嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40, [' H, `! @5 n0 {  M
, q6 c$ n- D% g4 g2 H
因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
6 ?+ b+ ~" X( g8 O
& i2 `8 o! U4 Z8 ]新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid7026 \. d% \  O# |4 {% l. H
# e* r5 F/ E( [! g" Y) F* I6 ~
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根
: R1 Q$ w8 B  u' j/ ]2 z0 @* D很有女人味
* Z) g. w: X  K期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   
! R& c) n$ c- A+ e2 ~- y尖高根
; ~0 w2 S: u3 |( m+ z很有女人味
: Q- {1 y! H2 E1 i6 b7 X期待穿上
; v" {* \! w. e* y6 M  N# Q/ f雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
8 u4 [0 j3 l7 T" Q7 D, U+ _
5 [- W& B0 }3 _5 R4 |! ]感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
7 F4 k% I  u; j) R0 w6 z2 z
0 L5 H& ~! A$ N- e! T咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?8 c3 ~" o5 {2 Y; \

9 g  `8 \; Q0 M0 \) `' ~/ A(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   ! T% F+ [& X% `; G! v# r" x" w
8 D8 W- ^; A# o% w% V- O' T9 o
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
' v% ~9 z9 B0 I0 t! g) n4 z; X0 @# u2 M' n, |! x! m" z, ^4 ^% `
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,! g  A! L: i3 j$ h  n; P
: z+ B2 y6 d% ^7 U
咁可能會好睇好多
/ t( u/ j; Z* @! ]
4 O# S6 E% I$ |1 l% \就係因為這款已不再流行才放二手呀2 i! ]: H: P/ U( j1 K8 v) }# V

! z% B) c9 z- q. [9 ~5 T2 Q不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表     W4 ]7 j% n# T$ X
感覺,好夾 腳趾?
  v" L- \; b1 ], z( y/ O% H
1 }6 L. V" P4 s4 O2 L3 `* b0 x(o^^o)
9 g0 c4 u9 i+ U8 \* k完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
) R9 v. P1 z& L: Y' s夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,7 i9 R6 R3 O7 E

& L6 \, X' ?. [3 |+ j/ u' j為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼& ^" W( j( N( K# b& _

- B5 c5 V6 T9 O! q! C+ A6 _同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,( U! q; F) ?+ d! G* F/ p

$ C" S5 I  C" P% T4 U" l[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   5 U8 w) L5 v% P- p  S; X
9 S4 S6 P5 Z$ j
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,$ ^9 A& C4 `  J0 R7 A
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,$ b9 b% a9 Z3 v9 ~! Y
/ E$ h; W: y0 W/ s5 z$ H& e3 `
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼5 ~" @* Y; g% n) O1 k

6 B$ |* y# Z. k  u同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
6 Z, j. E- n# C1 Y4 u5 d+ e$ j- n& k& y3 r9 k

4 i. g; u3 ^: pI also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋+ |6 ]3 q# L( Y
很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
: l# @9 r7 @) S妹妹你很有心得
' f- [* u9 u" W8 E; H! z: P5 g9 S5 ?  w% V7 z& E! k* l  N
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 ) E( O" ?' e$ p. w$ p, m: K
0 Q( Y! i( S6 |3 ]5 N: |
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   
2 L: [9 U3 C; N! P: p著咁高腳痛又會起水泡
! b- A  u% e, [2 @/ G- M7 q, z, |) g( G! [& y8 F
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
; {0 j) g+ Q/ t0 D7 E
5 \! {8 L* f0 \0 F0 E/ P# R同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我, K# J2 a) w, m) j
7 s5 j! Q  e' K. y+ W# E9 T
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
" T- z8 H, D9 G6 Z呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
& T6 a- y! w3 }- `7 H
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
' e; P+ Q' n# a/ c
7 e; y+ o4 {% K5 \' z
3 S$ ]  b* _5 `5 s5 n& u/ ]冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
  }0 x, K4 ^+ g- O
4 ~" \2 z; K' G
; A! t8 l. X9 Z' F. Q. j. M& G/ k. a. {( G1 m+ v1 P
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
1 e! i1 L+ ^5 w: m
8 b" L0 k' W4 y: z3 U" x同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
2 f8 O' m) h- q, v% C0 e# V7 [0 @' `* b7 \9 E8 x
" |  t7 @3 E& ?7 y5 }. l. [1 N) p+ i# X$ Q2 n  `- k+ x. k4 e
我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
; W) I- K1 \+ v3 S) p& I/ e9 ^8 k6 \/ P
5 G% g! [3 e4 J3 K  a; e; N
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 5 n" {, p7 g, }) H
+ A& O1 d# D4 |, _
: x6 ?2 \8 f/ g8 Y# }. _

" _. S. R3 l4 m7 I. R鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到," I! \2 L5 L* g+ g& t( o
' A5 ^+ X2 H* Q1 h! X2 t( q7 z* j1 M
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我6 }2 }- ?$ E. t* D/ d
1 k+ z- D3 K: H/ X
  m# i. [5 \5 r- y" r" O
6 c% ?. Q1 @' e  S姊妹説了貫高根之好處和優點: m# Z% |/ S5 g# `1 [$ g
我真的想穿吓
% |( g9 ]4 b) g" B& q細味我自己的高根,行走時
! Q8 P7 |( N" Q真的好像側了一旁,冇乘托力