嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人同過外國TS玩?

有冇人同過外國TS玩?

如題3 [3 V  h+ ?$ I" `- e

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有,你想知D乜嘢?

引用:
原帖由 annky 於 2020-12-10 19:09 發表   ) F% s1 U' Y9 {5 s
有,你想知D乜嘢?
* T2 m$ _' o% W( }2 x0 z7 m佢地係味會係咁催你射
' E' q6 U7 e% T6 x想你拿拿聲搞掂咁

有約過菲律賓、馬來TS玩,都幾靚“女”

回復 4# aliansex 的帖子

我在菲律濱都沒試過,太危險了,只看照片都猜不出真人什麼樣子。有聽朋友講過,脫掉褲子比你大

通常我也覺得不論是外國TS還是外國真女人,她們也很開放的
$ @5 ?9 M1 R* G3 G, O! G7 F" y; T5 O) _. G& h/ B% X6 T7 s
當然啦!如果要玩到死人跳樓賠生命就令當別論,否則的話說白一些就是「你夠敢玩,她們就夠敢試」
* l# V2 {- i5 A$ B. P
+ l( j" @3 d" P; s* T" v  n& C% x0 V[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-12-11 21:38 編輯 ]

引用:
原帖由 心若詩意 於 2020-12-11 16:36 發表   , c, N7 i6 M1 n( [# w
我在菲律濱都沒試過,太危險了,只看照片都猜不出真人什麼樣子。有聽朋友講過,脫掉褲子比你大
$ k! K5 h' R% f. ]0 L  F0 r' q
; _9 }0 ^) d. u7 Y) \; o5 F真的 網上S9 約過2個 2個都又粗又大
0 ]. W* o: T9 x& x  r, O顯得我的都很小😢😢

回復 7# Stellawong 的帖子

什麼是S9?

回復 8# annky 的帖子

交友app

引用:
原帖由 心若詩意 於 2020-12-11 16:36 發表   : q1 K: L6 F. b1 a  U
# l! M: t/ n( X' O0 r4 L7 D
7 a) D, q2 n8 b7 B; ^- v' Z' x謝謝你資料

以前試過一個,好大條,但係可能因為對方都開始女性化, 做起上嚟都唔係好強勁。因為我平時都係俾人插嗰個.5 H" I% {! c4 i# N" A- q" D
呢幾年只係會同直男做. 我試過同.分別兩個唔同有九吋長做愛。一個動作可以搞足20分鐘; l* T7 J5 J) @2 S# A8 {1 U
/ f4 L6 k0 O" B* G

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2020-12-14 10:31 發表   
* B4 w: Q8 |; O  {+ _8 c8 g以前試過一個,好大條,但係可能因為對方都開始女性化, 做起上嚟都唔係好強勁。因為我平時都係俾人插嗰個." Y; m( N" [  k5 F
呢幾年只係會同直男做. 我試過同.分別兩個唔同有九吋長做愛。一個動作可以搞足20分鐘
! ?  U1 D4 A7 Z9 b8 O2 K2 E* ~
我都係直男 第一次比TS插 唔識分勁唔勁 不過第一個相對軟啲

回復 1# Stellawong 的帖子

有 泰國的TS 一試難 再試沉迷 半年搵佢幾次7 I. N+ _' L# ?3 a5 }6 H
! E& f$ r6 p2 t8 \; ?
過程大家好享受  先走前門 都佢差不多就主動引領去後門至完

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2020-12-14 10:31 發表   
$ R/ @1 k. u* s& D7 }以前試過一個,好大條,但係可能因為對方都開始女性化, 做起上嚟都唔係好強勁。因為我平時都係俾人插嗰個.+ G/ i$ d( F. p+ e) {  {
呢幾年只係會同直男做. 我試過同.分別兩個唔同有九吋長做愛。一個動作可以搞足20分鐘
  ?* n4 y8 F9 q
: h% g0 V, \: D: k5 `  X& N: o5 C$ P6 K, E$ F: Q
大家交流下

TS

我多年前同同居女友去泰國試過一位TS....叫她先我講粗口正衰仔k友....之後俾我拮....服務十分好...* L6 K* u6 ^. a- Y% T9 o# P4 M
$ [' z3 q5 z$ ]8 w) t
睇到大家既經驗都好正。希望能交流下有趣的經歷...: i- }7 Z+ F2 X# R7 g/ Z
% w; d. E$ j, Q" I- d  g7 ~
我是Candy* f3 {2 j  u; S2 I

5 ^, z) G2 }  F) w, \* p; DWechat : chat_me_hK