嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40
% W+ P0 \! z. I6 m/ @% C8 B: k& U( T& ]4 K. P, \) ]
因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖4 T3 ~, V) g9 j+ i; p+ k. B

" a* {) Q$ Z% Q新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702' F$ V, f' T- N( \/ s5 g
* i( V% S, ?2 V" H7 z
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根/ R( d0 o" s9 g( E+ G
很有女人味
5 ~5 }: L, m- ~5 b2 c! [期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   
  J- C2 Q  O$ r: o尖高根4 S8 E- t7 O1 w7 f; c( f
很有女人味
( D& V$ }: Y+ j+ _8 A8 u6 _期待穿上
, s0 Q5 a. h3 @7 }8 z. K6 G5 t
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
$ Y& `" X( {+ Z$ o3 @* w
8 x; ~5 {; T1 v$ u9 l: c感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
# T6 I  _/ E* k' b6 p- q  s5 I& N$ Y+ _' n( h& ?  e
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?
8 S5 s5 H4 f2 i
7 r; ^4 E: X: Y& R(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   
7 n! E& `, {/ `# F( t6 Y7 t  s6 s$ }* ~( k% o; q/ r1 j
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖2 T& Q" H. R) k4 b+ i4 t
8 Q; G* B7 _1 O# b1 i
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
$ z7 Z  G; ~8 v2 k
5 G- G, j0 N! O* j& i8 s+ |  g咁可能會好睇好多
6 H2 x0 m1 C+ x0 F! w
' R! {0 X* e' W就係因為這款已不再流行才放二手呀1 p% v) w9 ]3 R: Y% i
/ S9 ~% d- n2 a' d$ W2 r
不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   5 E/ d( N% S% r9 G
感覺,好夾 腳趾?
! c% F- D+ O' M/ {; D) M$ j# ^$ {
7 T  d+ x) R& B! G(o^^o)
! a! ?+ x; \7 U) y: o完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,9 ^2 }3 s& O* f. L# l7 f
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,# \0 k7 r0 q7 V. [

/ r3 f& P7 D; p- v' k為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
% P( z$ `, w+ z
- V. N) i% F  J/ x; U同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,) `8 p) n$ C, Y/ u. P0 l
+ J  X' M2 X9 Y, z/ l/ U, E5 p

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   7 O" O" V( L. l. C5 z) F( l
9 c  u3 k0 R% b& T- [6 b
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,- ?9 A/ l) O$ n+ K
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,! `, h! J: ~* T( Y$ K

/ B( d3 J, v6 l  w  V: U為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼% R2 c  R/ i0 G# I7 e2 P
* _' e" G) I# n; q: \. f. r; t
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
' D9 Z* c0 J3 x* A  h& k; K+ k1 C
6 J- J$ M  e6 v9 t  V% m6 |, XI also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋, u" ^8 V3 g0 W( m; e- D0 {
很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   / w- U; t8 X4 U& _" @( {
妹妹你很有心得
4 _2 T- u/ [3 ]+ ?' Y/ r; A& ]  X0 y& R- e# K
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 5 p  o  v+ `. L- _! a* L8 h- J) r

& k( v7 P5 u( D/ V' X
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   4 ^7 ?- B. d& p+ E% @  ?' p* b+ s4 o
著咁高腳痛又會起水泡
8 [+ G8 G: |) m7 m8 N, A' y! b- W6 w8 u/ W0 e, b) x6 X( j$ M* Q$ S  o
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,- ^9 z+ _& X: B) `; o

. u+ K" @8 p. Z, {- g( L, F同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我( f- f! @% V) g# P' a; ]) k
! G$ Q% i" Y8 N0 q( X/ ^, c* V
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   ) x# d* G- m. |/ {  {
呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
& `+ Q8 k5 z8 r4 `' f: F2 S
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   * q9 s! o" j" {7 _
' l4 ^2 o' s6 Q& {( b1 i

' P- V/ z' z0 E8 m# k' R冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩   o7 x/ c  v: `2 Z6 i7 E

7 k' x5 G' p: K2 \" p- f( E0 T, V: m* |6 R: \! ]/ a
. |( z2 v' C" X4 C2 P
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
0 B0 |" v2 T, P) z
2 {: B0 T3 G. g同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
1 p* j1 D0 ~  m6 y
: J% r3 T5 s" \7 k7 ]& r7 v+ h再腳痛、再乜野我都會繼續著,
: T: U/ H# M7 M( b1 z' b
6 r  ?/ ^  D* D
我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   6 R4 ?2 F2 q+ h3 G! w6 |
# z. T( X: ]$ r0 S

* s, D# ^3 |, a1 W冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
, \$ @2 L: R) ~& u  p: [! O
3 H" C, m( N5 R! x! m1 }9 y
' Z% S$ h! |5 `5 ]& R) q5 O: k. k; d( S$ n1 t# q, z
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
0 v  e2 e  F7 E7 V- S/ E- g  s# C- ^% |
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我: T8 N/ X- g8 p2 t. T9 ?, I
9 }  @) |, D0 S4 z" z# E
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
8 L. F0 |2 I) k& r& V: M- b; t% |" d/ g5 _. D1 Z; }
姊妹説了貫高根之好處和優點
; b" r; ~9 L/ z: K, o我真的想穿吓
8 U: x6 {$ h8 W3 g/ n& F細味我自己的高根,行走時8 p* U/ H; N# s6 m2 K& L, a
真的好像側了一旁,冇乘托力