嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢 8 T' c5 _/ G$ h

4 k5 l' I8 D+ H; F3 S首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:- x' Z  s; ]/ E4 o3 C; r( Q

) X5 |6 x/ y. p8 Z(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝9 \1 A' ?. I) ]
5 F: ~7 j! n& L9 u
(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
1 u8 E. f" n3 O  I8 N  }
& k+ q# _* |! \, K- C(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel 9 {& S  R" k" A
# w2 X/ x: Z6 L) j- `
(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類- d! l& T& a8 B/ H
0 G9 o+ C; ~! P7 K9 N
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美- c  N/ t9 Z9 _1 L9 w$ A- k
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   / q# A7 c& ?* W5 Z  r) ~( o* M" o7 b
鞋形很美9 o  A" W! D. `7 G" u$ }7 M! D
8 n3 D5 A4 Z8 m  ^% @( U
- r" k* }2 b! D8 r/ r5 c其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   ' K1 l# X. H9 o/ t% M5 ?' O# M
; O3 U. W5 A& D- v; `  i* s" b

/ `3 M0 l% \7 ^& b其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
+ T% s- M2 `( c& [; Z: k8 H+ o4 E8 t: B" A8 T% _- ~$ f
有人幫手,必更美
6 v  p9 T1 d2 Q( r  ~8 K8 A你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
( S9 J) h6 ~) P6 Y8 T( W2 c鞋形很美! f6 i9 e/ h' q
( b' s" Z8 U% G7 b
  N2 ~9 A" f2 b+ Z3 V# z
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜, _; i; v4 T% S6 j. q+ X
- Y; A% K2 B  W! u! w- G
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,2 @3 d; Z5 @' R) b( B, [

p; I2 \  A7 ]9 d# H5 ]" \尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
2 u8 j3 T! ~+ o, s+ B! e
, a" n. i8 c. X6 G! I講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   1 S' c: D7 k( \& F7 I& s. v9 ?6 V

: l9 A) [* G+ q( P% a, U+ [5 n4 s2 q* e( {0 B2 j* `: s
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
2 J; E) C! t6 C2 W3 ?; }
; [6 {  }7 V% F' v! g4 J
要幫手?
: m  }$ |2 H$ b8 ^# O
2 G# E5 y0 \& g(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
& V3 Z( n1 F) M完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   1 q9 {! x* X) q# c2 c
鞋真心正
* Q+ a4 G* W; H" D6 M; }完全擊中我心
; L7 R; j& j" u2 T8 p' P
. Q( A* m8 T/ B9 h% W
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好
5 Z2 D6 ^- K8 N. z) p6 K+ n6 ~$ }! C$ m- o5 @7 Y* z0 B. Q

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   
8 A0 H" {; d1 |. t. M' f4 G0 k  B0 H+ [7 d6 y

, ?$ d  c& ]* e8 s* `" l  Q如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜- M8 F4 W! o. e! g& {

. j* |/ @2 c4 t5 [+ V- r! y! g! `8 C+ {加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,' H' K0 l. \: ~; u. B% ~+ p

`! {- U5 q; t* ^. {尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,& `8 _* W( g7 L* N/ X
' v1 ?& H2 e& }$ c; U
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
4 x, p( d$ a" k+ C& V, i

2 g6 _) C- U( I* M' c' s我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿3 w7 ^9 z% @7 L5 ^" P! y" U( ^
我未曾穿上那些貴高根
& _4 n& |! y9 T# w3 T$ O& h+ `也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!; ^$ X& r( {# d& T  f0 I
不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   * S! ]; |/ h6 l7 t* T
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
# `3 q; P* F% h4 `9 M不過這對肉色絲襪有點厚了一點
) D$ |$ f6 |. A& _  K) H. ?# R. J) q" \/ H# P" y- b
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
6 X" s, D7 a0 O, [
: r8 K4 B" g# J厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,- `- J) M2 B) s7 _

& }  Y1 h' l8 [+ I* l- J" B當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
/ h$ v0 R8 l0 b3 f( _
0 r- E+ l' Q0 B8 U[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:27 編輯 ]

不錯!! 不錯!!
: u9 x; k$ a8 `  r; T2 L絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
7 p" h9 j' g- O" r/ k絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!
& e5 w' x2 k. n( G2 c

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   4 P9 u6 t2 t3 R( ]$ i( q

9 b% g5 }3 Z1 {  k
6 d; W( }5 M- {1 w9 W我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
2 t2 P; C" J; }
' Q9 u3 U9 l, h. ?" V* n厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
/ M, Q6 X) D! s/ L1 D2 C( S2 i$ }7 k6 R/ ]! {  B
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
! ?& u4 N8 w9 C) g- c6 @. N: v9 n  A
7 M5 d$ m5 _, U8 }1 F( c/ L
我會穿上,薄c7 V- C2 P& D. f# V4 b
2 X5 l6 [/ a& x5 u
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
' W: o! ]( k2 l/ f  m; j7 u: x  _" x4 J; d( c; u" E
' @& \. G! h0 Y
0 Z* _% A: i) y/ ^, k6 P* z
我會穿上,薄c
# @) K3 V8 c: w  Y" e9 j% s& _
2 m2 G% l' q/ q0 M(o^^o)
3 _" g6 M# O9 g+ ], X/ |6 i" y# ^  X

9 r2 P7 o# i2 \; c) y# i/ u0 g薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)' T  r  X4 P6 B5 n, L$ ^

, g9 b" E8 l+ i! C; @( L其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
: [, c/ H- f5 s: A' B9 \4 g/ i7 ]# h; o! V1 t3 A: }6 `  |/ `
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯
; k6 Q' M8 o8 m9 D近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   ( R3 I5 {! R5 s5 l# ~1 R% o6 h' U

$ ?" d7 a7 c3 N, t- \9 W% c+ e
9 r6 D+ T5 N3 @% X1 D4 F* k薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
' q. w$ v9 g7 E# O2 [& T  ~4 E5 @
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
0 U$ W) `% n/ t- e1 s* L6 W5 R
- V/ [# I5 N0 F& {; ^3 X9 C( C3 L9 O& c再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
6 I8 h% j4 h. n自拍真係好難

最近訪問的版塊