嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識全妝色色cd

想識全妝色色cd

我先自介
# [- P3 K! o" W, E2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)/ }- Z+ Q0 ^& O4 T
特別喜好:好多 tg傾4 G5 t; x) H8 W. b/ s+ ?

5 \; {! r  Q9 f: P* u! G% T+ Y! U( K5 W5 R想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)! ~: y% V9 P% e+ ^( i
3 E3 {: W  q$ v' {4 W
直男唔洗加我 thanks9 @: E/ j0 E1 V0 }4 }

2 I, _* f. n% G1 F[ 本帖最後由 aklo 於 2021-2-5 21:15 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

喜歡如何打扮的色色全妝cd?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 aklo 於 2021-2-5 20:47 發表   7 h1 X% q! n* \6 d8 s: d
我先自介
' ~+ |1 L! i9 a% @3 ^7 e8 j/ W3 w! I2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)! V  k4 j) e8 h0 t0 O+ [3 |
特別喜好:好多 tg傾# N) M$ @- [' x2 H- {7 f: ~: Y3 E
8 W' N4 |' E' R( y
想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)
) |; c. K2 u, X1 O7 J1 Y% K3 H  D+ k  K
直男唔洗加我🙏🏻

你喜歡女生如何打扮?

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

這樣的色色全妝可不可以
2 C5 m' U' z! P/ d) T) N6 }6 o- j# F! D
( m  V  k# T9 z8 c[ 本帖最後由 siumeci 於 2021-2-6 08:28 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

想色色全妝CD如何打扮?

一定要全妝? 半妝得唔得* h8 F6 W2 i9 n* P
我鍾意我化左邊面定右邊面?

引用:
原帖由 aklo 於 2021-2-5 20:47 發表   % a  H8 m. `5 \$ k  K4 s
我先自介
) `$ b9 q, T/ ~8 ^+ z2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)$ l# x& @& p. k: a+ p
特別喜好:好多 tg傾6 O% T) ^& X% n8 {& e9 n, [

' l! a$ u0 q3 a0 u( v7 N* _& y0 _想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)
  w, b. X& g& k( Z6 g" a% X3 w* \5 B/ i" N4 v9 v* J- z; @
直男唔洗加我 thanks
* \1 j6 p  P) k& W+ ]9 {
- V" @  t& d+ Z
你都好有條件, 點解唔CD?

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-2-5 21:01 發表   
9 I- m4 Z* ?  |* h喜歡如何打扮的色色全妝cd?
, |& [# L7 ?- U4 p( q點解個個都咁問

引用:
原帖由 Carsonboi 於 2021-2-7 02:45 發表   ( }! C' W. n$ q4 b$ A8 e, Z& R

! Z2 |- Z5 R! o% m點解個個都咁問
- X+ m7 L! F! G' _4 g( M
論壇經典留言
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 1# aklo 的帖子

你這個外形,簡直尚佳的cd天賦條件呢

回復 6# siumeci 的帖子

妹妹好吸引