嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:400 ~; k: `# f: B& M* `7 n

. m5 |; }& L* f& k; r因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
: w2 K7 N6 ?& b- H+ w! A9 D8 G: v( C' Z% C. w' I8 M$ g$ V
新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702
3 Z  L( V; i1 R( N
, [4 m2 D, s# E' H* X# ]6 ][ 本帖最後由 HKReindeer 於 2023-7-27 14:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根
1 c! G/ L5 O- a8 W* k很有女人味# n6 e% B, z3 ^- H4 j
期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   # N' M) j4 b  o& L# o" ]
尖高根
5 ]$ Q2 a  u: W; O$ v+ ?很有女人味
% p) T; n+ ~. c; b期待穿上
) G: ]' k! V! S* k3 \- }' H雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
& v0 s$ u) I( S# A: n3 k6 |* ?) J1 k
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
  X3 I; t1 z% B8 @+ ~2 j% q
1 L3 K; v: G* }6 \5 q咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?
2 C% `& ?. p2 x% ]
0 k9 |" N5 Q; s2 l: |/ }4 {$ f(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   & x3 z2 a. c7 u4 Y: b3 x% v

) E* S2 Q% E+ q+ {8 v雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
7 I, v4 ?# e6 L7 T1 Y
1 [( L1 z8 V* z. k; U1 c' D0 E感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,  u. S. t% x: F
1 j  m$ T0 W0 G8 ?# u
咁可能會好睇好多
9 V6 f2 Q7 T2 J
9 h) `' `  J2 c就係因為這款已不再流行才放二手呀" ?/ r5 j5 Z- t6 m

t; q7 \6 K- u/ V" W$ u不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   
! Y+ X3 L- L, a" h: I1 L+ _! U+ ^感覺,好夾 腳趾?
& v$ a3 Y  W$ y  N6 q0 [% Z+ ?0 E* M+ r: l
(o^^o)
  [, ~2 B; E3 @! t7 H
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
; V! T0 d. ?5 I/ {夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,1 T+ \* h: l$ ?3 A
& P  T$ c! g& Q$ O; i  v" B# j
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
! J2 w* k/ \! [% k- [+ H+ d9 E& a% Y& u! N- O3 @+ M. |% h
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
3 J+ g0 P$ _! Q, f$ d( v, _1 ^& P' A+ |9 {

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   * R; v- d6 A8 _7 ]

2 ]8 L  z9 v: U0 u# B$ i完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
* h, Q* o5 `1 x# B  E) H) f夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,. T; X0 e2 a7 J

5 r& y+ E% Q" h( A. ?9 y* s為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
8 d) ]7 S7 @- l- g! R+ j$ q7 ?) A- ?$ r% K$ v* u9 `6 |! h% p
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
4 Q' l" u( |  z: D7 s4 e" K: M! v' {# d
I also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋9 p9 \/ \0 {. L
很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   ' H: U* @# T, R9 X. y! r1 _
妹妹你很有心得
6 _) J$ z( n4 g8 @$ h9 w2 G' p7 Q# u
3 ~# D, ^- S( \0 d, t- t
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
/ z6 `8 f7 ?5 N5 K2 l  l# @7 G) _- B2 \1 _/ D& \
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   8 k- }: ]5 C; ^" y' k
著咁高腳痛又會起水泡
$ G) m' g$ s+ p5 _+ y
' z' U, {3 V5 b8 g
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,0 V' _2 e4 Y6 G  a# u

; r: L% \2 \# V" m6 \9 m3 [同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我% w) Q' x) _0 d
5 R) Q. X" r. j5 z' L6 R; T
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   ( n' J' @' u5 \- S3 T( J
呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
2 P% @- m( x! z5 z3 Q2 g, y始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
' ]/ P! q- \9 q8 h. }8 J7 B6 c' ~: V' U0 J

% I, Q0 T/ s9 j冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 ) f; A" H1 N8 ?9 x
$ V* c# |/ H* C: k- L; I: Y

8 h/ m; {. A; K: B# ^! ~- W, J# m; V# l, _' X# }' a& t
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,- J0 v) b, v; O5 c

) {2 ^0 H/ H, k5 g. {同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我5 ^9 ?( s4 V: P. O3 C, s

$ h" j9 Z$ Q( l* U4 v' Q再腳痛、再乜野我都會繼續著,
# a# i7 s4 }8 O4 [$ ^( e/ G' ?: T6 s) `! u, x6 |* ~3 G
我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   3 K- b! {5 g6 x; O% L* z$ |

* u" u: |( l4 \! g4 O
8 P' {7 y& U% k; d/ p) R2 l冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
. W8 g9 s" g' s0 m/ M0 n
+ a; t* k/ j2 H
+ _, B- C7 a7 {- s, {  \) J5 @  W
6 n. q8 A5 F* r鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,+ l6 Z# ~2 z  x. r
% `+ Z/ \' l4 e, a1 n/ Z6 s
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
- x9 I( ]' P8 [6 c/ z3 m, |- ~1 H1 g; F* ?# x6 v" Z6 Q, c
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
5 `+ D( E& g: ^- a) q
' X# L( R' a( F2 W( [1 |姊妹説了貫高根之好處和優點
+ G3 k4 b2 D* W/ R2 N我真的想穿吓" p  S; \. E2 w4 l6 r3 N
細味我自己的高根,行走時
$ V( W+ I; z4 ~6 r; J+ Z; H8 d& M真的好像側了一旁,冇乘托力