嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢 4 ?, f+ Q1 g5 R5 G0 e

" f, V: W* i0 q6 r首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:7 _! v+ B- L- n2 c* s( r, u4 o
; D5 d+ M4 Y9 e& E6 _. r4 p
(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝
$ z- V9 K" T  z5 o! B6 t4 X1 ]# f- |; T  n. O
(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
4 D& ~, U) A0 J* `, [6 ~* ?% x/ r' o% H/ m, e
(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel 0 F6 }* {6 i$ Q  e, o$ l; V# y
' m4 y8 S- a* b! j1 N0 D
(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類) J, Q3 B) ]- F% C

/ P& }# s2 ?& P[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:34 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美9 f" U6 y" q3 s# f& a& C! T$ O
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   7 N+ e4 o  J& Y. f( t
鞋形很美
. P$ j: F" ~& f+ `* `+ }- Z而妹妹穿上很有上班女仕味兒
) d: {2 |1 _7 n, g! N/ u9 Y* j' ?& p1 l' x9 q1 a& P
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
1 f- N) h7 J% {2 \& l3 j# u; T1 V
  q, f7 A9 t1 {& N  ^( v
3 a+ K3 n. S6 i2 p7 `7 Z: L$ u其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
: ]3 p/ P5 K2 Z. c0 ?# P& a& S8 |
) u  P# c  B" J- H- f有人幫手,必更美
  _; X/ j. }, E! d% u9 ]8 m  _- T7 `你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   & Y1 F+ O' A9 ^& b  C
鞋形很美7 j2 f" o0 C3 P0 s7 G7 [
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
1 [) n, L( s# K2 r9 \& u' j
1 r5 o$ p8 d9 k* v如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
1 C, D$ e( P8 u0 c& P7 O9 q) H# m4 O" o$ p
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
: e5 o7 K" o# b  A( [* B; ^2 z4 M) d0 U) v$ j
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,& t) U2 E' ?* I' r( d

8 [1 ?( l9 K4 E4 z8 f講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
6 t$ r) p( T5 p9 k& L' x' z+ J0 B$ G4 [
; Y3 J/ J3 ]+ y
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
5 N8 \3 C, ^9 Q5 U
5 v) }. W/ A6 H% ?要幫手?
( A5 a. h: q3 J# v& V
* S: u( U0 H$ @- N(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正% ^3 A' [1 {6 g- F4 P5 U0 I7 a, t# A% |
完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   
: Y9 Q! F% ^- o" s鞋真心正1 A/ y" d- i; V
完全擊中我心
4 K* f1 E% o, p/ c8 T
1 K0 p% o% T2 x! b
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好 ' K- b; y+ K9 }# c& [
+ c0 j* G1 \9 F2 U8 c  u$ D

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   ( |! b. r" R7 D" i* B0 l

0 S  m3 }6 m- u! m7 ]! }, A8 D/ L
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
( h/ K5 V' C. a( I
4 h5 ~/ B* c2 t+ Y/ h* k0 k2 Y; ^加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
; I. z! g6 s3 f' Q2 B% p9 Y2 j
1 a" g0 V6 `0 Z* J4 J1 n# a尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,9 }' S9 c2 _' U! z5 ^0 w
+ p  w: P- S# C9 N' F
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
  r/ x5 d7 z$ j/ C8 G' D
9 O5 O  S# s4 Z我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿
+ b% e% |) t3 i" P我未曾穿上那些貴高根
1 ?9 b: R2 ^" Y也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
$ I' @  Y! @- k6 K8 F不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   " D; y" m$ b1 w0 ]* T
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!/ i* j+ G: X' \& B
不過這對肉色絲襪有點厚了一點
" X: b. Z! T- r6 b4 V, `
2 S8 T# G# t1 l# r  H- `( r我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄3 }& Y* H' p4 Z- `0 C) m
4 {2 C: ~% G& }- C& k% }7 {, U
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
" c7 ~( l1 s1 l: \% m4 W3 ]; d2 N
% A3 {0 k7 o! z" ^( o7 `# p) [當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身# T- ?$ U; `, t

* L0 W4 g- |0 Y[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:27 編輯 ]

不錯!! 不錯!!
2 \! z  o! L4 x! f( B絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
( @4 x# m+ I( a7 }" R8 J絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!
2 q  ?! l0 G# R1 w

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   # y9 v: b( y8 W% v+ |% j
1 I/ e  E3 Y" O- c- L9 A
: s' B0 Y' A; s: h
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
9 {) d) K4 V- Z2 j0 b% _$ r6 V) y2 I& {+ ?" c
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,' p/ A- D6 u7 Y( n# K6 a/ P

6 H: j3 A0 l" G6 \- X5 E當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
  a& j. }3 C  J: }- a, Z! Z

" A6 s1 N8 e# b/ p- b, R' g8 w8 ~4 G3 |) s- J& f$ _
我會穿上,薄c
8 I- o) U$ ?# h" E5 C- J$ d; O6 |: N. N! p3 |# f1 D5 {( a" g
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   " ?7 C) U, s" d7 j9 a# V

8 T9 B' \1 C) g, f0 F! k& p2 Y0 J$ G- M. b; j2 J

+ t7 o$ j8 `+ |% }% W我會穿上,薄c
# L! `6 [' D3 f0 |* _% @  p- ~  ?5 [7 T" K8 x: \+ z( k( P
(o^^o)
7 b& F  [+ G; ?$ {0 P+ x0 C" j+ g* T' A
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
/ G( M5 A, _% T' E
2 ^. E% o1 z' R) P5 w其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,* d! b- E5 q( `' Q6 e
# c& I: w  ^: `9 }  R8 h" P0 I
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯7 |3 H3 q0 @, v/ v& W+ o
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   2 u5 ~5 q* c" n  L% S
+ H2 J1 h4 ?* \# v% i: E' k

( f& Z- N7 q0 F' n薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...), x7 m7 @3 b6 z) b7 i  n

0 u% v+ G# R4 U9 s! N9 c& }1 q其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
+ W' F9 {4 L7 f- f
3 ]# A8 \# _0 p; W再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
6 A8 ~& E, }( I9 [/ X+ b自拍真係好難