嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd係上海街附近?

有cd係上海街附近?

如題,我無啦啦比個老牛聲既cd嚇親
覺得好的就按一下感謝吧~~

附近封區喎,仲邊度會有人

他朝君體也相同.
. ~7 c' r0 ^. [; q+ C& V1 ~
2 }0 @8 a$ ]% h- R% t. y$ Y. e
引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 02:45 發表   % e/ U/ f3 x. |  l; a$ T, i
如題,我無啦啦比個老牛聲既cd嚇親

閣下的聲音如何?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

有偽娘/CD/TS 街坊有幾奇
! V7 u4 a* _% n個佢出名乜人都有

有cd係上海街附近?

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-23 14:24 發表   2 u$ B! f7 j. K0 q
閣下的聲音如何?
4 h$ |9 L6 [( b( F我比較雞仔聲,我唔係話佢既聲音難聽,而係話佢嚇親我,佢cd緊,無啦啦走埋黎問我要唔要做愛,我當時cd緊

引用:
原帖由 ping456 於 2021-1-23 04:26 發表   + J  p8 A' o4 m
附近封區喎,仲邊度會有人
7 g: b& J' h- @3 x
上海街都好長既,唔一定封區個度

有咁直接既人?阿叔阿伯?

那位CD好厲害
3 \* D# b! u. g無破綻到可以同班企街一齊搵客

引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 17:21 發表   " K& S4 a) \8 i7 ]" J
0 t7 p9 Z" c5 |) H- [
我比較雞仔聲,我唔係話佢既聲音難聽,而係話佢嚇親我,佢cd緊,無啦啦走埋黎問我要唔要做愛,我當時cd緊
3 n6 Q9 j( u$ c/ j( i# O9 x& T! }8 q& `9 N
7 v+ R0 N) s- s' H2 Q  \
兩位都CD緊+ ^% q6 q2 s5 v! H" I
佢知妳係妳唔知佢係
: c) q2 i: f1 W! T3 z+ i1 i2 S7 ?高下立見

你要記住,當一個女仔好唔專心咁做緊一些唔係女仔會做的動作,而佢又望住你既話,佢就係CD.. U) F6 K, R) v: \( @+ c$ P8 e/ S, q
' L" \: f1 [5 Q
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-1-23 19:21 發表   
6 \0 T. L2 ^* u0 S0 g8 F
. N  K5 g- r$ B8 V, {# Q+ y7 P) \: A& h9 Q% f: U
兩位都CD緊
9 |9 R/ d6 R5 y2 W3 |* C/ \佢知妳係妳唔知佢係
. ^, y* F9 v% m+ W; H" i8 X/ M/ v高下立見

引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 17:21 發表   
7 G6 G% q$ R1 q( ]* |$ h: c4 F- n: W9 r, |6 `
我比較雞仔聲,我唔係話佢既聲音難聽,而係話佢嚇親我,佢cd緊,無啦啦走埋黎問我要唔要做愛,我當時cd緊
% Y& t" ]3 ]/ X) f
咁得意,當時唔認識,兜個圈係度揾?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

樓主做乜唔更新呀