入

傳聞話佢哋會用順豐上門收晒啲制服佢,所以可能難有流出
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

正常人應該會覺得咁大間公司唔會執笠時收返晒d制服、証件?# ^. g8 t2 A. ~# F) M
安全隱患囉
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

但以前都有 救世軍流出過制服....
! \& {$ D  b/ F& r7 Q當然穿不了都想收藏一件,只人都唔點最多當唔見補錢,唔知要幾錢呢 ??

見到以下
# f* f  g/ P' I* t6 ]  Ahttps://gramho.com/media/2425356081709438036

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-10-22 16:31 發表   3 F" W/ d( R7 x/ H2 S6 F
正常人應該會覺得咁大間公司唔會執笠時收返晒d制服、証件?$ C% d. Z1 j* e/ ~6 |
安全隱患囉
, P% f8 f1 [/ N; V" G
: M. L- R! p+ K" e
好耐之前已經賣左2X套 CX,HX,KA了

引用:
原帖由 jckalok34 於 2020-10-22 15:03 發表   - i! s. H0 e. T- c+ j' s
勁想要買番套 邊到有方法呀?
% y: H4 Z% o" t  R2 c# H: w
: v9 ?1 b  H+ ~) x9 l) VCarousell 而家有人收$70002 d* z9 `6 S4 k7 J

) `+ Y  k- g4 u2 B/ r我有條淨裙L2 $4500

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-22 08:59 發表   
0 W, F+ i* V. B! y+ o8 d6 \未試過著空姐服。不過要扮得似,最麻煩要set頭。
. M2 d. l3 d2 t4 h4 ^8 J7 K& H雖然自己不是制服癖,但留一套珍藏都有點意義。' Z: h* v) y% u& t
(好貴,不捨得花錢買。)
; p$ M6 b; y! V* [/ L  m2 X9 @( Y- R1 e) V( I" C1 a0 Z2 \: W5 y
而家大約$7000 一套

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-10-22 19:28 發表   
2 U  a; F% t  I4 \
* s9 T) k) s2 g5 }
; |$ u9 W4 k1 q' }( {0 L" X而家大約$7000 一套
* s6 O: X0 @: O
平咗喎,遲啲再收

引用:
原帖由 bbalice 於 2020-10-22 20:13 發表     O% p" h+ G7 Y' {5 f! M, ]
! ]  U, z: p) r( [
平咗喎,遲啲再收
6 l3 N! i4 A4 `4 h# Y8 }

' }0 C' n" K* a  p$ [遲D可能貴,而家開始反價

引用:
原帖由 khman01 於 2020-10-22 18:37 發表   0 I8 o/ s8 x4 A* |4 g
但以前都有 救世軍流出過制服....
8 ]: k/ B9 S- e) a1 l當然穿不了都想收藏一件,只人都唔點最多當唔見補錢,唔知要幾錢呢 ??
( F7 r/ p$ v- N
' u3 b. k; |! d& ^" E答你 ka 外套$567 裙$540  & M! f6 Z+ A+ F5 Y: c. ]
HX 1外套,1絲巾,1手套,1圍裙 1800定2800忘記了
2 U. H& k+ j! q+ U3 a! w: p5 z2 J$ S9 P8 f