嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢 ) ?" @% e/ N9 b+ j
" R/ V5 {& `5 e( P/ p* p0 v
首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:: {/ ~  O' V2 c% e' [3 s
, O& U4 }( ?! l) ?4 D" I" f* d
(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝0 f% @$ k4 k' v5 ~/ z0 j
# t0 B% p. I: G: }# V9 n
(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
. R  J' g* a- i& a* `2 c
5 [7 L5 D# ?- {% |( I) h( Y- w1 p(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel
! d. a/ Q4 A- P( Z! f: P+ S  y" J: f. y- n( `$ I
(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類+ q: Y1 B9 B. ^' x' O; |; j
- m4 W  j* V6 _" O4 @
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美
+ X; L4 i" k- D7 m9 Y% V而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
2 `8 |7 ?& \+ L* {! z鞋形很美. ?1 w0 n) q) G
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
+ X8 C' T2 `) [
; K" e: I* [: T- X, v
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   3 j! p$ F9 M0 X) e( x; d8 T  s

6 m6 y, V) ?$ w* R
6 t5 y/ \8 i9 o8 k0 @1 y1 S2 _% G其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
0 L; _2 `2 G) H( t4 J

# g: }- Y9 F' ^, Z6 \" D有人幫手,必更美6 e4 I& }- `4 l+ {# z* |: q
你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   1 Y% R# J$ ]* {  R
鞋形很美* s% U" r, _0 M9 T8 ~6 {  {7 h
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
0 s& \' M. U4 {/ M& a* a0 H
! l+ `3 d0 ?1 H- X+ J* x
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
" K$ o2 J) B% ~  g# V$ V2 c3 a" {5 g& f" d7 p
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
1 W( B2 h0 J  H4 d& J8 q- K) Q& X3 j$ O% z2 E# z) c
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
2 h) S8 p; S. r. G+ r* D
- F9 Y6 Z, W: i" ]講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   2 U. L% B+ n% ^0 I" Y5 Y
- e, j4 a- v7 @5 ~* @$ \
/ q  y8 A* Y& E4 N1 M
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
1 [! A3 V: q' f: W' Q2 x$ f
& g. S  O/ L  X* o# W& a  c
要幫手?
# {; i! T: X6 s% |) k4 T  N- B6 i/ v8 q! F! s
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正- }2 ^  s9 M3 j+ f" d2 e$ \+ _* z
完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   ) t0 M$ \2 C* ^% q! j
鞋真心正
2 [8 Y% B3 x5 h3 s完全擊中我心
* t  J+ ?  m1 I; z

' Q  }( Q# N1 F* f* ]$ g% `多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好
% |- C% x7 F: k* P. \5 y( a4 A2 \. p8 v- C- y

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   : G' L$ g" t2 ]

3 n3 u& K2 ?5 P1 t2 `. R3 a: E' ]; m" w0 B( ~# b
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜+ O0 w8 r' t! P# q1 V
. m) V; x& G$ e8 Y
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
2 Z$ I7 \: T& W: \; r9 w: t+ d0 F# q0 u, J0 u; Z9 I
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
* r6 Q* W$ J$ m# D# a" j) K0 N# ^( B; \1 }1 i
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
. h( R" B8 E& C  M

! ]' l+ z% P+ D+ S我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿
2 w0 J, \5 T. V4 T我未曾穿上那些貴高根
0 ~; {/ c# F$ j5 _) z! H也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
% Z1 @2 r1 r. N/ S不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   
/ T1 U2 m5 S0 Zwow! 這對高跟鞋真是很美呀!
3 B8 _2 I' a6 X' d. P不過這對肉色絲襪有點厚了一點
* V3 s7 R3 |3 N
. l9 a" G5 R# y, C( @, N
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄) Z1 e1 z; U, s6 P9 [2 Q
2 V5 A4 K& g3 z) m9 W2 y% Z9 O
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
. q, x' c1 U4 W9 n- a/ g- ?$ {, Q. ?% }0 l0 G1 |0 I
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身# z0 t$ V1 h5 c: w* Z
7 a$ F6 _" Q/ c1 @8 n6 T; e+ l

不錯!! 不錯!!& ?4 X& x" H% N$ Y( _- Y4 `
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
4 W" b: a4 T+ O- _6 {( a; r0 G絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!/ f1 s0 o/ ?8 |" r& r

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表     o& y; K+ d7 T( n

' |( Y$ J1 X5 }" K
; |5 L: u- w0 [) Y& |我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄  e3 z* \- X$ `- u

) ^) C$ c5 l  C% V厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,; w8 c( }1 r! }- r
0 ^9 f* @: N$ K0 M/ f
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
* n9 }4 d3 P; ~7 X9 x
' o$ ?6 d6 C7 x$ t
- |$ A  x& M5 G我會穿上,薄c$ f4 x1 f, @0 F$ P5 o. h2 O% a  T
0 q1 P# ?3 g% c# i% b7 N% @; X# `
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
- b( L  z& [/ e/ }% I
# z- |0 W$ p  |* R3 {$ g
0 ]: v( S1 [( j' Y4 Q
9 V+ Q& B. C* F4 F' r, I7 A我會穿上,薄c
6 Q7 `; w5 v7 I: r1 \- Q  O
: @8 N6 y: y( o& m6 R$ m(o^^o)
1 t& g4 E: g* K! M: U8 k$ ^/ w5 d
9 Q: x% w( S7 s0 ?2 S薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
, o* h; L5 u/ \: l- e8 E
- S4 W; c; m5 d1 @, p/ y  J7 X其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
* H& Q; k& g$ R- r- b- `
0 p/ \- u5 w6 p/ A! H6 F; A! s2 c再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯: H4 {1 d7 |% r7 r
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   
# T* [! F. Y/ U- s7 ?8 U7 ?0 r7 `: Q" v& V& m: h
6 k; }, I5 y* s  d- j5 ]
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
0 ]5 W: v: i) V5 u: l4 k" ^8 K- G  W0 V3 Q+ W
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
, K# G# S2 V0 I1 K/ _
* f& [3 a$ F' g3 w再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
7 [9 P" M; I3 M& ?/ R1 K" d/ w自拍真係好難