嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40* @/ v: W& V; b1 g( W+ U

# r, H) o: C  Q& R* A, P' N因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
& F. ^8 ^3 r2 {( P8 O( O" h
7 S& i: {* x1 c0 [3 M0 s9 ]% l新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702
0 c& V# u  W+ m1 W" a- Q# Q0 [$ T) P
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根
: S4 d: C2 c. [- L3 G很有女人味
+ q& h1 C# @) b4 m# ~+ l期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   - c# ]* u& T) [; s
尖高根$ A2 E+ U& q8 m1 P8 E' v4 L- ~
很有女人味/ K' Q# ?  X  g! y
期待穿上
$ U7 U  W( M. ?4 F
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖* M5 o8 D6 E/ x- }
4 @1 C: S3 `: i! [6 t* O
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,; @8 K& f4 ^% m+ T
4 g6 _! X0 j* j, u: d$ Z) V$ t
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?6 M4 e1 Z# p/ D3 ?

3 j- }8 j) p) w) n' ^5 O$ p0 F(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   
1 ~. R1 _" F0 m. q7 N* W# V
* a. ]( v# {) k( J2 ]) Q雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖8 e! O6 P0 {( x% I: o+ ?

4 `1 o' Y) R5 @( v& ?% g6 j5 T感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,1 j4 I& Z9 p! `% y0 d
6 r" }3 N+ Z8 s+ W. q! m" c0 `/ V
咁可能會好睇好多
, b8 o9 t9 m5 M9 @: {* x7 w2 {1 r/ l
就係因為這款已不再流行才放二手呀
( t! ^$ ]2 l+ a
; P# }4 e' I- N1 _% J) r* }& V不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   ; N5 q; F# S! e# g7 S
感覺,好夾 腳趾?( e# A% ^5 ~/ A" F2 h5 E7 ~

$ P2 ~! f' n: a% t) \, j& n" c& o$ o(o^^o)
  e. _; W& G* Y
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,. \  o, Z/ q+ D
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
/ [- q8 S* L" u( I) o" x% [
# x+ R: R, z3 O/ n, `7 @! S2 r為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼5 Z8 l! S& F9 z# w

0 }# E1 g* }$ {6 j7 r- U同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
. G+ z, y7 i' O' E& |1 |
! o6 [2 `7 k- ]  D2 Y- `# b6 U+ F[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
. J6 W$ ^* g* |2 |1 c2 [& R' p3 a
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,* N. c& ~' V' ?
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,. o+ H' N* s9 a

) |$ j6 ]3 D7 ~為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼. e6 \; L0 s0 R1 \5 j$ f
; w4 P# E/ s, l8 k$ U3 H3 N
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
( u8 ~& j) j6 s5 J$ H! B3 g" F
$ D2 ?+ A4 m+ [- R
I also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋
! Y/ [$ ?7 P# P! P很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   8 e+ x6 K( C5 ]3 R' T
妹妹你很有心得
4 s6 |& T  S7 o

* ]' A8 O% F; T) V  H+ P冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 + r% m& ?6 s% p" e) ^

2 t5 e' C* H" z3 `- E2 {, I
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   
1 ?0 B0 ~6 v& Q  o, z# ]: j) L1 X著咁高腳痛又會起水泡
# e6 P% s7 J0 I! V3 \7 ]

, v& G" F$ c: w  s/ g: R鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
' l; q0 B: [; C9 u- p( k' r9 I, ~+ @( @5 ]( X9 V
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我. j( i* |" C  a0 U4 N; U
; J; p6 @$ M+ [. B
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
4 g% x  L7 E! G7 K& _2 M$ g/ D2 _& c呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
7 I1 T9 |% L" }
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   ! c" W& R2 d4 H  _' b5 w

8 [2 c( A  {7 P+ d" T* \& Q/ ]
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
  Q) T# g9 O9 Z( E( Z! e* H. R- ?$ |9 {- u
; B: h( s2 v  p4 C1 j' c

6 X. ^! j/ c  D+ H, \  v鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,* O, C+ \/ g: f' M7 a: q% V

0 b0 ?& A) |( x4 p' A8 S1 ?; Q* l同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我  q6 a) j& f3 k# G* v/ G; l, R& J

" Y% t9 }* H7 F& }( c再腳痛、再乜野我都會繼續著,
2 {* l+ s5 @" z3 F. K4 s$ M
& e4 `. S: ~3 b; O& H9 d1 ]
我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   & }& E1 J$ Y& e: E4 S+ n

. o5 ~8 e4 W; [" H0 i* P# q/ @& \/ ]; {) ^# G, M
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 ' R" ?4 R* a& y. e

& ~0 J! b+ _0 f2 o6 E) x+ A7 w& A) r4 @$ l; \' g

j& E6 }( ]0 X6 W) \鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,0 |1 E& Z2 S% W+ E" n
8 \/ E6 u3 |* g: j  ~; b
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
$ u2 |, v! H$ i2 R, _* r9 A/ ]! X) C+ i" x
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
  F8 i# A, [. x3 k9 e% ]5 Y; ?8 m+ D; ]8 S9 u5 E
姊妹説了貫高根之好處和優點( j& \' {2 t0 ]  E3 U
我真的想穿吓  F3 `& l- p# c$ k. G) A4 w
細味我自己的高根,行走時2 U4 Y& E! U8 Q4 F# b% d
真的好像側了一旁,冇乘托力