嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無同好喜歡絲襪塞口

有無同好喜歡絲襪塞口

以前爬文曾經見過呢度有人開post講過玩用絲襪塞口
& r- W7 \$ r- V6 j唔知而家再開post仲有無同好呢
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
絲襪塞口就未試過,絲襪捆綁就有

我鐘意用封箱膠紙
加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

引用:
原帖由 lztt 於 2021-1-11 00:19 發表   7 p+ T( X  v  F3 a' Z! @
以前爬文曾經見過呢度有人開post講過玩用絲襪塞口
) x5 v' A- Q7 ~  b- C/ s6 l, Q唔知而家再開post仲有無同好呢
  \' h  q' k: b$ Q' o" J( p7 Q+ }

- P  ?6 {- [- F& ^我也是有,塞在我口,作出又姣又痛苦表情

絲襪塞口就無...但是我不介意對方塞我穿了絲襪的腳指....

今日嘗試咗先將一整條絲襪塞入口,然後再套上8層絲襪" ^8 s6 Z7 v3 R# E* ~
含住對絲襪幾個鐘感覺很好,但8層絲襪實在壓得太緊好辛苦

塞口,笠頭,捆綁都試過。

引用:
原帖由 lztt 於 2021-1-11 16:19 發表   6 r9 A0 h; K0 h. g
今日嘗試咗先將一整條絲襪塞入口,然後再套上8層絲襪$ f3 b; a4 C$ F3 r! U6 I
含住對絲襪幾個鐘感覺很好,但8層絲襪實在壓得太緊好辛苦
' G- q! a& F" I: h
( f, o, A% n$ Z6 v- m* W( \5 G$ |
個頭套住8層有無呼吸困難?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-1-11 18:05 發表   : C8 S: h+ }3 G5 _: z0 u$ t# z
6 d8 f  g0 r* D& Z9 h+ q6 T
; H. A* M+ q' c1 ]% L$ N: s. x
個頭套住8層有無呼吸困難?
) t5 I, ?5 E5 }( Z( |5 Z0 z% `7 W6 _  Z( S
無,因為係比較薄既絲襪,都仲透到氣5 K6 T* E% `1 U" W! P5 r7 ~( g
不過8層太辛苦,6層應該好d,壓逼得黎又唔會緊" l, X0 u6 r5 A# k5 @* I/ w$ i
) w( U/ r$ @/ T6 }

絲襪塞口和絲襪捆綁都試過& O! S: o! F6 J/ t8 P

捆綁絲襪正

但曾經被摸(由下摸到大臂內側) 和著住絲襪啜腳趾都試過
: j% g4 F8 `1 t" M7 O3 _' ?! S- m6 D$ p7 R% i) Q9 w! P5 J$ g
就係絲襪捆綁+絲襪塞口,我未試過,
, b$ B4 k* {. u: j; b) ]8 `. Z  G7 u7 }7 G
不過時至今日就算絲襪捆綁+絲襪塞口,我都冇興趣想試,2 `, I7 R( F3 F

0 j, m5 A4 T# `9 \; X因為我唔鐘意咁,絲襪係用黎著既,就算用癡漢方式被摸絲襪,我都還可以接受,
& @: A1 R& [% Q5 T
' H) P9 c7 s3 _% h但再有絲襪捆綁+絲襪塞口的話,我會說不。如果係名牌就更加唔洗想,5 R; t3 t7 A) y

E, i3 O# l9 Q6 Y- b+ n; c' h可能你地覺得我會好大轉變,話唔埋我著慣左絲襪既影響我對絲襪既睇法都未定,$ z7 `; x2 S; o! ]! \' G/ x
: L& V$ i+ C8 w, w3 O$ F, ]
所以我依加著絲襪都係用呵護心態黎著,務求鍚佢多D,著佢多D

絲襪在口中會膨脹,壓到舌根的時候會有嘔的感覺。塞口還是用專門的口塞或是小一點的手絹感覺會好

絲襪綑綁和綁嘴巴都試過

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-26 18:57 發表   5 T. z+ D- I8 m
但曾經被摸(由下摸到大臂內側) 和著住絲襪啜腳趾都試過( F8 r" ]4 o6 S% u3 H1 x1 X

' i5 V6 E. ?7 `8 H% j就係絲襪捆綁+絲襪塞口,我未試過,5 F6 r; R4 \  z

' E6 n, U/ B9 M1 a# v不過時至今日就算絲襪捆綁+絲襪塞口,我都冇興趣想試,
" ~. r5 G- ]$ i' h
1 g0 l1 P- k/ l/ q2 w1 r因為我唔鐘意咁,絲襪係用黎著既,就算用癡漢方式被摸絲襪 ...
, f" \3 L* _! V1 r! ]/ @' U# y1 t欣賞對絲襪個種尊重 點玩都好最緊只要兩個人認同