嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40
) P. h* a7 x! d
/ S' ^$ I9 V, u6 S! |因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
$ @+ l+ T, ]# g: U) r  `3 M4 A+ r
新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702
; {& p+ j0 B$ L/ p7 c$ e3 ^! \( O/ p0 D  f
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根
2 W& f: d+ u5 p7 i+ m1 W9 @1 D很有女人味+ V  [. }. o# O% d" s& b
期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   
! [* {; ], X2 O; y) g0 A, X! J. S尖高根& A# w  U! o) Y9 d9 B) }
很有女人味
7 H- P8 a. R- I3 b& q2 K+ j/ p期待穿上
6 S. z- M( }3 b# ~
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖$ X& F3 K3 U3 u3 t7 _+ X
* B# R1 t( v$ a: K: \/ c  ?
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,9 P) {1 j! C$ d/ g: E0 H- K
3 H- j# E5 @( h  o; n
咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?
/ H  v" n) i7 i8 d: e
% w* I/ ~/ ~: ~# [(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   
  E( l+ r7 J1 x. r% w2 f5 H* h' J' H8 S4 z
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖$ \' |% n( N- N/ U7 z, F/ _4 V3 c

1 s. Z; }2 o$ W, ^4 v  w% V* p8 u+ o2 G感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
6 J: Q) {" Q7 O7 G3 B( q, G: i/ C/ U
7 g9 I6 h1 x* a2 D& q: z咁可能會好睇好多
; u" s5 W2 z' g. m" P9 A% R/ t
* |0 S  E) M! |# R5 Q! z5 B
就係因為這款已不再流行才放二手呀
: E2 h2 b0 d: S! @4 n5 l/ [, g5 h6 O7 r
不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   
* R! ?) f  b  e, z3 i7 ]$ ~7 ?6 t- c3 }感覺,好夾 腳趾?
9 Q- }. [# J! B  |$ ~3 F% p8 I" V8 l; s# V7 I8 [
(o^^o)
2 m7 H) C! l, _# c' m; ^+ L7 p* h" c完全唔會夾腳趾,係好鬼fit," B' m0 W, H6 A  h" A5 u
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
( j, b+ g# n9 y8 R" W8 k& w: ]. s
/ g5 Q1 g% J9 {為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼9 i7 D- ?  o& L1 ^+ ~8 [: r7 `

4 e8 d% \' |. w! A- S, }同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,# `1 R  X( S. L6 u% _+ X4 I
% C' a; Q0 }8 t# t; y. e, p

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
+ W; s/ a1 @" h" g
/ {1 H% o# ]1 B/ f2 G: J完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,+ y( h5 ^: P% s$ n. G5 y
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,* S; |5 I  M- }6 m' R7 F" J
6 f% o. m& L- Y( G1 c: ^
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
: F( ~" P' X' e! T! _3 L! \
/ T% Q4 L1 Y7 c$ j8 Q2 ?2 _5 J0 `5 N同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
/ W" q1 ~+ x# A1 N8 {0 M1 m$ K: s8 g6 e) p6 c: |
I also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋
8 ]8 L2 t5 i* y. v1 C9 t/ \$ @很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
) K! E+ p8 A+ w5 A6 `* Z8 S妹妹你很有心得
. M" `$ |) j. v! }4 u
$ Y+ W- K3 t2 F% [% y
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 ) l% W8 {) e! Q/ z$ v3 ^

, F* F  P1 H6 H! L# a+ s
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   , v) G4 R7 @2 @, A
著咁高腳痛又會起水泡
% G, r/ {3 ~  P# ^( \: s2 J  A- v/ w" T, D% R
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
! P' Y  r6 }8 V+ H# q; f: u: C& o+ W  Y
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
9 m8 L( J7 C- j$ A3 [" w6 J
. d4 h' ~, S+ j& p8 e* P: S再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
; {! \9 o! m; Q9 C8 {呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
; |$ g9 S; ^: N# \9 k始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   & q) y" o! ?  ~- w; F1 D1 b
& r  x5 e# O0 C

6 X' O. \3 b' z. |冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
2 F. l' w8 T  M* q( B/ K$ v8 r0 G7 c/ b5 ?& |; t6 B

. I. x0 @# l7 e$ A- g' d
( F0 K  M3 x3 z/ o) @/ A鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
+ R# j  F) J. `3 x5 r& l1 T# n! @2 x; M; T
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我; l, y) [6 F- K& y+ z3 B
& G& v1 R  z  u$ H+ a, ?
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
, h& M0 E  u8 G$ G/ _' ^: x. w7 }% v* ~/ r
我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   / I8 n2 J. ?: M6 H* m0 Y" }

8 [8 z% F5 h0 c2 K. Q' E
) L$ V% T# \! M冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 ; i& [. P$ m! h4 X

! E3 @! V/ b1 T/ D) {2 R8 p8 D) B6 E/ s# J0 C6 [- G; @6 A: P

' s) c2 f8 ]  U/ x$ \0 R鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,! l1 \1 m0 L( J% N* ]
- W, a9 ?: x" ~6 a# w/ B, R3 ^
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我) V6 z# J* d) u1 [6 \

, j& W, Y, f0 z. t- O* W再腳痛、再乜野我都會繼續著,
7 h3 |( K4 X* B" _$ n' w
: _9 N2 R8 o; |. f' A- _- T/ T
姊妹説了貫高根之好處和優點2 D/ X+ V; E# {# |9 M6 T: v
我真的想穿吓
" q8 j* N; l* o; C細味我自己的高根,行走時
8 X9 f, O( T, R3 T( k1 P, M真的好像側了一旁,冇乘托力