嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

成間港龍執笠,會唔會有好多制服流出?

成間港龍執笠,會唔會有好多制服流出?

照道理空姐離職要還制服俾公司
( n& h: P2 R0 H8 u* c- ]3 x8 }但家陣係成間公司摺埋,應該唔會有還制服呢回事  p" b' c+ L: I3 M1 k
會唔會有好多空姐制服平放?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都想要返一套

未試過著空姐服。不過要扮得似,最麻煩要set頭。
" x: }6 e7 B  Y% e4 Y! z, p雖然自己不是制服癖,但留一套珍藏都有點意義。
; S, F1 p& s! i1 B  I/ L(好貴,不捨得花錢買。)

希望會, 收埋BC以外職級

每人買返套
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

會炒賣?9 t) B" @/ y. b$ ~

0 w* H# e! M3 H8 ^6 `/ G(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

小晴都想買返件,好靚
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

勁想要買番套 邊到有方法呀?

引用:
原帖由 Shion 於 2020-10-22 08:10 發表   1 B# G1 u" @3 I
照道理空姐離職要還制服俾公司
1 H/ A8 l! z; C( r( e但家陣係成間公司摺埋,應該唔會有還制服呢回事' k& |, N6 r  M4 `  g% P! B9 h- Q( w
會唔會有好多空姐制服平放?
需要回公司交還禁區証/職員証/制服/配年
8 \# e/ V1 P1 z: p需要回公司收拾儲物櫃3 m6 H- }0 r$ x
交齊換離職信及尾期糧
暫停寫入

傳聞話佢哋會用順豐上門收晒啲制服佢,所以可能難有流出
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

正常人應該會覺得咁大間公司唔會執笠時收返晒d制服、証件?
+ S- U9 F$ h8 u: _安全隱患囉
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

但以前都有 救世軍流出過制服.... 2 I1 t/ B* e2 S' f# V* L
當然穿不了都想收藏一件,只人都唔點最多當唔見補錢,唔知要幾錢呢 ??

見到以下
- S7 h$ B, e1 @  C% e. ^https://gramho.com/media/2425356081709438036

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-10-22 16:31 發表   
: h" I6 d0 d% j5 O6 d) c/ ~, Z正常人應該會覺得咁大間公司唔會執笠時收返晒d制服、証件?. Q$ d; R0 G+ d3 d; V' M; o* d( v
安全隱患囉
3 ]6 K4 @% J6 W1 ~' r% f
$ r" O$ s: ^5 m好耐之前已經賣左2X套 CX,HX,KA了

引用:
原帖由 jckalok34 於 2020-10-22 15:03 發表   ( E- T0 G- B! b
勁想要買番套 邊到有方法呀?
2 @6 y7 J' B% Q, p5 Z6 f) p
/ N* B' S5 n0 P( ~Carousell 而家有人收$7000
5 Z' I% l9 K# }) g  h
+ g( G  ^$ G$ O我有條淨裙L2 $4500

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-22 08:59 發表   
+ N9 Q- y9 j) }未試過著空姐服。不過要扮得似,最麻煩要set頭。
# q& ?, P, S2 A$ G雖然自己不是制服癖,但留一套珍藏都有點意義。
2 m3 u2 u7 g5 j(好貴,不捨得花錢買。)
$ m  x  v  q. a
8 \4 Y% p# @  n$ }: \: C3 D7 h而家大約$7000 一套

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-10-22 19:28 發表   % ]% ^6 o- w7 j- x, {- t
1 j6 l# j, I* l
# w1 T4 @3 X/ l) q! H- H8 d" A
而家大約$7000 一套
. s* N5 ~, G  \4 j# L1 ]0 g5 q% `
平咗喎,遲啲再收

引用:
原帖由 bbalice 於 2020-10-22 20:13 發表   . u0 j' @3 U: b5 U  I7 w/ _) R- |' z( c

, N" d6 _7 Z# l" {$ C平咗喎,遲啲再收
, C. }9 k) n0 u0 K+ G$ j
1 S. `$ F9 g6 @3 K5 D
遲D可能貴,而家開始反價

引用:
原帖由 khman01 於 2020-10-22 18:37 發表   ' J3 ^1 M  @. R7 Q4 W( B7 v7 K
但以前都有 救世軍流出過制服.... 4 g; e" [& S9 O2 e
當然穿不了都想收藏一件,只人都唔點最多當唔見補錢,唔知要幾錢呢 ??
4 u7 v# T: W4 ^

- u. {5 x: D7 B8 G1 z答你 ka 外套$567 裙$540  
5 p5 v( i9 I: \5 p) ~HX 1外套,1絲巾,1手套,1圍裙 1800定2800忘記了1 M, c) i9 z) \( B6 s

) C6 H0 V$ H' G* @[ 本帖最後由 fishball1342 於 2020-10-25 12:27 編輯 ]