嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40
* e; |/ U" l  U% F: c$ ]. R9 L0 s0 Z2 k
因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖8 j8 u0 [* p- {5 `6 U" J
1 M1 D' J# r3 e+ h- O) C( j5 N
新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid702
/ B$ `; q  F% m" J7 y
1 Y0 c% z- ~2 t. [; h& z[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2023-7-27 14:21 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根
5 T4 r# M# ^: U3 \, D很有女人味7 y$ V- {. N" P6 m5 i& U' {5 M
期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   . `. A$ ~' a! g7 d4 W( U5 Y# p
尖高根
" M3 _* ?, q  ~: g! a很有女人味
8 g" Q2 W% N. p% n6 F. u+ d9 Z期待穿上
6 z8 h4 s8 q* D5 B- L  i4 I雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖7 L$ f1 V! d- v& O& f5 k; O

: Y; X! F) O0 k1 y; d1 ~+ b感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,) k/ n4 w( m# F  n( V

0 \7 ?8 b8 h" a7 [' I4 g* I5 i咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?
( I. {# |+ Q, {8 u( r
. S$ ^* `7 x* B" h  K, r(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   
, f' \4 ^6 \0 D; P8 v; x" s5 s5 y: ^! x$ j
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖: ^; [% C' g1 Y5 o7 j$ h
; N) p4 ]8 a( z6 G; o/ {
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
; o( C/ Z+ }4 ^* l# G
7 F1 ?& F  l. J4 g. y- h! F4 T咁可能會好睇好多
$ C& P0 s# K4 R) `( B" a5 N1 W$ t) q2 F/ l# [6 `
就係因為這款已不再流行才放二手呀
- `" F( s" F% _& |
3 W+ k5 `, h- o  b% l; g6 f7 E不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   1 G  g  R, ~' v/ Y/ w
感覺,好夾 腳趾?
% E3 `; I1 d5 t6 ]' E" u8 C% K- I- |9 }6 |( ]
(o^^o)
7 H% J6 `$ F& l完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,5 Q  a) \! P* y
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,. l$ S8 C+ m( Z, a) e

- e$ D1 B/ J4 V2 J為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
; s' g, N5 B* @/ `& @& x+ E1 O* r; b( m8 T* b7 c8 ]
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,+ X! S) e# X  p0 w: N) G% O5 W8 m

/ K+ }, R. B! M' u7 n[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
* V" t' E# H! A- X
+ `, r/ w. J; U! D- j8 K$ A完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
0 q3 b0 N3 R3 ?4 y9 ]% A夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,
. r; o" U% h8 ^$ A3 e, R4 H# k! E& ~* C" @6 D" ~
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼4 I4 p5 ]2 e! O+ ?

7 Q$ ]+ h  _+ G3 {. n; ?; |0 v4 i0 H同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
' |. H+ O" j) |/ b0 O' w) K$ |
: ~$ h% e4 d$ c
I also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋
/ i( r' M' h& m  j# ~8 |6 p- e很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   
* X; |" P' M! M% F妹妹你很有心得
& Z3 y/ j8 t- O, x9 y
' C* m8 H7 d8 y5 @0 a3 ~; K  P( m
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 . w) Z1 o$ P5 A: @6 V9 f4 [' ]& n
, H9 y" w( R) D  T3 T* ^
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   
5 D+ g9 r7 V3 z0 t著咁高腳痛又會起水泡
/ _. P3 ^; n& V) L) L/ Y3 l, p
3 X. W+ V1 ^4 o* f! [1 W鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
7 v' E0 I  n" u! K5 I7 E" s9 }+ R! m: s# z! b, I( ^
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我& `. N, |. _$ k: Y7 `: H
3 f% D6 U" ~/ ^9 o  I, i9 C4 v
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
$ J/ Q3 e- e- O# S. w呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
: Y% Y+ L/ e. E始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
- H! z5 e/ l7 Y( \/ Y' F1 N' U, Z3 E' ^1 Q$ Q; J

& N* |! ~; A' d" G冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
" }) n- B6 ?9 @
; O5 p; z  m( @! T! M3 U" P
- E/ H+ V3 ]: w( g1 T0 {
# R, Z( r: u) o" ^2 G( b+ o! r4 Q鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,$ C2 |9 f3 H+ d0 S$ E" S0 k
! k2 x, ?6 X# l% _% t! A6 T& C
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
0 W* b6 [& N" x7 `2 k6 K9 j* y* D/ b8 `7 |' y" K
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
7 l( S, S% c( c- {' T3 s
/ \8 [$ H& L1 r, i4 B) c我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
$ q7 h3 L$ s! I; W) q# g3 S* b7 S, z6 D7 s. X. L8 e# E: ?: ~" g
3 X2 ?( T" h! m9 r+ H8 E
冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
) ?8 J. Q1 A/ _* C3 W1 m- C$ @/ C, N) }. Y$ v) f! z
$ X' A8 {' _7 w1 x, ?' f- j3 z

3 e. L: ?9 \+ B3 |! |% S2 c& M鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,* k6 P! H( y' u" i) i5 {) m# m
) U0 z# _6 C7 Z7 x: ?  j5 S  f$ ]5 v. c
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我3 a4 l& Z' ~" J2 K) b6 c- @, l

! p9 @( g0 [+ t/ F3 h2 V' J% c再腳痛、再乜野我都會繼續著,
5 n! e& Q7 l, c6 a+ E! L
. s, n; K. r" Q/ A+ {姊妹説了貫高根之好處和優點7 t# x- h) r, ~
我真的想穿吓4 F- U2 B8 \- c9 E$ R
細味我自己的高根,行走時
7 }  ^3 A5 S1 p2 @真的好像側了一旁,冇乘托力