嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

終於擁有第十雙高跟鞋 (已售出)

今次第十雙二手高跟鞋,算是勉強OK可以啦! 鞋碼是:40
/ X! V# q- h, q1 F% u
8 L! z3 c6 O' y9 L! |' z因為第十雙高跟鞋本人覺得缺點就是:鞋頭有點尖
( j! n4 Q0 ]4 L; j5 I; _& o' t% O5 e- U! E" o+ M( w( r
新論壇這邊也有發佈,傳送門: http://cdgal.asia/forum.php?mod= ... 1&extra=#pid7024 a( ^! ?) P$ U; Z
  u: v2 T. P. ^. [; Z
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

尖高根
* s! k5 L9 o; ?5 _很有女人味, [% M6 @. J3 c4 \( }7 C& X
期待穿上

point  heel

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-26 19:28 發表   ; a5 h3 Q* `) c3 p3 W
尖高根- b6 W5 h" T* i4 L) J  w
很有女人味! R$ w2 M% ?/ W. v8 ?! [
期待穿上
6 l( T3 n4 v9 F' I% e; f) I
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖; A% T; i( e$ g* Y& H7 j
/ N5 t! ~  f& }: N8 w
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,
! @- ^8 T) R- L# K0 O7 q  g
  H: D5 U" x0 [咁可能會好睇好多

雖然我有兩雙了 不過我還是搞不懂如何買適合的鞋號 每個地方都做不太一樣

回復 4# HKReindeer 的帖子

妹妹你很有心得

感覺,好夾 腳趾?
0 w3 K, y/ c9 A+ ^& f, e9 q: d. H% }
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-26 22:52 發表   
  y+ p5 z& c0 H. I  J5 u. W0 W& J& X& _
雖然我好鐘意尖頭高跟鞋,但這款鞋頭的確有D太過尖
: T- z5 _5 r# b0 t8 {" Y0 }. g* O2 i3 p1 l
感覺上外觀唔係幾好,如果鞋頭既尖度縮細返1-2CM,  {4 ~, [2 S4 W4 r! [9 C- k& O+ a

+ A5 E4 d. T( l& K5 Y5 g& r咁可能會好睇好多
0 F4 Q5 s+ B. J) X$ v  E& T( @# V
; y( J- P+ p" V1 T2 c6 P# A
就係因為這款已不再流行才放二手呀
- j7 u2 ^, X; E- l  X$ E4 \
- ~4 E: ~( E% H  Z不過鞋跟好正

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-27 09:35 發表   
" M- l" D- Y' C* P) j9 x1 q! L感覺,好夾 腳趾?6 K# ]. g: x/ p1 `7 p& h& U
8 x5 _% @4 Y: f! ?4 J5 X
(o^^o)
3 R. r  c0 c% g5 U; h# V0 E完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,
% F- W# u7 I- ?/ N& W% ~$ W4 r夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,8 D% V' c4 N. X6 w% s9 F& w

# V9 r; f7 f/ R# b$ p1 k9 f, [為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼
2 J* c6 N& o, v' `* P- ^' Z, L8 I7 f% l% x; R" e$ n2 ^
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
" h! j. l+ _- t8 z$ E2 r, w1 s$ G& f
5 H0 J$ r6 i6 h. V[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:26 編輯 ]

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 10:11 發表   
% X% Z0 H3 O! m0 t  X8 z- o9 Q; L- [5 I9 p, b
完全唔會夾腳趾,係好鬼fit,2 N4 o# ?+ i0 c$ j' [6 ]$ M7 b
夾腳趾高跟鞋暫時只有CL So Kate,0 W/ @0 [0 }% h
$ Y0 H. r3 c9 ^" j. G
為左擁有CL So Kate我浪費好多次及錢,才買到合適鞋碼. ^, ^6 i4 x- z" I. l/ r  I
& w) v; Y( I6 b( y# w6 A
同埋依對鞋發出高跟鞋聲音都幾響下,
2 v( R: B* V5 X- n* i3 c5 D* j8 f  t# J' B) q
I also like 行石路高跟鞋聲音。
享受 一分一秒的 CD

著咁高腳痛又會起水泡

wow! 這款高跟鞋% s" N, o, Y6 Y
很有女性美

引用:
原帖由 joey221 於 2020-10-27 07:04 發表   ! I0 u, V0 U% T8 r
妹妹你很有心得
% K( j4 B: c+ [0 w4 [
1 Q0 C: j! T8 `' O! @6 k冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩 % x# ?( O  @+ E, }
: ]. A1 }) \+ R' h
引用:
原帖由 Rilakk 於 2020-10-27 14:09 發表   ) z* b- J* o5 B( B* a6 N1 |/ A
著咁高腳痛又會起水泡
% L; [7 J# D- ?9 _$ s# W2 K- X: e- f; k' f; v
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
* [. v& k% {8 _" M" ]  V5 B$ S- q. s% {8 a" h$ j5 L' f* H
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我3 C4 ~2 @3 k% h: H
* C/ K& Q# d. B
再腳痛、再乜野我都會繼續著,

呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
Heels Fetish

很尖的高跟鞋 真好

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-10-28 11:00 發表   
7 d7 ?- P2 g! D) [呢款鞋頭比較長, 金屬鞋跟, 以前外國網站好多, 也會出好大size, 現在都有點vintage, 唔多露toe cleavage
  Q; X  z1 x3 {: K5 o- c
始終鞋頭比較長我有D想放售放左佢

好想睇下穿上腳係咩樣

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   3 \  A5 m) ]* Z9 J$ q4 Y

% `; O6 ~! A, P3 B  [
7 k/ J+ L- a# i* w2 A: A冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
  s$ t7 v, o4 _& X- U) S' W" y. g. i1 R' S

! d4 s) e: |* M
: x. E" T5 Z( j/ p! `鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,& U/ ]5 o4 Z$ g

' u5 `3 F- k# x' \7 q同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
+ h8 w, Z* j: c/ E6 d, o! e; a0 g- o! c; L! F
再腳痛、再乜野我都會繼續著,
+ f" N* W7 j" R. Q$ W9 u8 D
) b9 F4 n& ^7 i; |5 H, {* T9 K3 d我也喜歡,穿配合絲

好羡慕你有咁多高跟鞋呢!cd多年,未穿過高跟鞋哦!

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-10-27 19:27 發表   
% ^( g: g5 d3 }: k; G/ X3 [" F! A8 f9 h6 }! @! s) r

8 G* E* ~# \. I8 _- C- x( @冇辦法啦!鬼叫我咁鐘意著高跟鞋咩
2 n4 L' E1 A" U, V6 e2 J& M' B
  V- c. L( o# ^. i) g
. [: D" G: T1 H! f  x3 y- u+ M2 K& U1 ]/ ?/ l# \5 ^% x% ~
鞋跟都唔係好高姐,11CM鞋跟我仲接受到,
  V7 _3 |5 e& J3 q. z3 T+ S. m' _' S! s* X4 ~# v6 J  P8 \) ?
同埋對於我鐘意著高跟鞋既我,我係唔會比D咩水泡、腳痛擊倒我
6 K( j8 l2 _% m* F; e6 L
' a- U! o) E% G/ [; G0 b/ b再腳痛、再乜野我都會繼續著,
0 p' B1 C7 Q) ]& t6 }
* v- L4 K: R% m6 Q6 y+ S8 y
姊妹説了貫高根之好處和優點8 q9 A2 |) x" d
我真的想穿吓& V! O- J( ^) S8 [- e
細味我自己的高根,行走時5 c9 t. a# p! {7 F2 o9 G* A
真的好像側了一旁,冇乘托力