嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識全妝色色cd

想識全妝色色cd

我先自介
+ e  v) F& {5 G" X" Y  r9 w2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)
6 h* z7 T0 M, m& h& S; q特別喜好:好多 tg傾
  J3 q3 O/ ]  E6 H) F) G
, o1 s7 W: P6 V0 Q8 G想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)) ?. s& d' M9 t, P+ D2 l) r6 e
; L4 W. A7 x5 u. H
直男唔洗加我 thanks5 [. W- S, A6 x
" M/ H, P( k) N6 a6 K
覺得好的就按一下感謝吧~~

喜歡如何打扮的色色全妝cd?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 aklo 於 2021-2-5 20:47 發表   
8 s" H; T% C* u& v& o5 }$ V' k+ K9 @) J我先自介
) ]3 |% R1 j+ I- B, d7 s3 b+ H2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)4 G7 s1 U8 D/ w- `& a
特別喜好:好多 tg傾
/ y" [. _9 v1 M- }9 |5 M3 ]# E& n2 Z) W  i. d$ X! I  ~2 Z
想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)
3 m8 i9 F% m5 V/ C1 N, w
, @2 c6 m; V" k% H6 T直男唔洗加我🙏🏻

你喜歡女生如何打扮?

喜歡女生如何打扮?
喜歡女生如何打扮?

這樣的色色全妝可不可以
, z4 R9 `& g/ M& P. J
- T* h5 g  [3 G6 E[ 本帖最後由 siumeci 於 2021-2-6 08:28 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

想色色全妝CD如何打扮?

一定要全妝? 半妝得唔得
# W0 q+ {+ l+ @我鍾意我化左邊面定右邊面?

引用:
原帖由 aklo 於 2021-2-5 20:47 發表   
7 j. Q! D; A: {$ O7 n% o' X; D我先自介
5 ?  w# W! [5 N) }$ N, z2 }2x尾 160 45kg 幼腰 帶口罩會比人叫小姐(但我唔會cd)1 v9 C! ]7 Y8 F( J2 L
特別喜好:好多 tg傾
9 `6 h) Y5 h; N7 M( x1 t1 {$ u9 p5 z" A8 b
想識色色全妝cd  tg: a12671 (有相唔出樣)# l( J. T4 e" K2 s& w

* F7 j! n, l% C: Y/ f3 Y直男唔洗加我 thanks
: U- V# v: Y" @  m
/ a6 h! A( U+ h) e+ I
你都好有條件, 點解唔CD?

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-2-5 21:01 發表   
8 |$ K( Z" n3 y喜歡如何打扮的色色全妝cd?
3 r  }! v6 {/ w& G0 }) C9 N' j點解個個都咁問

引用:
原帖由 Carsonboi 於 2021-2-7 02:45 發表   
9 Q/ a% J  \2 T6 @+ G! P* w5 z$ l# o+ x7 ~1 W* [8 s
點解個個都咁問
4 u! R# O' f% Y; P論壇經典留言
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 1# aklo 的帖子

你這個外形,簡直尚佳的cd天賦條件呢

回復 6# siumeci 的帖子

妹妹好吸引