嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40
" O; v( G9 C8 n. |& i7 V* w; ~( c8 W1 m+ S
因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖& l' Y3 W: m7 _" u
: m  Z; X* E6 @
新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702+ j$ k! k- T  z& G6 w
. u) j- _- x* j
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根6 ^# N% s( s8 l9 F& _6 L$ |. w
很有女人味
7 i+ h! }9 l% P0 R0 K+ l期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   + @; |  ]* T: X, W# _
尖高根
# z, Z5 `4 N) Q' X/ P: y很有女人味/ E- G4 v) z2 _' b5 n% ~: H
期待穿上
3 o4 {- K' w, ]+ O* P8 E雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
5 Y1 q! v$ n& Y, D& M) H$ Y2 C5 p. a) p( m2 |
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,7 C' B5 _. N5 s* ^+ }2 ]3 M1 x! e
% U) u  e5 Q. h9 |
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?
( Y% |% i  i$ g) k0 b+ z% k0 h4 M9 H- U+ s; m
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   # m$ P2 U7 R1 S6 I

5 s9 C9 O' @5 m雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
* F( F+ B- X  K0 e- n7 `( H- j( M- N* k5 {7 W
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
3 K0 y; F$ F7 G+ d5 C: P
- i. H6 e2 j0 I5 C' W* q咁可能會好睇好多
# J! t& \& F; f
/ M9 ^! V$ a: c  A6 ?5 a# z2 k
就係因為這款已不再流行才放二手呀4 C: Y5 U3 F8 q9 |- h

; y9 v' ^" ]0 |# B8 c( d不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   
! m5 ]' q. U3 p8 W感覺,好夾 腳趾?
# C7 B3 z0 R% L2 t$ C+ F. c. Z/ [1 n# e2 X1 l* Z$ Z: g
(o^^o)
3 o) P# [% ~% H3 e9 X
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,: g: g/ S" N. H7 `" E3 S8 H
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
+ V& {- E8 l2 f; x( |' h
* _4 l' s, S3 ~為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼; A/ z4 f6 o4 h: y

0 W" J( g! F3 w1 B同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
) f. y) y/ P. ?! q
6 X1 G# j; L- T0 `; d$ n* X[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
& }. W& e2 l& R' M; t8 k
3 x! q2 T1 X8 ^完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
5 ?+ C; s6 s1 B9 I; Q) _夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,( W3 P! \# V$ c
0 |' X3 a' W. i8 D# @/ M8 k
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼  O. O  ?4 i& V- r* \: C
3 H! y- o( Y. F: Y2 w
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
: F! {  V. [& u8 V. Q+ [) S- u% q) O  a$ t# a1 b/ Z1 a& E
I also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋) t* g" ?8 N- `4 |! d8 J. ~
很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   3 H- q! i. I. R; ]* }) l
妹妹你很有心得
' c1 W- z. W* _; l; }8 s2 h( Z! h7 x
% l6 b' U9 p2 ~冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 3 H& e+ k7 S; X/ K, |, m
% K4 s! V  D6 b5 x8 v% ?
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   
* H5 H7 I; o. s5 f4 [5 P6 S8 Q1 _著咁高腳痛又會起水泡
' \) ]  w/ A5 P; S  K  D( J9 ]6 z& |7 ~( G2 x- X- R  P
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
; x! G( W- \4 c/ o$ k+ t# \- \8 i: D6 E& [$ m5 f
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
4 M  |0 J6 ^' S6 x1 l+ _
3 v# J$ o$ w, F, ~) p2 s再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
% Z+ a  V, P! X, M呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
, i5 d8 {1 X0 ?* R/ P2 z0 b- E# C
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   * b9 B$ O# h2 G' e
; u# ^. c- z/ c; h2 h* h& ~2 [2 y

# X. }- _: m) a  J# ?( N. H冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
2 r5 q6 P% h9 c0 m/ E3 L
( o/ e. z/ v, |9 h& h
* f6 |, R2 J8 Y- ^1 s/ w  Y! Y6 n6 N, ~/ _5 ^3 U
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
5 u; m, X5 O' p: c5 E: P* ^1 P$ d  [0 i7 e5 W
3 N- H! P' ^; n( y1 u) H4 b( I# ]2 r& N! g8 r$ Z0 b
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
$ L) ]+ H( K( R( O
' x! b& Z5 z9 z& A我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
$ h  ~* d% q1 H0 O0 y
& P! L8 K& J6 k  l, A
, X: m. N1 q" G7 y7 {' u冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
7 v- d- F! a, Q& v
, i9 o" \9 z% |; G. h3 l1 C
1 n5 s" g1 H6 j: I, u& s$ G4 M( k
  L/ D  U* H! F6 e5 \' R" Q鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
7 e+ p6 Z1 x0 g2 o) j% A( v. B2 m. b4 P  s4 g* J2 B* @# p9 y
  I& z; d' e6 v( B, p7 y+ W+ E# W. _2 _( ~; }# `
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
' B- i; o6 ~, j2 F3 E
, _) E) j+ B( D& C6 X7 {. q0 G0 v
姊妹説了貫高根之好處和優點
' Q6 U# ]  K  q  C8 t/ ^我真的想穿吓  h/ k7 l- g* U: ?6 }9 ]
細味我自己的高根,行走時
! a$ y0 R; ?' I7 b真的好像側了一旁,冇乘托力