嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd係上海街附近?

有cd係上海街附近?

如題,我無啦啦比個老牛聲既cd嚇親
覺得好的就按一下感謝吧~~

附近封區喎,仲邊度會有人

他朝君體也相同.
+ R0 p7 C( E% D+ {
& o. p2 ], ?. c1 l- M
引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 02:45 發表   : O! S( j. {1 D
如題,我無啦啦比個老牛聲既cd嚇親

閣下的聲音如何?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

有偽娘/CD/TS 街坊有幾奇
" \8 U) o$ [) y, T個佢出名乜人都有

有cd係上海街附近?

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-23 14:24 發表   7 [! p4 G* l$ z- y/ w* x
閣下的聲音如何?
+ J& D1 `1 Q+ M$ j* \  A我比較雞仔聲,我唔係話佢既聲音難聽,而係話佢嚇親我,佢cd緊,無啦啦走埋黎問我要唔要做愛,我當時cd緊

引用:
原帖由 ping456 於 2021-1-23 04:26 發表   ! S( x7 N% ]% ?- [7 b
附近封區喎,仲邊度會有人
% q* \- N- t4 H. W% z
上海街都好長既,唔一定封區個度

有咁直接既人?阿叔阿伯?

那位CD好厲害) h% }; j9 x3 v9 [2 V2 P+ Q
無破綻到可以同班企街一齊搵客

引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 17:21 發表   9 s  e  g* a0 Y! h' {
) N% ]1 y6 |0 f
我比較雞仔聲,我唔係話佢既聲音難聽,而係話佢嚇親我,佢cd緊,無啦啦走埋黎問我要唔要做愛,我當時cd緊
2 S* H- G5 w% \- |
; i; q0 A( t+ H/ F, d# j. Z兩位都CD緊
8 i9 \, P* T  T佢知妳係妳唔知佢係
; o) D- @4 I. D! A, d( J; q0 o9 X高下立見

你要記住,當一個女仔好唔專心咁做緊一些唔係女仔會做的動作,而佢又望住你既話,佢就係CD.
' \1 q# ?5 y5 D( o( ~, p" ]+ ?: v" H) z; ]) c
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-1-23 19:21 發表   # R4 }7 G2 K, n0 V7 a

! C2 {, u* L- c3 P. k! c' K8 b- `; s- R
兩位都CD緊
) h9 F' ~7 @$ y/ E. }佢知妳係妳唔知佢係
& U, v0 I- I5 S" N: R; t高下立見

引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 17:21 發表   8 Q1 }# g8 F1 ~8 W! x4 `% Z6 P' _
0 q2 O5 c4 P; T7 s9 W! p  V
我比較雞仔聲,我唔係話佢既聲音難聽,而係話佢嚇親我,佢cd緊,無啦啦走埋黎問我要唔要做愛,我當時cd緊
, \4 l  X( W* ~4 N  n咁得意,當時唔認識,兜個圈係度揾?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

樓主做乜唔更新呀