嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40
6 p. N  _8 ?" V7 _# n4 k# ?- ^
! _9 r1 T9 ^4 I! J+ l因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖; O  T$ s- X6 h% H
2 g5 s$ V/ f2 v- Z* R% r5 a
新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702& {# g5 [7 I: `7 ~6 v7 U5 l
7 P) s. F0 H& |2 ?' y, E
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根) {* D3 n" ^9 }& n( P8 ?/ B5 c
很有女人味
0 `. t) v. |: u. q期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   
! @! W! ^- j6 I. x尖高根
' o5 K6 r- A! D' L' o( Q! J8 ]很有女人味1 A2 @( H; g# D1 |$ V$ N. G' f
期待穿上
7 W: T# g+ s' i& O8 b) P雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
, n( V' [$ v" f- O! k
+ ^- [3 p- \3 n& w- D7 N感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,1 |7 I6 T/ W; m- Q4 k% o

+ ]( V" X! Y  S( P7 d咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?
$ h5 R0 b; ^+ k1 N0 L
% u. k( y7 H* a" X# @(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   
9 \! q3 U7 f$ p! K( L6 P/ n5 @; N+ A+ j. H0 D. `8 C
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
, [- K2 ^7 b4 l5 n4 H/ N7 q' a+ p# Q/ I9 f6 U1 P
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
3 N8 O' Z3 ]. `/ V9 _( r: _8 Y* \; u
咁可能會好睇好多
8 l6 k1 U+ r7 \9 {/ n1 y- l/ r( R8 l; S7 b0 B) ?; A4 I
就係因為這款已不再流行才放二手呀( v# C$ Y; k0 u8 U3 h% p: {' k- t

" O3 z) A5 z& K, J; X$ ~, a6 [5 Q不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   
3 |$ w' [* D7 I, W% C! ?6 v7 i感覺,好夾 腳趾?
2 r, z+ o/ R: m2 s* d
% H0 {/ m( c' {% i! g% T& D(o^^o)
7 X# {9 `" E6 `+ X! _+ d) U完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,  D) P3 \) |% @% h/ f8 \0 _: E
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
0 _0 n/ G3 m  a3 _. g, j' d
; u- S9 b* {) i7 ~. A, {為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼6 i; q7 V/ L) B
7 V( b1 R! Q* l3 _: g$ J
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,! W& Z0 h" `  N
2 `4 R+ f! S6 o$ I4 b. D1 Q' T4 K

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
7 ]9 U; X0 z3 W3 G/ S7 O3 S) w8 @' y: y2 ]
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit," A4 F: s! T; ^! v
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,9 H; H! p% p+ y- n
! K9 i$ n: z% o+ p& M
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
' k" u2 G( ]  B) A% N
7 W+ b7 I" R0 B5 A, d" `同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
' h/ ?5 H! ^' W
' a  i5 B# s" WI also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋. m5 Y9 t3 a5 A
很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
  l& I5 I3 Y$ S0 a, d1 G* R! q妹妹你很有心得
$ Q9 p$ ^& q$ l, |4 Q7 `- P6 K! s9 q! U) I+ L+ B% |
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
# E% ~3 |, X( L, \# T; b/ f
; v+ e8 P8 e  _
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   
1 C7 j$ X! s( g! B著咁高腳痛又會起水泡
" B2 r& H4 u. }- o/ S9 ^
3 y. n! Y: b% y! U4 r. G
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,$ x2 s" f, Z4 [5 K9 H. ]- {

6 i- u) L: F. i' g- b同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我6 x- v6 R9 m6 |/ ^
9 S! ^4 o1 e7 L( q( e  F+ G( g
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   9 }9 V( ^. {+ |* J6 ?6 E6 n4 E( l
呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
+ `9 `5 Y; K5 ]1 X0 v
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
1 P9 a0 j# `( w* W$ A$ |0 }, U5 p1 C
" o# W: B+ L: }$ S' X! x, A1 \: O  b" Q3 A! }( Y# _2 C
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 4 b/ S2 R" Z5 o1 ?) p& F
: Y/ G1 N" K* O$ k
/ w+ H* F; h6 _% w* T& \
& y$ c% P& C6 c
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
4 F" w: Y. [' B: A' S8 p  z" u0 \# e, w8 \
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
$ r$ x! L7 H; j) N. H
& `& }% C. M  K3 S: D  V  o再腳痛、再乜野我都會繼續著,
! D' e6 w, Y0 g+ I  O4 b, \# a# N# _- c2 F! _7 a7 J$ \* ^2 E+ x
我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
$ h2 _7 m' E9 r7 y' G1 A! {1 c  r. f, |  ?8 c1 v

3 R" x6 y; }5 }4 l, C3 N* @冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 ' h4 z/ r% X) _3 N2 J) R
: V" o: x2 a" D. s' ~
$ {8 Q9 M. v" [

4 d5 M( k6 t( r+ ^6 Z鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,. `' z* S8 _5 s4 w; N. \

) a) w" h+ d3 k# L& C, S1 C同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
- q# R& T; i+ [$ @3 R. n% Z( {6 P, N) h; [
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
$ z1 j; y% a, m: l! W, C2 e: n

1 T" k6 V% A( Y姊妹説了貫高根之好處和優點! D3 q; I5 h9 ~; |1 T
我真的想穿吓$ b4 R9 F. A1 }* \2 u% w# _4 h. }
細味我自己的高根,行走時# q% W3 C' Q0 _0 ?
真的好像側了一旁,冇乘托力